יאללה חברים

yaeli4

New member
קולולולו../images/Emo124.gifאיזה כיף, גם יומולדת

למיוחדת. כיף גדול אני מאשרת. אביא ארבעה בקבוקי שתייה משפחתיים אביא פשטידת ברוקולי ופשטידת פטריות נפלאה. וגם חטיפים לילדודס. כל מיני.

עלמה 3

New member
יעלי את אחראית על רשימת האוכל ../images/Emo35.gif

אז רשמי לפנייך - ארבעה בקבוקי שתיה משפחתיים. סלט ירקות גדול - ורוטב מאלף של עלמה ופשטידת איטריות , טעימה מעשי ידה של עלמה..... ועוגה טעימה...... יאללללללללללללללה בלאגןןןןןןןןןןןן

rolan

New member
אמא, מה אוכלים היום?

מי אחראי על הרשימה?... צריך לרכז את רשימת המזון, השתיה, הממתקים, עוגות וכו'... או שאתם מתכוונים להישאר לכל השבוע. אוהי צריך להכין את האוהלים...

rolan

New member
מיוחדת מאוד

היא כבר מתאמנת על השירים אתמול שמעתי אותה שרה... היום יום הלדת היום יום הלדת איזה קול לאכול אותה ממממממממ יאמי

oehhe

New member
יפה יפה

בתור מארח אני מקבל הודעה בפורום. נו נו עכשיו מעניין אם כולנו בעילום שם, האם יבואו גם אנשים שאיננו מכירים? האם יבוא אקס מורכב של אחד מאיתנו? זה יכול להיות ממש מקסים. כרגיל, אני מכריז על תחרות פרסים. זוג אקסים שיפגש במפתיע אצלנו, מקבל ממני מתנה. סופשבוע עם חמותי oehhe נשוי, ומאושר.

תמרי30

New member
אני אשמח לבוא

מקווה שלא יהיו שינויים של הרגע האחרון
מה להביא ?

yaeli4

New member
תמרי, יופי. תוכלי להביא ירקות לסלט

+ הרוטב בנפרד? כדי שנעשה טרי במקום כשתגיעי? תביאי גם כוסות חד פעמיות, צלחות חד-פעמיות ומזלגות וסכינים חד-פעמיים. בסדר? והמון מצב רוח ואהבה,

yaeli4

New member
תמרי, התבלבלתי, לא סלט ירקות

עלמה מביאה סלט ירקות. תביאי סלט פסטה קר או פסטה חמה, עם רוטב בצד. או שאת הפסטה נבשל כשתגיעי ותביאי רק את הרוטב לפסטה, בסדר? ואת החד פעמיים כמובן.

תמרי30

New member
פסטה אמממ

אפשר משהו שקונים
החד פעמיים זה בסדר גמור את רוצה שאני אקנה עוד משהו ?

yaeli4

New member
תמרי,

לא, את לא צריכה עוד, רק את החד-פעמיים וגם מפיות, אם כבר. אבל לא הבנתי אם את יכולה להביא פסטה, או לא. תחזרי שנית..

oehhe

New member
ראבאק בנות

עשיתן כאן פורום מתכונים הפורום הזה תפקידו לפתור בעיות מורכבות יותר מאשר איזה רוטב מתאים לאיזה סלט, את זה תעשו במסרים אישיים או טלפון או אייסי. oehhe לא יותר מדי לימון בחסה

תמרי30

New member
יעלי ,

ניסיתי בעדינות להחליף את הפסטה במשהו שקונים
אין לי בעיה להביא את החד פעמיים ומפיות ואם את רוצה עוד משהו (שקונים)

yaeli4

New member
אז בסדר, תמרי, אם תרצי עוד משהו

אז תוסיפי, זה לא קריטי. תודה

yaeli4

New member
רולן וכולם, אני ארכז את רשימת האוכל

אבל שייתפקדו כבר כולם, יאללה, תמרי, יונה, יערית ומעוף, בונוסית, בלונדה, עין3, סול הגבר..., אחשל,וכל היתר.... איזה כיף... אני כבר מתרגגגגגגגגגשששששששששששת!!

yaeli4

New member
רולן, כתובת וטלפון/נייד, רק במסרים

למי שמאשר בוודאות שמגיע. אל תפרסמי בפורום כמובן. נשיקות, יעל

oehhe

New member
מה אוכל מה?

מה פתאום אוכל באים להפגש למה יהודים לא יכולים להפגש בלי אוכל? oehhe יהודי! תבואו ותבדקו

yaeli4

New member
אוהי, במקום לאכול ת'לב, אוכלים אוכל

לא בודקים , לא בודקים את היהדות שלך, מאמינים לרולן...

yaeli4

New member
או. קיי, אז יערית ומעוף גם באים!!!!

יש!!! יערית, כתבי מה תוכלי להביא. בסדר?

למעלה