יאללה, למה לא לדעת יותר...

dreaming h

New member
יאללה, למה לא לדעת יותר... ../images/Emo163.gif

אנחנו קוראים וכותבים בפורום ימבה זמן, ובכל זאת, (ואני מדברת בשם עצמי) אני לא ממש יודעת יותר מידי על חלקכם. אז למה שלא נדע יותר אחד על השני?.. אז... שרשור שאלות... ואני אתחיל... שם: הדר גיל: 25 אזור מגורים: אזור השרון מתי התחיל הקשר לזוחלים: לפני שנתיים וחצי. אילו זוחלים מגדל/ת: פיתון קרפט ניו גינאה, בואה קונסטריקטור, פיתון מתכדר (ופיתון צ'ילדרן בחופשת מולדת), שממיות מנומרות. זוחל אהוב: חרדון צב. זוחל שהיית רוצה לגדל במיוחד: בואה קשת ברזילאית (
) השתתפת בסקר זוחלים מסודר: כן, בכמה (ביניהם: צב יבשה מדברי וצפע חרמון) גידלת בעבר זוחלים ישראלים: כן, צב יבשה. אם אפשר היה לגדל זוחלים ישראלים, באיזה זוחל היית בוחר/ת: חרדון צב. זוחל ישראלי שהיית רוצה לראות בטבע ועוד לא ראית: חרדון צב הדור. סיפור הכשה (אם היה): עדיין לא איך ההורים מקבלים את התחביב: משלימים עם המציאות המרה.. האם הצלחת לגרום למישהו להחזיק נחש בפעם הראשונה: אפילו לכמה. **זהו לבנתיים... אם יש עוד שאלות שאתם מצליחים לחשוב עליהן.. קדימה.. (בבקשה, להגיב להודעה זו, כך שתוכלו לקבל תגובות להודעות שלכם)

עכשיו אני

שם: יונתן גיל: 25 אזור מגורים: גליל מערבי מתי התחיל הקשר לזוחלים: לפני 18 שנים אילו זוחלים אתה מגדל: בעיקר בואות ופיתונים וקצת זעמנים ושממיות זוחל אהוב: זעמן מטבעות זוחל שהיית רוצה לגדל במיוחד: לא עולה לי בראש השתתפת בסקר זוחלים מסודר: לצערי עדיין לא גידלת בעבר זוחלים ישראלים: כן, כאלו שחיים באזור מגורי אם אפשר היה לגדל זוחלים ישראלים, באיזה היית בוחר: לא יודע, בעבודה אני מגדל מספר זוחלים ישראלים תחת היתר זוחל ישראלי שהיית רוצה לראות בטבע: יש הרבה שלא ראיתי, תלום קשקשים מדברי יעשה לי טוב מאוד אני חושב
סיפור הכשה: עשיתי האכלה בכוח לצפע תינוק ובטעות תקעתי את האצבע שלי על השן ארס שלו, למזלי הוא לא הזריק ארס איך ההורים מקבלים את התחביב: בכיף האם הצלחת לגרום למישהו להחזיק נחש בפעם הראשונה: להרבה! מה היה הזוחל הראשון שגידלת: צבגון עד כמה שזכור לי

tzvitzi

New member
מותר גם לכאלה שבקושי כותבים פה../images/Emo12.gif|?

שם: צביקה גיל: 24 אזור מגורים: ירושלים מתי התחיל הקשר לזוחלים: לפני 6 שנים. אילו זוחלים אתה מגדל: כרגע 2 כרכנים (מכרתי לקראת החורף 3 פיתונים שהיו לי) זוחל אהוב: בורמזיים זוחל שהיית רוצה לגדל במיוחד: זוג בורמזים בוגרים(לו היה לי המקום והזמן) השתתפת בסקר זוחלים מסודר: ניאט! גידלת בעבר זוחלים ישראלים: כן,זעמן מטבעות (בגיל 15 לא הכרתי רט"ג..) אם אפשר היה לגדל זוחלים ישראלים, באיזה היית בוחר: תכלס הייתי מוותר על התענוג. זוחל ישראלי שהיית רוצה לראות בטבע: אפעה,שמעתי שהוא נחש מרשים,עוד לא יצא לי להיתקל בו. סיפור הכשה: צר לי לאכזב,אין. איך ההורים מקבלים את התחביב: לא גר עם ההורים , אבל הם לא הופתעו כשסיפרתי להם שהבאתי נחשים אחרי שגידלתי כל בע"ח אפשרי. האם הצלחת לגרום למישהו להחזיק נחש בפעם הראשונה: ברור,התגובות מעורבות יש כאלה שנלהבים מהעניין ולא רוצים להחזיר לטרריום , ויש כאלה (לרוב בנות) שבורחות מהדירה ולא רוצות לחזור
מה היה הזוחל הראשון שגידלת: חומט.

שלי

שם: יקיר מין: זכר גיל: 17.5 אזור מגורים: פ''ת מתי התחיל הקשר לזוחלים: 10 שנים אילו זוחלים מגדל/ת: שממית נמר איגואנה קינג קלי' והיא עוד בהמשך זוחל אהוב: צפע זוחל שהיית רוצה לגדל במיוחד: פיתון מתכדדר אלבינו או בטיס השתתפת בסקר זוחלים מסודר: לא גידלת בעבר זוחלים ישראלים: כן, צב יבשה. אם אפשר היה לגדל זוחלים ישראלים, באיזה זוחל היית בוחר/ת צפע זוחל ישראלי שהיית רוצה לראות בטבע ועוד לא ראית: חרדון צב סיפור הכשה (אם היה): עדיין לא אבל עקיצות של עקרבים הרבה איך ההורים מקבלים את התחביב: משלימים עם המציאות המרה.. לא ממש אבל מסתדרים פחות או יותר האם הצלחת לגרום למישהו להחזיק נחש בפעם הראשונה: אפילו לכמה. כן איפלו רגמתי לאמא שלי להרים עכברים שהיא יתה רואה עכבר היא איתה מתפסת על השולחן חחח

צהובה18

New member
עכשיו תורי!!!

שם: הודיה גיל: 22 (עוד חודש וחצי!
) אזור מגורים: חולון מתי התחיל הקשר לזוחלים: לפני 9 שנים. אילו זוחלים מגדל/ת: נחש מלך קליפורני. גידלתי גם נחש בירית זוחל אהוב: נחש מלך. זוחל שהיית רוצה לגדל במיוחד: נחש עצים השתתפת בסקר זוחלים מסודר: מה זה אומר??? גידלת בעבר זוחלים ישראלים: לא אם אפשר היה לגדל זוחלים ישראלים, באיזה זוחל היית בוחר/ת: צפע וזעמן זיתני (חתיך!). זוחל ישראלי שהיית רוצה לראות בטבע ועוד לא ראית: לוידעת סיפור הכשה (אם היה): לצערי, עדיין לא. (לפני כ-4 שנים ננשכתי ע"י עקרב שחור קטן בשביעי של פסח) איך ההורים מקבלים את התחביב: משלימים עם המציאות המרה... (לקח לי שנתיים!!! לשכנע אותם שירשו לי לגדל נחש!) האם הצלחת לגרום למישהו להחזיק נחש בפעם הראשונה: להמון ילדים ולמעט מבוגרים.

הודיה תיקון קטן

לפני כ-4 שנים ננשכתי ע"י עקרב שחור קטן בשביעי של פסח) את לא יכולה להנשך ע''י עקרה עלה לעקץ

OREAL1111

New member
פרטים..

שם: אוראל אלפרוביץ. גיל: 15 וחצי. אזור מגורים-אזור השרון,חדרה. מתי התחיל הקשר לזוחלים: לפני שנתיים התחלתי לגדל ולהיתענין בקשר לגידול הזוחלים,אך גם ליפני זה הם תמיד עינינו אותי. זוחל אהוב-קשה לי ליקבוע \: יש כ"כ הרבה! זוחל שהייתי רוצה לגדל בימיוחד - גם פה יש לי בעיה,אבל אני חושב ש- Moloch horridus-Thorny DEVIL השתתפת בסקר זוחלים מסודר: לא. גידלת בעבר זוחלים ישראלים: עם אפשר להיזכר בתקופה של ליפני 9-8 שנים אז כן צבים שתמיד גידלנו בגינה,אני מעריך שמדובר בצבי יבשה מצויים. אם אפשר היה לגדל זוחלים ישראלים, באיזה זוחל היית בוחר/ת:פתן שחור כמובן:) זוחל ישראלי שהיית רוצה לראות בטבע ועוד לא ראית: עכן חרטומים. סיפור הכשה (אם היה):לא. איך ההורים מקבלים את התחביב: באופן חיובי ביותר,אמא שלי אפילו מבקשת להיכנס לחדר הזוחלים :) האם הצלחת לגרום למישהו להחזיק נחש בפעם הראשונה: לכמה וכמה וזה תמיד כייף. אני חייב להגיד ,רעיון מגניב ביותר,תודה הדר.

צהובה18

New member
כן!!! אני מפחדת, כי אני לוידעת איך

זה. ובא לי לדעת איך זה מרגיש... כן, יש אנשים כאלה!

הנני כאן!

שם: הילה חיה (שם פרטי) גיל: 19 ושבוע מגורים: איזור השרון (אבל משרתת יותר דרומית) תחילת הקשר: לפני 9 שנים מגדלת: צבים ותוכים (כן, אני יודעת) זוחל אהוב שהייתי רוצה לגדל: שממיות מנומרות \ איגואנה עמידה לא השתתפתי בסקר גידלתי בעבר חנק (בכיתה ד', עם השנים נודע לנו שהוא לא חוקי) אם אפשר היה לגדל זוחל ישראלי: אני חולה על הנחשים בארץ, אני פשוט לא טובה בשמות. זוחל שהייתי רוצה לראות: כל מיני הלטאות אין סיפור הכשה (רק מבני אדם) ההורים מתכחשים לטירוף ורוצים להעביר אותי לגור בטרריות עם הצבים הצלחתי לגרום להחזקה חייבת לעוף, אוסיף בהמשך!

Itamar Levy12

New member
מתפקד ../images/Emo150.gif

שם: איתמר גיל: 16 אזור מגורים: אזור דרום מתי התחיל הקשר לזוחלים: בגיל 5 אחרי שהופיע אצלי בגן מגדל עם נחשים. אילו זוחלים מגדל/ת: מיני זעמנים שונים ושממית מנומרת זוחל אהוב: Green Tree Python זוחל שהיית רוצה לגדל במיוחד: GTP השתתפת בסקר זוחלים מסודר:לא גידלת בעבר זוחלים ישראלים:לפני 5 שנים,צב יבשה,לפרק זמן של אולי שעתיים,ואז ראיתי שהוא מלא קרציות. אם אפשר היה לגדל זוחלים ישראלים, באיזה זוחל היית בוחר/ת: כוח אפור/עין חתול אדמדם. זוחל ישראלי שהיית רוצה לראות בטבע ועוד לא ראית: שרף עין גדי סיפור הכשה (אם היה): עדיין לא איך ההורים מקבלים את התחביב: מתומדדים עם המציאות.... האם הצלחת לגרום למישהו להחזיק נחש בפעם הראשונה: אני בדר"כ מעדיף שלא(!!!) יגעו לי בחיות.

ינאי 15

New member
הנה מגיע תורי!

שם: ינאי גיל: 15 וחצי אזור מגורים: צפון - מערב הנגב. תחביבים: זוחלים, מכוניות, מטוסים וקפואירה. מתי התחיל הקשר לזוחלים: 9 שנים לערך. אילו זוחלים מגדל: פיתונים בורמזיים, קינג סנייק קליפורניים, כרן תירס ובואה קונסטריקטור. זוחל אהוב: Death Adder. זוחל שהיית רוצה לגדל במיוחד: פיתון עצים ירוק. השתתפת בסקר זוחלים מסודר: לא. גידלת בעבר זוחלים ישראלים: כן, תלום קשקשים, חנק משריץ,מטבעון מדברי, נחש חולות,עין חתוך חברבר וצב יבשה מצוי. אם אפשר היה לגדל זוחלים ישראלים, באיזה זוחל היית בוחר/ת: כוח אפור. זוחל ישראלי שהיית רוצה לראות בטבע ועוד לא ראית: שפיפון הנגב ושרף עין גדי. סיפור הכשה (אם היה): לא, אבל 2 עקיצות מעקרבים (חד - צלע ושחרן יהודה. איך ההורים מקבלים את התחביב: אין ברירה, אני לא היחיד במשפחה שמגד או גידל זוחלים בעבר. האם הצלחת לגרום למישהו להחזיק נחש בפעם הראשונה: כן, להרבה. הנחש הכי מוזר שראיתה: (...whip snakes (long nosed whip snake, malayan green whip snake

naja

New member
נו טוב.....

שם: אסף. גיל: 31. אזור מגורים: אזור השרון. מתי התחיל הקשר לזוחלים: גיל 4-5. אילו זוחלים מגדל/ת: בואות קונסטריקטור, חנקים קנייתים, פיתוני דם, פיתונים מתכדרים, פיתוני צ'ילדרן, פיתוני ג'אנגל קרפט, צבים דורבניים. זוחל אהוב: כל משפחת החנקים. זוחל שהיית רוצה לגדל במיוחד: (BOELENS PYTHON( Morelia boeleni. השתתפת בסקר זוחלים מסודר: כן,(צפע חרמון). גידלת בעבר זוחלים ישראלים: כן, צב יבשה, חנק משריץ, עין חתול חברבר. אם אפשר היה לגדל זוחלים ישראלים, באיזה זוחל היית בוחר/ת: תלום קשקשים. זוחל ישראלי שהיית רוצה לראות בטבע ועוד לא ראית: כרכן חלק, זעמן יפהפה. איך ההורים מקבלים את התחביב: בכיף. האם הצלחת לגרום למישהו להחזיק נחש בפעם הראשונה:לא מעט פעמים.

naja

New member
אני ומד"א לא הולכים ביחד.

למה חשבת שיש לי קשר למד"א?

למעלה