יאללה התחלנו!
6X01

shirush3

New member
וואו תקשיבי

אחרי הפרק בא לי שרובין יעוף משם

כאילו ממש אהבתי אותם בעונה הקודמת ועיצבן אותי שמריאן חזרה, אבל בעעע מגיע לרג'י מישהו יותר טוב (שהיא לא רצחה את אישתו בעבר
)
אולי יש עוד מישהו עם קעקוע אריה? אולי לאמה יש קעקוע שאנחנו לא יודעים?

ו-
על אנה. ממש אהבתי את אנה של הסדרה

Rachel47

New member
אני דווקא הייתי סבבה איתו רצח

עונה שעברה ולא הפריע לי ואפילו אהבתי את הסיפור שלהם והם היו חמודים
אבל הסצינה הזאת שברה לי את הלב ומבחינתי סירייסלי שימות וזהו
ביצ'

shirush3

New member
ֻ

"אבל אני נשוי למריאן!!!" בעעע שילך

האמת שאני לא רואה עתיד לקשר הזה, גם אם מריאן תעלם רג'ינה עדיין רצחה אותה וזה תמיד יהיה שם.
&nbsp

Rachel47

New member
אני גם רוצה להאמין שלא יהיה עתיד

אבל לא בגלל זה..
כלומר זה תמיד יהיה שם נכון אבל אני לא בטוחה שזו הסיבה שלא יהיה עתיד לקשר הזה..הוא בעצמו אמר שהיא לא מה שהיא הייתה וכל שאר הדברים הבאמת יפים שנאמרו ביניהם..
יש סיכוי שימצאו מה לעשות עם מריאן או שיגרמו לרובין להבין שוואלה עכשיו בא לו רג'ינה והוא יתגרש ממריאן כמו שעושים בעולם שלנו וכו'
אני פשוט לא רוצה שיעשו המשך שהם ביחד..כי עכשיו אני שונאת אותו (אפילו שאם הוא יגיע כמו אביר וימיס את רג'ינה והיא תהיה מאושרת אני ככל הנראה אימס גם ואזרום עם זה)
ואם כן עושים המשך שהוא בא להתחנן שאליה ...אני מקווה שהיא פשוט לא תיקח אותו בחזרה!!

אפילו שתכלס הוא במצב די מחורבן והוא כנראה כן עשה את הבחירה ההגיונית...סתם הפרידה הייתה מעצבנת...

LeAnnDylan

Well-known member
וואי! לאבאמתספוילר

איך שקראתי מה שכתבת על הקעקוע, לגמרי דמיינתי את שירי בלוק רצה לקעקע על עצמה אריה כדי לשלוח לרג'ינה ולנסות לשכנע אותה שהיא בעצם צריכה להתחתן איתה

Rachel47

New member

אני רק חושבת על זה שאחרי שלאנה הראתה שיש לה קעקוע של נוצה מלא מעריצות (מעריצים גם?
) עשו אחד כזה
אני חוששת שיש מצב לגל עצום של קעקועי אריה שעומד להגיע

Shiri from the block

Active member
כן ממש הרבה מעריצות!
כל פעם בקבוצות שלה אני רואה עוד ועוד מעריצות עושות קעקועים כאלה..

יאללה, יצאנו לדרך

את הפרק ראיתי עם הבנות שלי, בת 7 ובת 5, והתגובות שלהן היו מדהימות ומהממות שממש בא לי לראות את כל הסדרה איתן מהתחלה.

(תחשבו שזה פיהוק) - רמפל ובל. הסצנה בקבר של נילפייר מיותרת. הבית שבל מצאה נחמד. הזוג הזה כלכך מעפן ומשעמם....
הסצנה של היפה והחיה הייתה מקסימה, אם כי קצרה מידי (והבנות שלי לא אהבו שהחיה כלכך זקן). אהבתי מאוד את הרפרנס לפנטזיה, הקופסא המיוחדת שרמפל שם לב אליה שהוא נכנס לבית, ואחרי שהוא העביר עליה את הסכין שלו הפכה להיות הכובע של הקוסם, הייתה גם את המוזיקה מהסרט. מאוד מעניין לאן זה יוביל....

פרוזן היה נחמד, אבל העמיסו ביותר מידי. מספיק היה לראות את הדמויות הראשיות, הטרול ואיש השלג היו מאוד מיותרים. הלוואי ואנה של הסרט הייתה חיננתי ומתוקה כמו האנה של הסדרה, היא יפיפה, מצחיקה, נחושה ולא מטופשת בכלל. חוש ההומור והציניות של אלסה היו שינוי מרענן מהדמות המתחסדת שלה, אבל חוסר הביטחון והפחד שהיא הפגינה בSB לא מתאימים לדמות שלה (אבחנה אליה הגעתי עם הבנות שלי שלא הבינו למה אלסה מתחבאת ולא תוקפת). השמלה שלה מכוערת ומאוד לא הולמת את הדמות האלמותית מהסרט. אמן אמן אמן שלא יביאו גם את איש השלג המטופש......

אמה והוק מאוד אמינים בתור זוג בתחילת דרכו, אני מאוד מקווה שהם ימשיכו את קו העלילה הזוגי (אם כי לא את ההתחמקויות של אמה), האהבה בעיניים של הוק, והאסרטיביות שלו כלפי אמה, גורמים לה להפתח אליו, מאוד התרשמתי מהבגרות והסבלנות שהיא הפגינה כלפיו ביער.

רג'ינה. היא מלכותית ופשוטת העם בוא זמנית, לא יודעת אך עושים זאת, אבל היא מצליחה, וגורמת לי לרצות להיות רג'ינה שאני אהיה גדולה. נשבר לי הלב שרובין נפרד ממנה, מאוד אהבתי אותם ביחד, ואני מקווה מאוד שעץ יפול/מפלצת שלג תטרוף/חץ יפלח/תפוח מורעל או כל דרך אחרת בה נוכל לפטור אותנו מעונשה של מריאן המעצבנת, אני ממש לא מאמינה שהיא שייכת למשפחת המלוכה....
סוף סוף מתמקדים בתעלומה המרכזית של הסדרה, מי כתב את הספר... וכרגיל אצל רגי'נה, מניעים נכונים וצודקים (הכל יחסית כן) אבל המטרה מעוותת.....

מסכימה לגמרי בנגי למה שאמרת על פרוזן

אלסה היא לא אחת שתפחד בצורה שכזו...
אני דווקא אשמח לראות את אולף:) האמת מודה שציפיתי מעט שהוא יצוץ....

&nbsp
יש לי בעיה עם אמה והוק אבל כל עוד מדובר בביבי סטפס אני אזרום איתם....

Jason2

New member
לא מסכים בכלל

אלסה גם בסרט חששה מהכוחות שלה והעדיפה לברוח ולא לסכן אנשים גם כשהם פלשו לארמון הקרח שלה היא ניסתה להתגונן ולא ליזום התקפה אלא אם אין ברירה. כך גם בסטוריברוק, היא נזרקה לסביבה לא מוכרת לה ולאחר שתקפה את המכונית היא נתקפה בפחד ששוב היא לא יכולה לשלוט בכוחות שלה והעדיפה לברוח וכשהיא חשה מותקפת היא יצרה את מרשמלו שוב.

אלסה של סוף הסרט היא לא אותה אישה מפוחדת ועצובה מתחילת הסרט.
היא אישה אופטימית שמבינה שהכוח והשימוש בו לטוב או לרע תלויים רק בה, והייתי מצפה שהיא תגיע למקום חדש היא לא תסוג שמונה צעדים לאחור, אלא תפגין את החוזק, או לפחות לא תברח ותתחבא, בעיקר שהראו אותה בארנדל עם אנה, וחוש הומור וציניות הן לא תכונות של פחדנים חסרי חוט שדרה שמתחבאים, אלא של אנשים שלא יודעים אך להתמודד אם סיטואציות חדשות, לא מעיד על חוסר ביטחון, פשוט חוסר נוחות.

Rachel47

New member
זה מאוד נכון

אבל אלסה של סוף הסרט מבינה את כל הדברים האלה וחוזרת לגור בחיק משפחתה (כמה שנשאר) בארמון בו גדלה ומגלה את עצמה מחדש במקום שנוח לה בו
עכשיו היא נזרקה לעולם שאין לה מושג מה קורה בו
הוא מאוד מפחיד..והיא מפחדת כמו מי שנתקעה ביער בעיצומו של סרט אימה
אז נכון היא לא מפחדת מהכוחות עצמם אבל בגלל מצבה הנפשי הרעוע הכוחות כן הופכים ליותר בלתי נשלטים (שזה מה שקרה בסרט..שם הפחד היה לגבי הכוחות אבל שוב...זה מה שהפחד..לא משנה ממה..עשה לכוחות עצמם)
כלומר...נכון שזה לא חוסר ביטחון בעצמה...אבל גם חוסר נוחות גורם לה לצאת מאיזון...זה דווקא ממש הגיוני לי..

Imogen Rose

New member
הסדרה חזרה איזה כיף

טוב אז אני עם ניק חדש פה, לא הצלחתי להכנס לישן.. אני מאי למי שזוכר, אני פה ולא פה מעונה 2.
&nbsp
אז הסדרה חזרה!
האמת, הפעם לא כל כך התרגשתי כמו עונות קודמות.. אולי ה4 עונות עשו את שלהן וההתרגשות פחתה,
אפיל חיכיתי לתרגום שזה לא קרה לי בעונה הקודמת

&nbsp
אז שנתחיל?
&nbsp
אני חייבת להגיד שלא אהבתי בכלל את הרעיון של פרוזן בתחילה, הסרט רק יצא בנובמבר וזה נראה לי פשוט מהר מדי...
אבל האמת אחרי שראיתי את הפיילוט אני סבורה כי זהו רעיון טוב, הדמות של כריסטוף ממש חמודה ואני חושבת שאנה ואלסה סבבה לגמרי.
רק לי הנחמדות והמתקתקות של אנה הזכירה את מריגמרגטגמשהו בימים הראשונים?
שהיא עוד היתה מציקה.
אפשר קצת לראות את הקשר של ארנדל ליער המכושף יחד עם אנה ואלסה.. נראה מעניין בנתיים.
&nbsp
לסנאו וצארמינג היו אולי 2 משפטים הפרק. הם נראים כל כך לא רלוונטים.. מעונה לעונה הם מדרדרים. שתי זקנים טרחנים

מזל שרג'ינה נהפכת רלוונטית יותר כל עונה ועונה

&nbsp
מאוד אהבתי את הקטעים עם רג'ינה וסידני, הקטע לחזור בזמן ופתאום קפץ הענין של הסופר.
הלווווווווו?! זה כאילו הקטע הכי מענין בסדרה !
מתחילתה של הסדרה 2 דברים רציתי לדעת.
&nbsp
1. איך הספר הגיע לידיים של מרימרגרט. קיבלנו תשובה.
2. מי הסופר? (זוכרים את הימים שחשבנו שאגוסט?
)
אולי יש קשר לשוליית המכשף? או שזה בכלל קשור לרמבל.
&nbsp
אפשר להבין קצת מה תהיה קו העלילה, להחזיר את אנה והניסיונות של רג'ינה
אולי יש עוד משהו נראה..
&nbsp
&nbsp
ואשמח אם מישהו מכיר את הכובע ויכול להסביר לי מה זה שוליית המכשף כי לא כל כך הבנתי. לא ראיתי פנטזיה

למעלה