יאללה התחלנו!
6X01

Imogen Rose

New member
תשובה

היא מצאה את זה יום אחד בארון..
אני חושבת. או באדן החלון?
היא מצאה את זה יום אחד בחדר בקיצור

&nbsp

Serf SaN

New member
תקציר: היה מע

נראה איך יתקדם........ אני כבר לא מצפה לכלום מהסדרה הזאת.

העיקר התלת מימד היה מושקע.

shirush3

New member
אמ... היה נחמד

לא היו לי בכלל ציפיות (אולי רק שירצחו את פרוזן, אבל זה נסבל
) והיה פרק בסדר... וואנס רגיל

עדיין יש קטעים שמזיזים את העלילה שהם מאוד "נוחים"... מעניין שאלזה פתאום מצאה את הספר ששוכב שם הרבה זמן ופתאום גילתה שההורים שלה נהרגו בגללה
והיו עוד כמה קטעים אני כבר לא זוכרת.
רג'ינה
לא אהבתי את זה שכולם ישר חשבו שהיא תתחיל להיות רעה שוב (לא שיש להם סיבה לחשוב אחרת, אבל כבר חפרו על זה בעונות קודמות)
אני שמחה שסופסוף נותנים קו עלילה שיהיה קשור ספר (*פלאשבקים למי זה היה... עם מכונת הכתיבה? אוגוסט?*)
הקטע עם היפה והחיה שהיה מחווה לסרט היה חמוד (היה יכול להיות יותר מושלם אם אלה לא היו בל ורמפל
כי בכל זאת הלבוש המקורי עם המנגינה המקורית...
)
הקטע עם הטרול היה קצת מוזר, אבל היה נחמד לראות את הטרולים האלה
אהבתי שבפלאשבקים אנה וקריסטוף עומדים לחיות באושר ועושר עד עצם היום הזה

ו... זהו? נראה מה יהיה בפרק הבא

shirush3

New member

אחרי שהוא חזר להיות ילד (למה?!
) הוא יכול להשאר באיזה עונה שזה קרה

אז רק אני

חושב שהיה דיי... גרוע?

כ"כ משעמם וממוחזר וחסר כיוון. רציני שרג'ינה שוב רעה? דיי, בשלב הזה אני כבר אומר: נמאס, אין כח יותר.
בד"כ היא איזשהו נקודת אור, אבל הפעם הכל הרגיש פשוט מאולץ. ממש. אפילו לא חיכו שניה, ישר היא התחילה לזמום.
חוץ מזה הכל היה פשוט לא מעניין. פרוזן - לרגעים היה מגניב לראות את זה קם לתחייה, ולרגעים זה סתם היה מיותר ומוזר.
מסכים עם מה שאמרו שמצד אחד העלילה המשכית לסרט, ומצד שני אלסה לא סיימה ככה בסרט. גם איך שזה הצטייר בסוף עונה 3, היא נראתה כאילו היא הולכת להשליט טרור על העיר, ובסוף היא סתם מישהי מפוחדת....
נקווה שזה ישתפר (ונראה אם אצליח להמשיך).

אה ו.... אלסה חייבת לגלות לי איך הקפאה של דלת נעולה יכולה בעצם לפתוח אותה. מעניין.

Jason2

New member
אני יכול לגלות לך

כשמקפיאים חומר הוא מתכווץ הבריח התכווץ עד שלא הצליח לנעול.
נראה לי שהקור של אלזה הוא משהו שלא נראה בעולם או כפי שאנה ניסחה את זה: קולד קולד קולד קולד.

ובכל זאת....
סבבה, אז אולי זה זז קצת. אבל נעלם לגמרי?
זה היה צריך *לפחות* להקשות את הפתיחה הראשונית. אבל היא פשוט פתחה את הדלת בכיף....

Jason2

New member
יש עוד תיאוריה

שראמפל ובל שכחו לנעול את הדלת ואלסה פשוט הרסה מנעול די טוב.

Rachel47

New member
ראמפל? שכח לנעול?

לא סביר...אבל אני מניחה שזו שאלה די שולית והם לא יתנו לנו תשובה איך אלסה יודעת לפרוץ דלתות..הפרחחית הקטנה

Rachel47

New member
וול...

אני אסכים שהדברים לא חידשו כלום
אני משערת שמבחינתי כל פעם שרג'ינה על המסך אני פשוט מלאת אושר אז שם לא הפריע לי המון..ובשאר הקטעים כן פיהקתי בטירוף
מה שכן..להתחיל לזמום ישר ברגע שקורה משהו..אמממ..זו רג'ינה...
בוא נגיד ככה...אתה יכול להגיד ממוחזר
אבל אם זה היה קורה אחרת זה היה מרגיש מוזר ולא קשור לדמות
הראו לנו את התגובה שהדמות הגיבה עם מה שאנחנו יודעים על הדמות וזה הסתדר
ובכל זאת נחמד שהיא לא הרגה עדיין אפחד...לא כזה ממוחזר

אני לא מסכים, כי יש איזשהי התקדמות לדמות - היא לא יכולה להיות פעם טובה, פעם רעה, פעם טובה, פעם רעה.
וזה באמת היה ככה. זה דיי, משגע כבר. אולי תורם לזה העובדה שהעלילה לא אמינה בעיני, והתנודות האישיותיות שלה קורות בתדירות גבוהה מדיי, ומתבססות על שטויות בד"כ.
היא בנאדם כזה חלש שכל דבר משפיע עליה ככה? הייתי רוצה לחשוב שלהפך. זה כאילו כותבי הסדרה אומרים: "טוב, אין לנו רשע עונתי
.... אז שוב רג'ינה?", כאילו, נגמרו הרעיונות.
גם לא אמרתי שהיא צריכה להיות עכשיו פיה טובה.... אבל עם איזשהו איזון נורמלי.
אני רק נזכר בסצינה שלה עם סנואו שהן שתיהן בוכות כמו ילדות.... כמה זה נראה מגוחך התנודות הקיצוניות.

Rachel47

New member
אם לוקחים את מה שהיה עם סנואו

זה בהחלט קיצוני
אם יגידו לך פרק הבא שאבחנו אצל רג'ינה מאניה דיפרסיה זה יהיה סבבה?

בעיקרון לכל דבר שהיא עושה כן יש איזשהו רציונל מאחוריו, או מטרה, או אינטרס
צודק שלפעמים הם מטופשים..אבל זה כן קיים
למשל הסיבה שהיא לא הפכה לפול בלואון איוול קווין זה כי עדיין כמו בעונות הקודמות הנרי חשוב לה..היא לא תהרוג מישהי כי בלי קשר ללאבד את רובין (שימות) היא תאבד גם אותו
והיא נורא רוצה לשנוא את אמה ולכעוס עליה..היא גם עושה לה סיילנט טריטמנט..אבל היא לא יכולה להרוג את האמא הביולוגית של הנרי..
תכלס עד כה אני די בסדר עם ההחלטות והמעשים שלה..
זה שהעלילה של כל הסדרה הזאת לפעמים כל כך טיפשית אפילו אם מתחשבים בזה שזה על אגדות ודיסני...זה משהו אחר

xokeren

New member
נהנתי מאוד

קודם כל אציין שראיתי את חלק מהסצינות ששודרו בסטוריברוק כאשר הם צילמו אותם. ראיתי את הסצינה של הצ'רמינג הולכים ברחוב והוק מצטרף איתם... ואת הסצינה של הevil snowman... (שמענו את השחקן צועק את זה)

בכל אופן, ציפיתי בזה בלייב כמו תמיד ביום ראשון ונהנתי. אהבתי את אלסה ואנה. השחקניות כל כל יפות

הכרתי את השחקן שמשחק קריסטוף מסדרה אחרת אז היה לי קצת מוזר לראות אותו בתפקיד שונה אבל נהנתי לראות אותו.
אהבתי את הכל במיוחד העובדה שרג'ינה כן השתנתה ובמקום לנקום היא רוצה למצוא את מי שכתב את האגדות. זה נראה לי מעניין לאללה. הסצינה שלה עם רובין הייתה עצובה. מקווה שהכל יסתדר בסוף.
אני אוהבת את אמה והוק ולא יכולה לחכות לראות מה יקרה איתם בהמשך (למרות שיש לי קצת יותר ידע מצפייה בצילומים של הסדרה).

אהבתי גם את שאר הסצינות חוץ מהסצינה של רמפל מול הקבר של ניל. לדעתי זה היה מיותר... (אני בכלל לא אהבתי את ניל אז יכול להיות שזה למה הרגשתי ככה)

SilverMoon11

New member
אני צריכה לראות את הסרט פרוזן כדי שאלסה תעניין אותי?

כי היא לא.

Lion_Heart

Well-known member
קודם כל

את יכולה לראות את הסרט כי זה סרט ממש טוב(לדעתי)...ובקשר לאלסה?...תראי אותה בסרט ותחליטי

למעלה