יאללה התחלנו!
6X01

Rachel47

New member
יאללה התחלנו!
6X01

וואאאאא רג'ינה את יכולה בבקשה להיות פחות מושלמת לא מתאים לי להתעלף פעם בשבוע

אוקיי...
לא לגמרי אהבתי את כל העניין עם רובין ואיך שהוא אמר לה את זה, אני שמחה שהוא אמר שזה היה אמיתי אבל אחר כך הוא ריסק לה את הלב אז מה זה בדיוק עוזר? לא יודעת מה אני מעדיפה..אולי שכבר היה אומר לה ביוש וזהו..כאילו בלי להשלות אותה כי זה היה מעט אכזרי בעיניי..הוא בטח לא התכוון אבל אני קצת התעצבנתי...זה היה הציטוט שקראתי אגב..כשהיא אומרת לו שהוא כנראה לא הכיר אותה באמת

הייתי די מבסוטה שהיא הרגה את האיש שלג ותהיתי אם זה באמת היה להוכיח שהיא לא מפלצת (כי אם התוכנית שלה הייתה עובדת זה הרי לא היה משנה והיא הייתה הורגת אותה בעבר וכו'...) בכל מקרה סצינה מגניבה

הסצינה שאמה באה לדבר איתה והיא יושבת על הריצפה
גאד
זה פאקינג שבר לי את הלב
בכיתי..סירייסלי
(התמונה אגב הייתה שהיא יושבת ובוכה..אז הייתי סופר מוכנה לזה ועדיין בכיתי)
גם כל הקטע הזה של לשבת על הריצפה...זה כזה ילדה קטנה ועוד בניגוד לבגדים המהממים והבוגרים שהיא לובשת..עם העקבים של מטר וחצי...זה היה קצת מגניב וקצת חמוד וקצת אווווווווווווווווווו

לא ירדתי לסוף דעתם עם העניין של למצוא את הכותב...סוג של אמרתי "וואט?
"
נראה מה יהיה עם זה...
בינתיים בעיקר עצוב לי
אני כן קצת אוהבת את זה שהדגש הוא על זה שווילנס דונט גט א הפי אנדינג וניסיון לשנות את זה...כיוון מגניב אז אני סקרנית לראות מה יעשו איתו

נעבור לעלילת פרוזן
אממ
לא ממש אהבתי
אלסה סוג של מעט חמודה..עדיין לא סובלת את השמלה שלה..אבל שוין
היה טיפונת (לא הרבה כל כך) מגניב שהביאו את הסנואומן הענק (ציפיתי שיהיה לו את הכתר) ואת הטרול..אבל אני חושבת שזה היה מעט לא כל כך במקום..לא יודעת..לא זרם לי...יותר מידי אפקטי ומצויירי ולא משתלב ולא סביר (אני יודעת....סדרה עם דרקון...פור דאט מדר גם הדרקון לא הרגיש לי זורם במיוחד...הדבר היחיד שעוד חיבבתי והיה עוד בסדר היה כל הענני עשן שהם עשו במשך העונות)
ואין לי מושג לאן הם לוקחים את העלילה עצמה..אבל..לא נפלתי מסקרנות...וואנס אגיין אני מגיעה למצב שאני רואה את הסדרה בעיקר בשביל עלילת רג'ינה וכל השאר סתם בונוס ולא בטוח שלטובה
אני מקווה שעניין פרוזן ישתפר...הם דיברו על זה המון מגיע לנו שזה יעשה כמו שצריך..

וזהו נראלי...כל שאר הדמויות הופיעו באמת כדמויות משנה לכל דבר...

אהה אההה
אני עדיין לא אוהבת את רעיון ראמבל אבל הם פאקינג שמו את השיר!!! המקורי!!!! והבגדים!! אפילו שיש לי בעיה רצינית עם איך שזה היה מונח לבל על החזה...נו באמת...זה הכי טוב שיכולתם לעשות? הקאפ קטן עליה באיזה 4 מידות זה מביך ומכוער..

וזהו חוץ מזה..

Lion_Heart

Well-known member
umm...

אני דיי חושב שזה 4X1 אבל אפשרי שפספסתי שתי עונות

אז ככה...אהבתי את אלסה ואנה (אז מה אם ראיתי פרוזן איזה 3 פעמים...בשבוע או ב יום...לאמשנה) כריסטוף מגניב ,ואהבתי את התגובה של כולם למריאן "כן...היא ...היתה רעה , אבל עכשיו היא אחת משלנו וכו," ובקשר ל דג'ינה...ברצינות, תנסי ללמוד מהטעויות של עצמך...תחדשי...משהו
...לאמשנה, נתראה שהעשן יתפזר ותכניותיך הזדוניות יתפוצצו לך בפנים(זה יהיה משעשע מאוד)
שלגיה וצ'ארמינג...לא הרבה זמן מסך אבל לא רע
ואמה...נו , היא ניסתה להתנצל וכיוצא בזה

Rachel47

New member
ואו לגמרי לא שמתי לב לטעות הקלדה

של המספר
וכל כך עברתי על ההודעה כי אני עם מקלדת מעט מוזרה כאן ואני מקלידה כמו שאני רגילה מה שגורם לטעות בערך בכל מילה

&nbsp
בכל מקרה.. די להתעצבן על רג'ינה קודם כל..הרבה מאוד מהדמויות בסדרה הזו מקובעות לדרך שהן תמיד עשו את הדברים
דווקא היא מכולם עברה שינוי די רציני
תחשוב שאם היא באמת "לא הייתה לומדת מהטעויות שלה" היא הייתה דופקת למריאן כדור אש בפנים בסצינה ליד המסעדה (היא גם הרימה את היד לעשות את זה..ולא עשתה..יש יותר ללמוד מטעויות מזה?!)
גם אותי הצחיקה התגובה שלהם אבל ממש בקטנה כי הייתה עסוקה בלהיות נסערת ולבהות ברג'ינה עם הפנים המסכנות והמעונות שלה...ג'יזס תשרפי אותה כבר אי אפשר ככה עם ההתעללות המגעילה הזו על לא עוול בכפה (פעם ראשונה אני משערת
)
מה שכן הצחיק אותי באמת היה המשפט של צ'ארמינג "וול אפחד עוד לא נשרף אז זה כבר חיובי"..שוב..צחוק בלב..אבל גם משהו..
&nbsp
אנה אלסה וכריסטוף לא היו נוראיים בעיניי..הם היו חמודים..היה לי קצת קשה איתם כי כן הסרט עוד צרוב בצורה טריה על הקרנית שלי, אבל עם אלסה נניח הכי פחות..היא הכי זרמה לי...וכריסטוף ואנה דווקא באופי ובדיבור די מזכירים..
פשוט לא התחברתי לאיפה שלוקחים את העלילה הזו..אבל..ניתן לזה הזדמנות..

Lion_Heart

Well-known member
אמ,לא

זה לא עובד ככה, היא לא למדה כלום אבל גם לא שכחה כלום, אם היא היתה מפגינה אלימות אז רובין(הוד...) היה הופך לא ידידותי, אבל היא משחקת אותה קורבנית ומאחורי הגב מתכננת להשמיד אותה...כן, זה יצליח..., ובאופן כוללני , אותי היא הכי פחות מענינת
וכן...צ'רמינג צדק...אם אף אחד לא נשרף, זאת התחלה לא רעה ו"ההתעללות המגעילה הזו על לא עוול בכפה " ? היא דיי אשמה במה שמריאן האשימה אותה...חוק ההתישנות לא תקף כאן
ואני כמוך אתן לעלילה הזדמנות

Rachel47

New member
אממ ממש לא

עצם העובדה שהיא בכלל חושבת על משהו לפני שהיא פשוט משחררת לה כדור אש לתוך פרצוף שלה זה סופר שינוי של מיליון ו47 מעלות..
שוב, לתכנן מאחורי הגב תוכניות איך להשמיד אותה זה לגמרי מנהג של האיוול קווין..ובדיוק כמו כל שאר הדמויות שעדיין עושות דברים בדיוק בדרך שהן רגילות..גם היא ככה..
עובדה שבספו של דבר היא מצילה!! אותה מהאישלג (מתה מאישלג=רובין חוזר לרג'ינה כי היא לא אשמה...אם היא תקח את הסורי ליים אס שלו...כבר בעיה שלה..) ולוקחת את כל כוחות התכנון שלה ומסיתה אותם ממנה..היא אומרת "מריאן היא לא הבעיה/עניין"
אז
כן..
מגה שינוי והתפתחות וצמיחה! |מוציאהלשוןבצורהחצופה||קדהקידה|
(ואו המון זמן לא השתמשתי באייקונים מומצאים...זה באמת ממש חשוב לי
)
&nbsp
אני לא התכוונתי למה שמריאן עושה שהוא מוצדק לחלוטין.. היא לגמרי הרגה אותה בעבר אחר שבוטל עכשיו

אני מתכוונת לזה שקורעים לה את ההפי אנדינג מהידיים...זה מעציב אותי נורא...אז התכוונתי להתעללות, של הכותבים? נניח..לכיוון הזה..
&nbsp
היא יכולה להיות הכי פחות מעניינת בעינייך זו כמובן זכותך בדיוק כמו שאני לא סובלת את ראמפל, בל ועוד כמה שדווקא אהובים על ידי אחרים..
אבל אתה לא יכול להתעלם מזה שרג'ינה של עכשיו היא ממש לא רג'ינה של העונה הראשונה ובטח לא האיוול קווין בפול פאוור (מעט חבל לי למעשה...כשהראו את הקטע שלה ושל מריאן מפעם הצטמררתי...נורא התגעגעתי אליה ככה)

Lion_Heart

Well-known member
לא...סורי אבל לא

"מישהי עומדת בדרכו של האושר שלי ועל כן אני אשמיד אותה" זה לא העונה הראשונה? ברצינות?
טוב, בואי נסכים שלא להסכים ונהנה כל אחד בדרכו מהסדרה

Rachel47

New member
אובר דרמטיזציה

זה נורא מתעתע
בסוף היא לא השמידה אותה נכון?

בעונה הראשונה לא הייתה שאלה אם זה יקרה או לא..
כאן כן הייתה...זה יותר משחק עם הצופה עד כמה היא תלך רחוק, עד כמה הצופה יושפע מזה- יהיה שבור מהרילפס, או ישמח דווקא..אני אהבתי את זה, כי כמה שאני מחבבת את הפלאשבקים גיליתי שאני דווקא לא בעד שהיא תחזור אחורה כל כך הרבה ואני בעצם אוהבת את הדמות שלה יותר כמו עכשיו
אבל זה ברור לכולם שהיא לא תעשה יותר דברים שבעונה הראשונה היא הייתה עושה בלי למצמץ..
שוב, אני אומרת שלתכנן תוכניות זדוניות זה כן היא של העונה הראשונה..
עצם העובדה שהן לא יצאו לפועל ובסופו של דבר שונו לרמה שבה היא לא מנסה להרוג אותה..וזה לקח פחות מפרק ועוד לא הצריך שכנוע מאף אחד! סירייסלי..הם הניחו לה להגיב כרצונה ועוד לקחו בחשבון שיש מצב שהאיוול קווין חוזרת..ועדיין...היא לא =ממש לא העונה הראשונה

&nbsp
ומין הסתם אנחנו לא מסכימים
זה יוצר דיון...שגם ממנו אני נהנית..

פרק ראשון לעונה 6

וואו. אני בשוק, איזה פרק פתיחה מעולה.
הצלחתי להישמר מספויילרים כל הקיץ ולכן לא ידעתי על ההפתעה הגדולה שדמבו מופיע בפרק הזה.
שאר העלילה התקדמה יחסית כמו שציפיתי. רג'ינה מסתירה את זה שהיא זאת שהרגה את טרזן וכנראה אף אחד לא חושד, אבל זה בטח יתפוצץ לה בפנים. רובין בעיקר מתאבל על אחיו, אז לא ממש עסוק בלחקור מה קרה.
החתונה של אמה והוק נדחתה בגלל מוגלי, אבל לאף אחד לא באמת אכפת מספיק מהנושא. עדיין לא ממש ברור לי איך יסבירו את זה שמוגלי הוא הבן של הנרי, או שאולי זה סתם שקר מוזר.
אני עדיין לא מבין למה אלסה ומולאן נמצאות יחד. זה שהן שתי הלסביות היחידות בסדרה זה לא סיבה מספקת. הן פשוט לא מתאימות זאת לזאת.
בעצם הדבר הכי מעניין בפרק מלבד דמבו היה הגילוי שלרמפל היה בן נוסף שהוא לא היה מודע אליו, אבל איכשהו בל כן.
&nbsp
נקווה שתהיה עונה מעולה כמו שתי העונות האחרונות
&nbsp

אופס, מצטער, טעות בנקודת זמן

הכותרת של ההודעה בילבלה אותי וחשבתי שעכשיו ספטמבר 2016.
זה עוד יחסית לא נורא, פעם נכנסתי בטעות לפורום אבודים בשנת 2005 וסיפרתי להם שבסוף הסדרה אין שום פתרון לתעלומות.
טוב... חזרה למכונת הזמן

Lion_Heart

Well-known member
נו,אז תאמר

ואני חשבתי ש1994...טוב אם אתה נוסע מתישהו ל1980 תביא איתך חזרה קצת "זיפ"...אני מתגעגע

Imogen Rose

New member
איזה קטעים

בהתחלה לא קלטתי את הכותרת, וקראתי את המשפט הראשון של פעמיים כי לא הבנתי לעצמי... טרזן?
ואז קלטתי חחחח יפה !
&nbsp

ועכשיו אחרי שהצחקתי
לפרק 4X01 באמת

קראתי עכשיו את הדיון על רג'ינה.
אני מסכים שהיא כבר ממש לא המלכה הרעה של עונה 1, ואפילו לא המלכה הרעה של עונה 2. היא בהחלט השתנתה. ואפילו ביותר ממיליון ו47 מעלות (מצטער רייצ'ל אבל ברגע שעושים שינוי של 360 מעלות חוזרים לנקודת ההתחלה. אז מיליון ו47 מעלות זה בעצם שינוי של רק 33 מעלות שזה לא הרבה בכלל)
מאוד פחדתי בתחילת הפרק (ובסוף עונה 3) שהיא באמת תחזור להיות רעה. אם היא הייתה עושה את זה זה היה משעמם ורפטטיבי.
מה שקרה זה שיש לה כאילו מנהג רע. כמו אלכוהוליסט שלפעמים הולך לפאב ובקושי מצליח לעצור את עצמו. מזל שהיא כן עצרה את עצמה, כי אצלה זה לא משקה, אלא להרוג אנשים.
במקרה הזה היא אפילו לא הייתה צריכה באמת מישהו שישכנע אותה לרדת מעץ הרוע. או בעצם היה לה. מה שמריאן אמרה לה בעבר זה מה שעבד ואני מאוד שמח.
&nbsp
קצת חבל לי שלא הייתה כמעט התייחסות לבנים בפרק הזה. מן הסתם האדם שהכי היה יכול לפנות אל רג'ינה היה הנרי. לא ברור לי למה אמה לא מיד האיצה בו לרוץ אחרי רג'ינה. ולמה הוא לא מיד התקשר אליה.
חוץ מזה בכל הקטע שבו רג'ינה כועסת על זה שמריאן בחיים חשבתי שהיא בכל זאת תבין שזה הדבר הטוב בשביל הבן שלה. ראו שרג'ינה התחברה אל הילד הזה והגיוני שהיא תרגיש רע על להרוג את האמא שלו.
&nbsp
אני לא בטוח כל כך לגבי העלילה של למצוא את ה"סופר". נשמע קצת יותר מידי מטא בשביל הסיפור הזה. בכלל לא ברור לי מאיפה פתאום הביאו את זה שלספר יש כוחות כאלו של לתת סופים טובים. האם אני לא זוכר משהו? עד כמה שזכור לי הוא תמיד פשוט סיפר את מה שהיה בעבר בעולם האגדות.
&nbsp
מצחיק מאוד לדעתי שסידני היה בכלא כל הזמן הזה. במיוחד מצחיק כשהוא אומר לה "ידעתי ששמרת אותי בכלא כל הזמן הזה מסיבה ולא שכחת ממני" ורואים על הפנים שלה שהיא כן שכחה ממנו. בדיוק כמו שהכותבים של הסדרה בטח שכחו ממנו (או לפחות הניחו שהצופים שכחו ממנו).
מה בכלל קרה איתו? הוא נשלח לכלא בגלל שהוא טען שהוא רצח את קתרין או שהוא טען שהוא חטף את קתרין וניסה להפליל את שלגייה?
ואיזה מין כלא זה שרג'ינה פשוט יכולה להוציא אותו? מה לגבי השומרים של הכלא? הרי מישהו ידע שהוא שם, מישהו היה צריך להאכיל אותו. ומה קרה לו בזמן הקללה השניה. האם גם כשהוא חזר לארץ האגדות הוא היה בכלא שם?
בקיצור הרבה לא ממש הגיוני כרגיל ועדיף לא לשאול שאלות על דברים כאלו.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
לגבי עלילת פרוזן - מצד אחד מאוד אהבתי אותה. הדמויות הרגישו לי מאוד כמו הדמויות מהסרט (שכמובן כמו כל בן אדם עם נשמה אהבתי). גם חלק בי מאוד שמח לגלות שבפלאשבקים מדובר בהמשך לסיפור של הסרט ושאנה וכריסטוף מתחתנים. ואפילו סוון היה שם.
מצד שני יש גם משהו שחבל בזה שזה המשך מדויק לסרט. כל סרט דיסני אחר שהשתמשו בו בסדרה נעשו בו שינויים. אפילו שמנצלים דברים מסויימים ממנו בדיוק כמו שהם בסרט (כמו סצנת הריקוד היפה בין היפה והחיה), דברים אחרים שונים לחלוטין. ככה פיטר פן הפך לרע ואבא של עוץ-לי-גוץ-לי, המלכה הרעה לא רוצה להרוג את שלגייה רק כי היא יפה ממנה, ומלכת הלבבות בעצם מוציאה לבבות מאנשים.
כלומר בדרך כלל לוקחים עלילת אגדה שעשו עליה סרט והופכים דברים על ראשם בצורה מעניינת.
כאן פשוט עשו סרט המשך. עד כמה שנראה כרגע כל מה שהיה בסרט הוא בדיוק מה שאנחנו יכולים להבין שהיה בעבר של הדמויות שעכשיו בסדרה. אפילו דברים כמו הטרולים נשארו זהים לחלוטין. כשדיברו על ללכת לפגוש את הטרולים שגידלו את כריסטוף חשבתי שאולי נראה שאלו טרולים כמו שראינו בעבר בסדרה. אבל לא, זה בדיוק מה שהיה בסרט. אפילו המפלצת שלג הייתה בדיוק.
אני חצי מצפה לזה שכל רגע יצוץ שם אולף (ואני מניח שאני אשמח לראות אותו).
זה כמעט כאילו במקום לעשות סרט המשך (שאני מניח שכן עושים בכל זאת) החליטו ליצור את עלילת ההמשך בסדרה הזאת.
&nbsp
בכל מקרה, אני כן מצפה לראות מה יקרה בהמשך עם זה. מה שאני מצפה זה שנגלה את מקור הכוחות של אלסה. האם מישהו הטיל עליה קללה כשהיא הייתה תינוקת או שהיא בכלל נולדה ממשהו אחר.
ובסופו של דבר נצטרך לגלות איך היא הייתה כלואה בכד בכספת של רמפל.

Jason2

New member

נדמה לי שהכותבים אמרו שאולף לא יהיה.
ובקשר לזה שזה נראה כמו סרט המשך, זה מה שקורה שמתעסקים בסרט סופר מצליח ובעיקר סופר חדש.
נראה שהכותבים נזהרו מאוד לשמר את האופי של הדמויות בדיוק כמו בסרט ובכך הם ויתרו על החופש האומנותי.

Shiri from the block

Active member
לגבי עלילת פרוזן

היוצרים אמרו כמה וכמה פעמים שהדמויות בסדרה הם המשך ישיר מהקו עלילה של פרוזן.
שהם לא רוצים לגעת בדמויות ומשאירים אותם כמו שהם, שזה ברור, הם הרי פונים לכל הקהל של פרוזן אז לעשות איזשהו טוויסט על אלסה או אנה כמו שעשו על פיטר פן שהפכו אותו לרשע לא הייתה מתקבלת באהבה זה בטוח.
אז הם פשוט המשיכו את הקו עלילה של פרוזן, ולקחו את הדמויות כמו שהם ופשוט הכניסו אותם לסדרה. זאת הייתה הכוונה שלהם מלכתחילה.
&nbsp
הקטע עם סידני ורג'ינה בהחלט היה משעשע
"הא כן לא שכחתי ממך" *יה רייט* חחח הרגה אותי. אין על רג'ינה

השחקן עבר לסדרה אחרת לכן לא ראינו אותו עד עכשיו ופשוט השאירו אותו בכלא. אחרי שהסדרה שלו בוטלה אז החזירו אותו לוואנס. אין ספק שזה פאק בעלילה לאור כל האסונות שקרו בסטוריברוק.. וזה שהיא כמעט הוכחדה בסוף עונה שנייה.

Shiri from the block

Active member
וואנססססססס

כמה שהתגעגעתי!!
איזה כיף!!! נו מור רג'ינה ורובין!!!!
לפחות מקווה ככה!!! שתשאיר אותם ככה ושלא תתעסק עם העבר.
גם איך שרובין אמר לה "טוב זה נגמר בינינו" וקם והלך
בלי ביי, בלי חיבוק, בלי נשיקה על הלחי.. זה היה כזה חסר רגש מוזר כזה.
איכס כמה שאני שונאת את השחקן הזה הוא פשוט שיחק נורא בקטע הזה ובכללי רובין בלתי נסבל
יאללה שיהיה עם מריאן ויעלם לנו מהחיים.
רג'ינה איז סינגל ליידי!!!
ואמה בקטע של "אני אעזור לך למצוא את הסוף השמח שלך"
ואז זה יהיה הרגע שהן יתאהבו!!
והוק הזה.. כל כך נדחף וכזה צומי!!! כל שניה נדחף על אמה.. יאללה! תשחרר אותה קצת.
מה שמעצבן איתו שאין לו שום עלילה עכשיו. המטרה היחידה שלו בסדרה זה להיות ה love interest של אמה נטו וזהו. פשוט שיעמום וממש מיותר מה שעשו עם הדמות הזאת. אני בעד להחזיר אותו להיות נבל ואז שיעלם מהסדרה.
&nbsp
הקטעים של פרוזן..
ואו אנה ממש ממש מעולה!!! היא כל כך אנה
!!! גם נראית כמוהה, גם מדברת ומתנהגת כמוהה... כזה מגניב!!
אלסה הייתה קצת מוזרה לפעמים עם ההבעות פנים שלה, אבל בגדול אהבתי גם אותה

הקטע עם המפלצת שלג היה מוקדם מידי
זה היה נראה כאילו ממש לקחו סצינות מפרוזן ושמו אותם בסדרה. ממש אותם קטעים כמו שהמפלצת מגדלת את הקוצים מקרח האלה... זה היה יותר מידי דומה
זה ברור שהם ניסו ככה למשוך את כל הצופים של פרוזן.. אבל חבל. וגם הטרול היה נראה הזוי לגמרי. פשוט אפקט שנות ה-90 בחיי. אבל נו שווין. אני מוותרת להם כי אנה הייתה פשוט מושלמת

&nbsp
הקטעים של בל וראמפל כל כך לא מעניינים אותי יותר
אין ביניהם שום קשר

אבל הסצינת ריקוד עם הלבוש והשיר היה מקסים למרות הכל.
&nbsp
בסה"כ היה פרק סבבה לגמרי! כבר ידעתי על מה שהולך ברובו אז לא ממש הופתעתי.. אני אנסה להשאיר לעצמי כמה שיותר הפתעות לפרק השני..
אחח וואנס חזר

וכמובן שכל הקטעים של רג'ינה היו גאוניםםםםםם!! מלכה שלי

מה הבעיה שלך עם רובין?

הוא כזה חמוד.
ואני לא מבין מה מצפים ממנו לעשות. ברור שהוא ישאר עם מריאן. היא אשתו ואם בנו. להיות חם עם רג'יה בשלב הזה יהיה פשוט לא הוגן. הוא היה כנה איתה שזה הכי טוב שהוא יכל.
&nbsp
באמת חבל שאין להוק עלילה כרגע. אבל אני מניח שזה עניין זמני, עוד מעט תתחיל עלילה כלשהי וכולם יהיו מאוד עסוקים. לי אין שום בעיה שהוא לא יהיה מרכז העלילה.
&nbsp
עכשיו פתאום אני חושב על זה שהדרך הכי טובה והוגנת שרג'ינה יכולה להתנקם באמה היא להחזיר את מילה לחיים כדי שהוק יחזור אליה. כמובן שזה גם יהיה מוזר כי מילה היא סבתא של הנרי שלא לדבר על זה שהיא אקסית של רמפל
&nbsp
&nbsp
נ.ב. צפייה בוואנס היא לא תירוץ לזה שעוד לא ראית (או לא כתבת על) פרק 18 אצל אנג'ל

Shiri from the block

Active member
שונאת את רובין

לא יודעת עד כמה אתה בקיא ב"שיפים" של הסדרה, אבל יש את האלה שאוהבים את אמה והוק, אמה וניל וכו'... אז אני אוהבת את אמה ורג'ינה

שתי אימהות שמגדלות ילד ביחד... זה הכי גיי שיש.
אניווי,
אני מאוד בעד שרובין יהיה עם מריאן, ככה זה צריך להיות וברור שזאת הבחירה ההגיונית. הוא היה נשוי לה ויש להם ילד במשותף.
אבל הביי הזה הרגיש לי קר קצת..
בכל אופן המערכת יחסים בינו לבין רג'ינה נבנתה בצורה נוראית, יותר מידי מהירה, יותר מידי לא קשורה לכלום. פשוט בעעעעעע
אני מקווה שזה באמת הסתיים סופית ושהוא יעלם לנו מהעולם

&nbsp
ובדיוק עכשיו סיימתי לראות את פרק 18 של אנג'ל אבל אין לי כוח לחפור עליו עכשיו.. אז מחר :)

למעלה