אני.... 14... דימונה זינמן
R red moon in the sky New member 22/5/03 #10 אני../images/Emo108.gif שלומי 15 (22.3) ירושלים קרית חינוך צפון(כלא לנצח!!!)
א אראלוש New member 22/5/03 #17 וואי רובכם יותר קטנים ממני בטח עדיין אין לכם זיפים על הפנים וכאלה שערות בחזה יש? (חח בנות לא לענות גם אם יש אני לא רוצה לדעת)
וואי רובכם יותר קטנים ממני בטח עדיין אין לכם זיפים על הפנים וכאלה שערות בחזה יש? (חח בנות לא לענות גם אם יש אני לא רוצה לדעת)
M MiStEr G u I t A r New member 22/5/03 #20 כן כן יש...../images/Emo168.gif תראו!!!!!! הצטלמתי עם התוכית שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
M MiStEr G u I t A r New member 22/5/03 #23 חחחחחחחחחח.... ../images/Emo168.gif עזוב ראותך.., זה כבר לא...
א אראלוש New member 22/5/03 #24 כאילו ש... סתם לא אתן לכם להתלהב מהגוף שלי יותר מדי אז אני לא יעלה תמונה אפילו שיש לי לא משנה בכל מקרה שמתי עוד תמונה בזה השני תראה אם לא שמת לב
כאילו ש... סתם לא אתן לכם להתלהב מהגוף שלי יותר מדי אז אני לא יעלה תמונה אפילו שיש לי לא משנה בכל מקרה שמתי עוד תמונה בזה השני תראה אם לא שמת לב
M MiStEr G u I t A r New member 23/5/03 #54 למה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo168.gif דווקא נשמח אם תשל לנו תמונת הווה שלך... כשי שנשים בגלריה...
למה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo168.gif דווקא נשמח אם תשל לנו תמונת הווה שלך... כשי שנשים בגלריה...
M MiStEr G u I t A r New member 22/5/03 #21 ננסה להעלות את זה אחרת ../images/Emo168.gif תראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאוווווווווווווווווווו
ננסה להעלות את זה אחרת ../images/Emo168.gif תראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאוווווווווווווווווווו
O om mani padme hum New member 22/5/03 #25 חןןןןןןןןןןןן קודם כל יצאת כוסית לאללה ומזה העגיל הזה גם אני רוצה
M MiStEr G u I t A r New member 22/5/03 #27 חחחחחחחחחח.... ../images/Emo168.gif חברה אין לי עגיל בשפה
ר רותמיקה New member 23/5/03 #69 חן, בא לך לשים עוד תמונה?../images/Emo29.gif כי לפי התמונה שלך בגלריות חשבת שאתה נראה אחרת לגמרי...