יאללה, דיון!!!

n e t a n e l k

New member
יאללה, דיון!!!

ההתנתקות, לאחר המעשה, טוב או רע? אני אתחיל את הוויכוח: שמתם לב שהיה פיגוע ממש אחרי ההתנתקות (הפיגוע בב"ש)? עכשיו הרבה יותר קל להם להוציא פיגועים לפועל!!!!!

TheOrion

New member
../images/Emo2.gif

הידעת(?) במהלך ההתנתקות ארגוני הטרור ניסו להוציא הרבה פחות פיגועים מאשר לפני ואחרי ההתנתקות. אתה צריך לבדוק את קושי הוצאת הפיגועים בראייה כוללת יותר. כיצד ניתן לעשות זאת? בעזרת אחוז הסיכולים של צה"ל שמפורסם מדי פעם. אם האחוז הזה יירד, אז אפשר להגיד שיותר קל להם להוציא פיגועים. בינתיים הוא עומד על 95% אאל"ט.

אתה יודע ששנים לא

היה אצלנו בדרך לבית מטענים והשבוע היה 2 מטעני צד?!

n e t a n e l k

New member
אני יעשה את זה באותו אופן שלך:

הידעת(?) כל שבוע, כל שבוע!!!! יש ניסיון פיגוע!! (במקרה הטוב יש רק אחד), החמאס והג'יהאד הצהירו בגלוי על כוונתם להמשיך את הפיגועים!!ועכשיו, כשיש להם את ציר פילדלפי, הם יפסיקו להעביר שם רובים ומטענים, הם יעבירו תותחים, טילים ובמקרה הגרוע אפילו נגמשי"ם וכדו'!!! , ולמה שיוציאו פיגועים במהלך ההתנתקות? זה יפריע להם, תוך שבועיים צה"ל יצא מעזה, ואז נראה אם היה שווה.... (זה לא הגיוני שיהיה שווה, כי גם אם יפסיקו הפיגועים, שזה לא הגיוני, אנשים כבר הרוסים, א"י נהייתה קטנה יותר, צפון השומרון זה חלק ענק!!).

TheOrion

New member
פשששששש

אז כל מה שמנע מהם מלהעביר את פצצת האטום שאתה עומד להגיד שתעבור לשם זה ציר פילדלפי?
חתיכת ציר.

n e t a n e l k

New member
וודאי, אתה יודע איפה הציר?

עכשיו, כשצה"ל לא יהיה שם, הם יעבירו חופשי, אפילו לא במנהרות.

TheOrion

New member
ציניות... מכיר?

אני יודע איפה הציר ממוקם. אני מכיר את החשיבות האסטרטגית שלו. אני לא בטוח שהם יוכלו להעביר שם כלי נשק באופן כל כך בולט לעין כמו שאתה מתאר. מצרים לא תסתכן במלחמה עם ישראל.

n e t a n e l k

New member
../images/Emo6.gif

למצריים לא אכפת מה ילך שם, הם יעלימו עין מזה, דרך מנהרות כמו שהיו להם קשה להעביר אבל על היבשה?! כמו כלום.... וחוץ מזה, אניות כמו קארין A יעברו ללא פיקוח, עכשיו הים שלהם....

TheOrion

New member
כמו שקארין A הראשונה הגיעה?

להזכירך, אותה עצרנו במים בינלאומיים ולא במים ישראלים. אין סיבה שלא נעשה כן לספינות אחרות. למצרים לא איכפת? איכפת לה ממלחמה עם ישראל, ולכן היא תדאג שהגבול יהיה שקט.

n e t a n e l k

New member
תשובות:

א) הרבה יותר קל להחדיר אוניות כשצה"ל לא שם, פחות מכשול אחד. ב) אלה שעזרו למנהרות היו החיילים המצריים, מן הסתם הם הסתירו את זה, אבל עובדה, כל פיצוץ של מנהרה ראו עשן ממוצבים מצריים.

TheOrion

New member
נמנמ

א) המכשול פשוט זז קדימה. הוא לא יהיה על החוף, אלא באמצע הים, זה הכל. ב) ראו עשן >>>>ליד<<<< מוצבים מצרים ולא מתוך מוצבים מצרים.

One Echoe

New member
חמודה.

צה"ל עדיין לא יצא מהרצועה. התוצאות של ההתנתקות עדיין לא התממשו.

n e t a n e l k

New member
אני בן!!!!!!!

הפינוי של התושבים היה החלק הקשה, ההתנתקות כבר נקראת גמורה.

One Echoe

New member
אוקיי, תרגע,

אין לי דרך לדעת אם אתה בן או בת. הפינוי גמור. לא ההתנתקות.

n e t a n e l k

New member
אבל אין מצב שהיא לא תיגמר בשבוע

או שבועיים הקרובים, היא כבר ממש גמורה.

One Echoe

New member
אתה לא מבין...

הפינוע עצמו גמור, כלומר-התושבים יצאו. צה"ל לא יצא מהשטחים האלה עדיין. שאול מופז אמר בעצמו שאין לפלסטינאים מה לשמוח כי יש הפרש בין זמן הפינוי לבין הזמן שצה"ל יצא משם סופית.

למעלה