יאללה חברים

*יערית

New member
הלו../images/Emo35.gif חתולההההההההההה

מי אישר שאנחנו באים
אמרתי שאני צריכה זמן לחשוב וכמובן שמר מעוף יסכים לזה....הוא מסתייג יותר ממני...{מותר להפיל עליו את העיניין?
} אז יש עוד זמן...ואל דאגה מה שצריך נביא

yaeli4

New member
טוב, אמאל'ה, לא להרביץ לי...

יעריתוש, זה מרוב התרגשות. סומכת עליו שתשכנעי אותו. נשיקות,

*יערית

New member
יו איך שאת מרוגשת כולך...../images/Emo13.gif

את סומכת עליו שאני אשכנע אותו
הולך או לא הולך
?

גם אני סומכת עליך יערית

יעלי את יכולה לעשות + יערית עם הקסמים שלה ,תביא אותו בטוח אנחנו לא מוותרים על ריקודי בטן.....

*יערית

New member
הכל טוב ויפה אבל...

עד לריקודי בטן
אני לא רוקדת ריקודי בטן.....זה סיגנון אחר שמשלב את יתר הגוף...{טוב כמו בכל ריקוד לא?
} ולא אם נבוא...אם נבוא..זה יהייה בכדי להכירכם לזלול בחברתכם......ו
בחזרה לקבל את הילדים

rolan

New member
יעלי מתוקה

יפה לך האדום בלחיים מתרגגגגגגגגגשששששששששתתתתתתתתתתת עוד שבוע יא מנאייק

yaeli4

New member
מעכשיו, השרשור הזה הוא רק לאישור

לאישור הגעה. מה להביא, לכתוב לי במסר ולהגיד מה מביאים. לא לשאול אותי במסר מה להביא, אלא לקבוע עובדה בשטח. לפי מה שכבר כתבו פה, עלמה, אני ותמרי, אתם יודעים מה לא להביא. היתר, תפאדאלו אבל להודיע לי במסרים. אישור הגעה, רק בשרשור הזה. הנחיות הגעה, לשלוח מסר לרולן והיא תענה לכם. זהו, מצדיעה לאוהי ועומדת דום ב"הקשב"!!!

סול11

New member
מתפקד

מביא את עצמי. על תוספות מזון אחשוב בהמשך. האם המזן? חלבי, בשרי,מעורב. תני כיוון אפעיל הדמיון אכנס למטבח ויהייה מוצלח. סול

יששששששששששששששששששש

גמאני באה ,כמובן עם פיצי..... אפשר להביא את התור על האש?.........סתם אולי אצליח לגרור אותו איתי כדי שיקבל קצת עם נבוטים מכולם. אני מביאה פלפלים ממולאים,וטחינה חבל"ז איך אני מאושרת,חשבתי שיש בשבוע הבאה את מסיבת הסיום של פיצי,אבל בסוף מתברר שזה בשבת הזאת......

rolan

New member
ישששששששש יששששששששש יששששששששששש

יוווווווו איך אני מתרגשת וואווווו אני כבר לא יכולה לחכות יותר אולי? אולי? נעשה את זה כבר השבת?... יאאאא אני לא יכולה לחכות לשבת הבאה אוףףףף אני כמו הילדים....

yaeli4

New member
יו, גם אני מתה מהתרגשות

סולללללל, איזה כיף שאתה בא. איזה כיף. סוף סוף אני אראה את האחלה גבר... אז מה יש לנו, נכון לעכשיו? באים בטוח: רולן + בנות, אוהי + אולי הגדולה? ,תמרי, אני + רגיעון+ אור וקטנצ'יק, עלמה + מורכב + ילדודס, סול + ?.יונה + פיצי. באים אולי: עין3, יערית ומעוף, ומחכים לעוד!!!!!! יאללה, חבר'ה, בואו בהמוניכם.

סול11

New member
לא סול +?

מה הרכב המזון? על מנת שאוכל להיות יצירתי במטבח.

yaeli4

New member
סול חמוד, ה+ מתייחס לעוד אנשים

שבאים איתך. לא אמרת אם אתה מביא בת זוג ,או ילד/ה/ים. ולגבי התפריט: ראה למעלה בשרשור: עלמה כתבה מה היא מביאה, כנ"ל אני ויונה וגם תמרי. תראה מה מתאים לך. בעיקרון זה די חלבי. שלח לי במסר מה אתה רוצה להביא שנראה שאין כפילויות. תודה,

סול11

New member
אני+אני

מקבל בהכנעה כל הנאמר. מא אביא תלוי ברוח היצירתית של כשאכנס למטבח. אשתדל שלא יהיו כפילויות. שלך

סול11

New member
טוף חייב לעוף

חייב לעוף לעיסוקים אחרים. נשתמע מחר,ועד אז המשך יום נהדר.

למעלה