יאללה משחק-פורום

טוב, אז מודעה רבא לאורייתא

מדובר בקעקוע חינה ולא קבע.... וגם זה מטופש מספיק בפני עצמו..... שלא לומר על המיקום והטיימינג האיומים.....

טחג

New member
1

כי בטח עשית איזה קעקוע חינה בתיכון שאף אחד לא יודע עליו, אז זו הבחירה שלי.

אם הסברת נכון את שלוש

למה טעית ב1?....
אכן למדתי מסילת ישרים בשיעור שבועי (אחרי שעות הלימודים כמובן) בכתה ה'-ו', ובסוף ו' סיימנו אותו.

בסג

New member
../images/Emo6.gif ובכן...

יצאו לי סיפורים
, לא משפטים...
בכיתה י"ב בישיבה התיכונית, בפנימייה, ישנתי בלילה אחד עם חבר בחדר של מישהו מכיתה אחרת, והיה פיגוע ענק באותו לילה, ובגלל שהמדריך שלנו לא מצא אותנו, הזעיקו את חברים שלנו שיחפשו אותנו ברחבי העיר, וחלק מהחברים/משפחה שלנו היו ערים כל הלילה בחיפושים ודאגות עד שבבוקר סופסוף הצליחו לתפוס אותנו בפלאפונים שהיו כבויים (והצעקות, איי, הצעקות...). :-{
בכיתה י"ב בישיבה התיכונית, בפנימייה, ניסיתי לעזור למישהו לפרוץ מנעול תלייה שבשל טעות מצערת נתקעה בו שן של מזלג חד פעמי. לקחתי מביתי כוהל נקי בתוך בקבוקון קטן (מלא עד גדותיו!) והחזקתי אותו בידי והצתתי אותו כדי שהלהבה תמיס את שן המזלג הסוררת. למרבה הצער הבקבוקון היה מלא *מדי* ושבועות אח"כ הסתובבתי עם תחבושות על הכוויות שהיו על ידיי. זה כאב... :-{
בכיתה י"ב בישיבה התיכונית, בטיול השנתי (בגולן), שני חברים שלי ואני סטינו מהמסלול לתוך שדה קוצים (היינו עסוקים בלפטפט על מדע בדיוני, כהרגלנו). לאחר זמן, כשראה אותנו ג'יפ סיור שעבר ממרחק מה, נודע לנו בצעקות רמות שאנחנו מתהלכים בשדה מוקשים (עלאק... בטח הם כבר חלודים זמן רב...). לאחר שעתיים שבהם נותרנו על עמדנו חולצנו משם בידי זרוע ההנדסה הקרבית של צה"ל (והצעקות, איי, הצעקות...). :-{

למעלה