עכשיו אני כי ההוא הלך...
בטח אתחרט אחרי זה שכתבתי... שם: דוד גיל: 37 אזור מגורים: מרכז מתי התחיל הקשר לזוחלים: לפני 26 שנים אילו זוחלים מגדל: פיתון מתכדר, כרכנים שונים. זוחל אהוב במיוחד: חומט מנומר סורי זוחל שהיית רוצה לגדל במיוחד: Rosy Boa השתתפת בסקר זוחלים מסודר: כן, סקר הזוחלים ב- 84 שנערך מהחרמון עד אילת ונמשך 7 מפגשים... גידלת בעבר זוחלים ישראלים: כן, בילדותי לפני 20 שנה פעם כשהדברים היו שונים ומיני הזוחלים לא היו מוגנים, רשימה חלקית: זעמן שחור, זעמן מטבעות, נחשילים, זעמן זיתני, ארבע קוו, תלום קשקשים מצוי, צב יבשה, שלוון כתמים, נחש מיים, צב יבשה, נחושית עינונית, חומט פסים, חומט מנומר סורי, נחש חולות, זעמן מטבעות מדברי, שלוון טלוא ראש, חנק משריץ, זיקית , חרדון שממיות... אם אפשר היה לגדל זוחלים ישראלים, באיזה זוחל היית בוחר/ת: חנק משריץ. זוחל ישראלי שהיית רוצה לראות בטבע ועוד לא ראית: נשארו פחות מ- 10 מינים במגדיר שעוד לא פגשתי בילדותי והייתי רוצה לפגוש היום. סיפור הכשה (אם היה): לא אבל לחברי הקרובים כן, תמיד הקפדתי לא להתעסק כלל עם נחשים ארסיים וטוב תעשו גם אתם. איך ההורים מקבלים את התחביב: אמא כן אבא לא ב- א רבתי... האם הצלחת לגרום למישהו להחזיק נחש בפעם הראשונה: מאות אנשים. נוספות: למראת שאני לא עוסק בזה ורק בשנים האחרונות חזרתי לנושא אני רוצה לחזק את ידי בני הנוער... הייתי מבלה הרבה בשדות. למעשה עבודת הביוטופ ועבודת הגמר שעשיתי בתיכון (9 יחידות ביולוגיה, כן יש חיה כזאת) היו יותר מקיפות משתי עבודת ה- M.Sc שהגשתי לשני התארים השניים בחיי הבוגרים