יאללה, למה לא לדעת יותר...

galit 03

New member
טוב אז גם אני למרות שזה יומי הראשון

שמי גלית ואני בת 25 מגני יהודה... מגדלת בצוותא עם בן זוגי 4 כלבים(צ'אנג,גינס,פלינט וצ'י),1 חתולה(ג'אנקי),1 פתגונייה(הארלי), 4 פינקים(פינק,פינק2,פינק3,פינק4), 2 תרנגולות(מלכה וציפי), 2 ברווזים, המון דגי קואי, 7 אוגרים, 2 חולדות מוכתמות(קוקי וחומית), אתון(יאיא) והמון ארנבים... זהו מבחינת יונקים,מכרסמים וציפורים... מבחינת זוחלים יש לנו 2 איגואנות(פנטרה וספולטורה) והשלישית בדרך... סודנית(עדיין אין לה שם),חרדון מזוקן(ג'ימס התותח),זיקית תימנייה(ימאן),גקו פס לבן(גלנפידך) ובת זוגו(גלנפידכה),בורמזית(בייליס),מתכדר(קוארבו),טרנטולה מסולסלת(פרדייס לוסט),טרנטולה אוסמה בבון(נימני) ... הזוחל הראשון שלי הייתה איגואנה שפחדתי ממנה אבל ראיתי באיזה תנאים היא מוחזקת בחנות חיות בנתניה אז קניתי... היא נפטרה כעבור חודש מסלמונלה או משהו כזה וכמה שניסינו להציל אותה-לא עבד(שעות על גבי ימים עם אבי קרן-צבי)...לא הוקשתי עדיין אבל חטפתי ביסים מכלבים,חתולים,תוכים וחתיכת חירור מבואה רעבה...לא השתתפתי אף פעם בסקר...כלשהו... ההורים לא גרים איתנו אז ככה שהם לא מהווים בעיה... והודענו להם שאם זה מפריע להם שלא יבואו... סתאם! :) הם רגילים לזה משנינו כבר מגיל ינקות... מגיל קטן מאוד אני מתעסקת המון עם בעלי חיים ובן זוגי יודע שהם האהבה הראשונה שלי ולא משנה מה-הם תמיד בעדיפות ראשונה אצלי... אין זוחל ספציפי שהייתי רוצה לגדל במיוחד או משהו שלא ראיתי עדיין...

למעלה