יאללה... הגיע הזמן קצת לפרגן

זכר אלפא לא מתנהג כמוך גולדי

הוא לא מתחנן אל נשים כמו שאתה עושה. ולא נראה לי שזה יעבוד. ברגע שאתה מתחנן אל מישהי, היא מסווגת אותך כבעל ערך נמוך ומתעלמת.

goldy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo151.gif

לא ידעתי שאני עושה את זה כל הזמן
.

ההמלצות שלי

הן על שני בלוגים שנתקלתי בהם לאחרונה (וטרם הוספתי אותם לרשימת הבלוגים שלי): הבלוג הראשון הוא של "טיק טק" - ביקורת מסעדות http://www.tapuz.co.il/blog/userblog.asp?foldername=TickTack בתקופה האחרונה, כשחיפשתי עבודה, מצאתי בלוג מצחיק שנקרא "עולמן המופלא של מודעות הדרושים" - אוסף של מודעות דרושים מוזרות, עם שגיאות כתיב איומות, הזויות, מצחיקות, מדאיגות... http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=drushimisrael

Purple Mushroom

New member
המלצות ופירגונים:(כמה גולשים גולשים פה?)

אבא שלי אמר לי פעם, שהאדם הכי חשוב בעולם, זה אני עצמי (כלפי כל אחד), וגם מצאתי לזה חיזוק בספר שאני קורא עכשיו "ספר הסודות" של דיפאק צ'ופרה. העולם קיים בתוכנו, ולא אנחנו קיימים בעולם
. אז קודם כל אני ממליץ על הבלוג שלי (גם אני קורא אותו), חתימה למטה. ולפי זכרוני (לפחות עד 16:00 היום, שלא בדקתי מייל מאז, כי עבדתי על הרשומת מוצ"ש שלי), בזמן האחרון, ה12 בלוגרים שאני מנוי עליהם מתפוז, לא פירסמו רשומה חדשה בזמן האחרון, אהבתי לקרוא את הבלוגרית "אוויר שקיעות", ובאמת , כפי שמוטי כתב, הבלוגרים הקבועים שאני קורא, נמצאים ברשימה שלי בבלוג שלי. ואפרופו מוטי, שמגיב אצלי, אני אוהב מאוד לקרוא את סיפורי הרשומות שלו, עם ההומור, ובלוגרית חדשה יחסית, שכותבת כאן, טולה, אני גם אוהב לקרוא. אני בלוגר ופורומיסט מאוד ישן וותיק כאן, והיו הרבה בלוגרים ובלוגריות, שכבר עזבו כאן, סגרו את הבלוג, ומאוד אהבתי לקרוא אותם בשעתו. הייתי רוצה להתחיל מחדש את רשימת המנויים שלי, ולהתמקד ברק 5 בלוגרים שכותבים בתדירות שלי, אנשים בגילאים שלי פחות או יותר, עם תוכן ועיניין זהים לשלי. אני גם כותב ב-2 פורומים ותיקים בתפוז, והייתי רוצה לגלות גם שם בלוגרים חדשים : בפורום 20 + ובפורום הכרויות. היתה מישהי ספציפית שאני זוכר, שכתבתי עליה בבלוג שלי , שפתחה בלוג בשנת 2005, בלוג שהיה די פופולרי, וסגרה אותו אחרי כ-7 חודשים, ומאוד התאכזבתי שסגרה אותו לגמרי. זה הכל :) שבוע נפלא מקסים וטוב
:)

למעלה