יאללה... הגיע הזמן קצת לפרגן

suki da yo

New member
אני חייבת להגיד, נועה

זה פשוט נראה רע. עורכת הבית, למרות שהיא בנאדם ומן הסתם יש לה בלוגים חביבים, לא אמורה, בעיני, להצהיר עליהם בגאון בשרשור שנועד לגולשים להמליץ בעיקר כשניתן להניח שחלק מבקשת ההמלצות של מיטל נובע בחוסר שביעות רצון מתמשכת שעולה בפורום (שאני לא שותפה לה, כי אני פשוט לא קוראת כמעט בתפוז, אבל אני בהחלט מודעת לה). בקיצור, למפקד יש פחות זכויות. אל תקחי את זה כמתקפה, בבקשה. רק כנקודה למחשבה על איך זה נראה, ומה זה משדר.

noa bi

New member
הי, רגע, זאת הייתה רק ההתחלה

מיטל ביקשה אז מהר הוספתי לינקים שהיו הכי זמינים לי וגם כאלה, כמובן שאני קוראת ומכירה. הכי מבאס - ואני מקווה שתאמיני (נשבעת לך) שכשהעתקתי את הלינק לבלוג שלך משהו לא הסתדר וכבר העלתי בלי. אחרי שהעלתי את הלינקים הראשונים, כעסתי על עצמי שאין שם בלוגים של נשים ורציתי להוסיף עוד. בכל אופן, מבינה מה את אומרת. אבל מצד שני, אם לא הייתי משתתפת זה אולי היה נראה עוד יותר מעפן. מה, אין לי בלוגים להמליץ, למה אני לא בעניין? או משהו כזה קיצור, זהו יומי הראשון לאחר "החשיפה", שמבחינתי הייתה עם המון משמעות, אז עוד יהיו טעויות. של בת אדם אמנם זאת הדרך לגהנום, אבל הכוונות היו טובות :)

suki da yo

New member
אני מאמינה לך

וכנראה שההסתברויות הסטטיסטיות הרנדומליות של היקום היו לטובתי, כי לקבל תשומת לב מיותרת בפורום הזה אף פעם לא עשתה לי טוב. כמו שאמרתי, לא הטלתי ספק בכוונות שלך, רק הראתי לך איך זה נראה מהצד שלי, ולדעתי כן, זה לא היה מקומך (או מקומו של בצלאל או של מיטל) להמליץ על בלוגים בשרשור הזה, דוקא בגלל התפקידים שלכם.

Ronit FL

New member
ואני חושבת, סוקי,

שלראשונה מאז תולדות הפורום, כולנו תמימי דעים על מטח צבעי הקשת שנחת כאן...

suki da yo

New member
תראי

כמו שאת רואה, יש פה מספיק אנשים שהכינוי שלי הוא סיבה מיידית לא להסכים עם תוכן ההודעה. ואין לי בעיה עקרונית עם זה שנועה כותבת פה, ולהפך, כי הרבה מאוד זמן אחת הטענות נגד תפוז היתה שאין דרך לפנות ישירות לעורכי התוכן.

Ronit FL

New member
צודקת וחבל שכך.

אם למישהו יש טענות, אז לא יזיק שיהיו ענייניות וממוקדות. ולעניין שלשמו התכנסנו. אין לי בעיה שנעה ומיטל הציגו את עצמן ושהן כותבות כאן. הדרך, אפעס, קצת לא נעימה לי בעין ומעבר לזה, ברור לי שזה לא יעבוד בדרך הזו. אנשים רציניים (בעיני) לא פותחים שרשורים ב'יאללה, הבה נמליצה על בלוגים' ובטח שלא פותחים הודעות בהודעה דרמטית שהנחיתו עליהם הוראה להמליץ על בלוגים. זה מאולץ ועקום וסוג של עלבון לאינטליגנציה.

סוקי יקרה

אני ממש לא מבינה אותך אז noa המליצה או כתבה איזה בלוגים היא אוהבת לקרוא so what ?? האם כולנו עכשיו נעשה מנויים על בלוגים אלה כי היא אוהבת אותם? האם אין לנו דיעה בעניין או טעם אישי משלנו? "להצהיר בגאון" נו באמת, הציניות שלך כבר מוגזמת.. היא בסה"כ ענתה לשרשור כחלק מהחשיפה שלה בפני הבלוגרים, לא צריך לעשות עניין ..מה עוד שאת יורה לעצמך ברגל..את ממילא לא קוראת בתפוז. כך את טוענת..אבל משתמשת באתר לצרכי הבלוג שלך...כאילו את מורמת מהעם.. נראה לי טעם לפגם להתעסק בשטויות האלה...ולא פלא שאת יוצרת פרובוקציות לשווא.... אולי תכתבי פוסט מעניין...זה יותר חשוב. כל טוב

על הבלוגים האהובים עלי

אני ממליצה מדי פעם ברשומות שלי. רובם מוכרים ומקודמים ואין טעם להמליץ עליהם שוב. בלוגים פחות מוכרים שאני נהנית לקרוא הם:

בּני

New member
שרשור מקסים

המון חומר חדש ומעניין לקריאה בלילות הלבנים
על רב הבלוגים שאני קורא בהם כבר המליצו, מוסיף עוד שניים: טיולים בעיר - בלוג בהקמה של משה רינר, טיולים דרך תמונות ישנות: http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=citytour הבלוג של טיקטק - ביקורות על מסעדות: http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=TickTack

meital G

New member
חמוץ מתוק

מצאתי את עצמי עוברת על ההודעות וההמלצות שלכם, קוראת ואף עושה מנויים על כמה מהם וכך עברו מבלי ששמתי לב למעלה משעה וחצי. גיליתי כמה וכמה בלוגים שווים, איכותיים וגם קורעים מצחוק (אחד אפילו גרם לי לצחוק אמיתי,אבל אני לא מגלה מי) חוץ מזה ובעיקר היה לי כיף לקרוא את הפרגון שלכם אחד כלפי השני. נדמה לי שנהפוך את זה למסורת. יאללה.. תמשיכו :)

למעלה