יאללה חברים

rolan

New member
יאללה חברים

מתחילים להתארגן על מפגש?... נראה לי שלא יהיה מנוס לא עושה שום סקרים נחליט על תאריך וקדימה הפועל רוצה לראות אתכם ולחבק על באמת מי ראשון?

yaeli4

New member
מתפקדת ראשונה

מותר להבין את בן הזוג, למרות שהוא לא בפורום?? אם לא אז לא, לא להרגיש לא נוח להגיד שלא, רולן.

העין ה 3

New member
אומרים שאין פליטות פה

אני כבר מנסה 7 שנים להבין את בן הזוג שלי... להביא אותו לא הייתי מעיזה גם אם תתחננו...

rolan

New member
גמאני גמאני רוצה לראות לך ../images/Emo3.gif

עין תעשי מאמץ בכל זאת....

העין ה 3

New member
רגע, לא אמרתי שאני לא באה

אמרתי שאת בן הזוג שלי אני לא אביא... עוד לא קראתי כמעט כלום, רק הגעתי ל"פליטת מקלדת" המצחיקה הזאת והייתי חייבת להגיב... תיכף אגיע לפרטים כמו איפה ומתי ואז אוכל לענות.

עלמה 3

New member
עין בזמן שקילתך, דעי לך שנקבל בברכה

את בן זוגך וגם את הנסיך
עלמה

yaeli4

New member
נכון, עין, גם את הבןזוג וגם את נסיך

ופשוש. מתה להחזיק פיצקל'ה כזה על הידיים.

*יערית

New member
להדליק רדיו מהרררררררר../images/Emo124.gif

השיר שהקדשתי לכולם עכשיו עכשיו ברדיו..... רגע זה לא נחשב טלפתיה
אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה שיר.................... כמה אהבה

rolan

New member
יעריתוש

אני רואה אותך שרה ומפזזת לך יעלי התכוונת להביא ולא להבין או שאת רוצה שאבין את בנזוגך?.... כן בוודאי שעם בני הזוג ולדעתי אף הילדים שבת בבוקר/צהריים כזה...

blonda3

New member
../images/Emo45.gif

רק שתזכרו שלנו יש בר מצווה שאחת השבתות רולן-אני אעביר לך במסר את התאריך ....

*יערית

New member
אכן....

שרה אך הפיזוזים קשים לי עם השואב אבק... הולכת על המגב...סופית
אפשר חבר טלפוני
אנחנו צריכים לחשוב הרבה על עיניין המיפגש...אך הרעיון לכשעצמו נהדר

oehhe

New member
איזה כיף לי

סופסוף מישהי רוצה לחבק אותי קבעי תאריך ומקום, ויאללה, בני זוג אשר אינם נוכחים בפורום? בוודאי מוזמנים. אפשר להביא חיות מחמד? oehhe יש לי כינים

blonda3

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo108.gif../images/Emo107.gif../images/Emo118.gifחיות מחמד

במידה והתאריך יתאים-ואנחנו נבוא אז-חיות מחמד רצויות מבחינתינו בהחלט הם הביביסיטר הטוב ביותר לקטנה שלי

עלמה 3

New member
רולן - HUG ../images/Emo140.gif

חיבוק הוא דבר בריא
זה עוזר למערכת החיסון של הגוף להתגונן בפני מחלות, שומר על בריאות נפשית, מפיג דיכאונות, מוריד מתח, משרה שינה, גורם לחוש נאהבים, רצויים, צעירים יותר. אין לו תופעות לוואי, והוא לא פחות ולא יותר מאשר תרופת פלא.
חיבוק הוא תרופת פלא טבעית. תרופה אורגנית, מתוקה, שאינה מכילה חומרי הדברה, ואינה מכילה מריכבים מלאכותיים או חומרים משמרים ועשוייה רק מחומרים טבעיים. היא אינה משמינה וגורמת לתחושת שובע, אך עלולה לעורר תאבון במקומות שחסר. חיבוק היא תרפה שעמידה גם בקור וגם בחום, היא יכולה להישמר בכל טמפרטורה. והכי הכי חשוב - זוהי תרופה שלעולם לא פג תוקפה.
חיבוק הוא דבר מושלם. אין חלקים שעלולים להתבלות, ולכן לעולם לא צריךלהחליף אותו. אין סוללות שנגמרות. לא צריך לעשות בדיקות תקופתיות, הוא צורך מעט אנרגיה ונותן הרבה אנרגיה. עמיד בפני משברים פיננסיים, אינפלציה, מעילות ושאר פשעים ועוונות. אין צורך בתשלומים חודשיים, אין ביטוח, עמיד בפני גניבות, אין צורך לשלם עליו מס, הוא אינו מזהם את הסביבה ומקבלים תמורתו במלואה.
חיבוק הוא דבר שנותנים. אבל הנותן ממנו לעולם לא חסר דבר, וכמה שנותנים יותר חיבוקים יהיה לך יותר.. כבר חיבקתם מישהו היום
לא להתלהב, זה מועתק עלמה

yaeli4

New member
תאריך מפגש - 28.6.03!!!!! שבת.

אצל רולן ואוהי על הדשא בצפון הרחוק של ארצינו הקטנטונת. יאללה, להתחיל שרשור של אישור ומה מביאים, כל אחד ואחת. מפגש בצהריים, בסביבות 12:00, או 11:00, רולן תיתן שעה סופית. אוכל כולם מביאים ונפקנק לנו (מלשון פיקניק) ילדים וחיות מחמד, מוזמנים בהחלט. קדימה, חגיגה!!!!

עלמה 3

New member
מאשרת

על אוכל, אני יחשוב בהמשך.... מה שכן, מביאה עוגה טובה - זה יום ההולדת של מיוחדת יאללללללללללללללללה חגיגגגגגגגגגגגגגגגה

למעלה