dreaming h
New member
יאללה, למה לא לדעת יותר... ../images/Emo163.gif
אנחנו קוראים וכותבים בפורום ימבה זמן, ובכל זאת, (ואני מדברת בשם עצמי) אני לא ממש יודעת יותר מידי על חלקכם. אז למה שלא נדע יותר אחד על השני?.. אז... שרשור שאלות... ואני אתחיל... שם: הדר גיל: 25 אזור מגורים: אזור השרון מתי התחיל הקשר לזוחלים: לפני שנתיים וחצי. אילו זוחלים מגדל/ת: פיתון קרפט ניו גינאה, בואה קונסטריקטור, פיתון מתכדר (ופיתון צ'ילדרן בחופשת מולדת), שממיות מנומרות. זוחל אהוב: חרדון צב. זוחל שהיית רוצה לגדל במיוחד: בואה קשת ברזילאית (
) השתתפת בסקר זוחלים מסודר: כן, בכמה (ביניהם: צב יבשה מדברי וצפע חרמון) גידלת בעבר זוחלים ישראלים: כן, צב יבשה. אם אפשר היה לגדל זוחלים ישראלים, באיזה זוחל היית בוחר/ת: חרדון צב. זוחל ישראלי שהיית רוצה לראות בטבע ועוד לא ראית: חרדון צב הדור. סיפור הכשה (אם היה): עדיין לא איך ההורים מקבלים את התחביב: משלימים עם המציאות המרה.. האם הצלחת לגרום למישהו להחזיק נחש בפעם הראשונה: אפילו לכמה. **זהו לבנתיים... אם יש עוד שאלות שאתם מצליחים לחשוב עליהן.. קדימה.. (בבקשה, להגיב להודעה זו, כך שתוכלו לקבל תגובות להודעות שלכם)
אנחנו קוראים וכותבים בפורום ימבה זמן, ובכל זאת, (ואני מדברת בשם עצמי) אני לא ממש יודעת יותר מידי על חלקכם. אז למה שלא נדע יותר אחד על השני?.. אז... שרשור שאלות... ואני אתחיל... שם: הדר גיל: 25 אזור מגורים: אזור השרון מתי התחיל הקשר לזוחלים: לפני שנתיים וחצי. אילו זוחלים מגדל/ת: פיתון קרפט ניו גינאה, בואה קונסטריקטור, פיתון מתכדר (ופיתון צ'ילדרן בחופשת מולדת), שממיות מנומרות. זוחל אהוב: חרדון צב. זוחל שהיית רוצה לגדל במיוחד: בואה קשת ברזילאית (