יאללה, דיון!!!

n e t a n e l k

New member
אני מתכוון שכבר אין סיכוי לסכל אותה

ולכן בשבילי היא כבר גמורה, החלק הקשה (מבחינה נפשית ופיזית) כבר עבר.

One Echoe

New member
מה קשור?

פתחת שרשור על תוצאות ההתנתקות. איאפשר עדיין לדעת אם זה טוב או רע.

n e t a n e l k

New member
התכוונתי ש:

הפלשתינים כבר הבינו שהם ניצחו, הנה ההוכחה, הפיגוע בב"ש. כשצה"ל יסוג, אז אני לא אתפלא אם יצאו פי כמה פיגועים....

ואני לא אתפלא

אם כשתהיה להם מדינה ותשתית לחיים נורמאליים אחוז המתאבדים והמפגעים ירד לאין שיעור. ואתה אל תתפלא אם אצטרף לשורותיכם, מפגיני הימין, אם והיה ותקום מדינה פלסטינית בגבולות מקובלים ונכונים והניתוק מהם יהיה שלם ומוחלט ואנו נעשה את המוטל עלינו ואף על פי זאת, ימשכו הפיגועים. המלחמה בטרור היא מלחמה עולמית. מלחמה צודקת ואמיתית. אם כל כך חשוב לך שהטרור יפסק- תן לו לא להיות צודק, ולא להיות הגיוני תן לו לירות לעצמו את הכדור ברגל, אנחנו נעשה את שאר העבודה. בואו נהיה אנחנו בסדר, לרבות מחבלים יהודים (שיא השפל), כדי שנוכל להטיף וליישם את מלחמתנו הצודקת בטרור.

adishu

New member
לאשי הימין:

סוג זה של תוכן הודעה כפי שפותח את הדיון פוגע באמינות שלכם: אנא לדייק, המפגע יצא מאזור חברון כך שזה בכלל לא קשור להתנתקות. אז למה לטעון שיותר קל להם להוציא פיגועים?

n e t a n e l k

New member
זה לא חשוב, הם הרבה יותר מעודדים

ומבנים שהם ניצחו, עכשיו הם רק צריכים עוד כמה פיגועים וגם י-ם, ת"א וחיפה יהיו שלהם.

Rotema3

New member
מה גם שמבחינת מיקום

אשקלון הולכת להיות מופצצת, ובמקום מרחק של משהו כמו 14 ק"מ מהקבוצים באיזור, המרחק כעת יהיה בערך 2 ק"מ. תחשבי לבד.

n e t a n e l k

New member
רק אשקלון?

גם שדרות, נתיב העשרה ועוד עשרות ישובים ליד עזה לצפון השומרון.

adishu

New member
אפשר לצאת מהמיקלטים, אשקלון לא

תופצץ. כל מי שטוען זאת עושה את זה רק לנגח את תהליך ההתנתקות. כל הדיווחים מהשטח מראים שאזור עזה יהיה שקט. וזה גם הגיוני. ביו"ש הסיפור שונה. לשם יעבור כל מרכז הכובד של המאמץ המלחמתי.

n e t a n e l k

New member
שטויות במיץ כרוב כבוש!!! (חחחחח)

החמאס והג'יהאד הצהירו במפורש שהם ימשיכו לפגוע בישראל!!

OMER G17

New member
אז בוא נסיים את ההפרדה ונראה להם של

א....הם יקבלו את החלק בשטחים שבו הם גרים...איפה שלא...אז לא

n e t a n e l k

New member
כן, בטח.... גם היו הבטחות שאחרי

סיני לא יהיה עוד פינוי, שמענו שמענו....

היהודי1

New member
תשובה:

ראשי החמאס קראו להעביר פיגועים לגדה ליצור נסיגה שלנו משם! משעל - מבכירי החמאס אמר שההתנתקות זה הסוף של ישראל, וקיבלנו הבטחה מראשי החמאס שפלשתין בתהיה בוערת תחתינו (הם לא קוראים למדינה ישראל אלא פלשתין מה שמציין את השאיפות שלהם לחסל אותנו סופית ושזו תהיה המדינה שלהם)! האו"ם מממן להם מאבק על ירושלים! עוד משהו נחוץ? אם כן, זה מופיע באתר "אמרנו לכם" ואם אתם רוצים יש באתרי גם את עניין "נבחרי תפוז" היינו הודעות שכתב בשמי "המאור הקטן גדול" והודעות שאני כותב, בפורומים של תפוז. והודעה זו גם תצורף לשם.

היהודי1

New member
פה אני בא לומר

שזה רק מעודד את החמאס לבצע עוד פיגועים כי הטרור משתלם!!!! וחבל שזה קרה. היינו צריכים להכות בהם (עיינו באתר בדף "מספר דברים" שם מופיעה הבעייה לבעיית הערבים במדינה בין הדברים המופיעים שם בדף בכותרות 6 ו7)

boy love08

New member
דבר גרוע ביותר.

זה רק ההתחלה,זאת תהיה בכיה לדורות התוכנית הארורה הזאת!

boy love08

New member
דבר גרוע ביותר.

זה רק ההתחלה,זאת תהיה בכיה לדורות התוכנית הארורה הזאת!

למעלה