יאללה משחק-פורום

שרונס21

New member
../images/Emo13.gifוהשקר שלי:

המשפט הראשון. אכן סרבתי לאפר במחזמר על יצחק רבין (שנערך בת"א ובירושלים) את הראל סקעת,חני נחמיאס ועוד כמה סלבס שהשתתפו שם, כמובן, מטעמי דת. (בחור כארזים, מה חשבת שלגברים אין כתמים,חצ'קונים,סימני זקנה, קמטים וכו'???
בודדים זכו לעור אחיד...) לגבי האמת השניה, מסרתי את השעה ה-4 באותו יום וכנראה אמצתי מדי את מיתרי הקול (ברור שלא צעקתי מול מנהלות אלא שדברתי הרבה מדי...) מה שהביא את קולי ל"אפיסת כוחות"... (למודאגים מביניכם עברתי ת'שעור בהצלחה והיום התעודה מונחת עמוק, עמוק בארון..) יש"כ לעידן.. הלך לך...!

candy77091

New member
את עובדת כמאפרת?

למה היית אמורה לאפר אותם? מה לא רצית לאפר את חני היא אישה לא?

שרונס21

New member
למדתי איפור, אך לא עובדת בזה.

לא יכלתי לבוא ולבחור איזה סלבס לאפר ואיזה לא. הבית ספר שלמדתי בו שלח מאפרת אחת. מה יעשה הראל סקעת? הרקדנים? וכל גבר שעלה שם לבמה...?? אז סרבתי. אגב, מאז סרבתי כמה פעמים... גם תמורת תשלום. זה מבאס... את גם בעסקי האפור, נכון? ראיתי אותך משתתפת בעבר בפורום אפור וציורי גוף, אני טועה??

candy77091

New member
את לא טועה.אני משתתפת עדיין בפורום

הזה.והייתי אפילו במפגש פורום האחרון. אני חובבת לא מאפרת מקצועית וגם לא אהיה כזאת ,זה לא בשבילי.

שרונס21

New member
יפה לך!../images/Emo140.gif

גם אני השתתפתי כמה פעמים בפורום בניק אחר (ניק ששמש אותי בהריון של הבן בפורום אחר...) כשאני מסתכלת בתמונות לפני שידעתי להתאפר מקצועי ואחרי... יש הבדלים גדולים. היום אני לא מפחדת משלוב צבעים, ממקמת נכון והעבודה הרבה יותר מדויקת. בשבילי זה נכס.
-> זה אחרי שעה (!) עבודה. תזרקי כמה מחמאות....

candy77091

New member
חח:) אף פעם לא פחדתי

מצבעים וזה הלך והשתפר עם ראיית עבודות מקצועיות.אם אני הייתי לומדת איפור זה היה רק בשביל ה"דיפלומה" וההנחות מאפר כדי לאפר אחרים אבל לא מעבר לזה... המקצוע שאני לומדת עכשיו גוזל את כל זמני כך שאין מצב שאני אלמד בזמן הקרוב ובכלל,גם לא נראה לי שיש לי סבלנות לזה..

ושלי:

גדלתי בבית חילוני לגמרי לגמרי וחזרתי בתשובה בגיל 16.
כשהייתי בתיכון השתתפתי 3 שנים בחידון התנ"ך, פעם אחת הגעתי למחוזי ופעמיים רק לבית-ספרי.
גדלתי בבית של אוהבי קריאה: אמא שלי ספרנית, סבתא ז"ל אהבה לקרוא וקראה עד יומה האחרון והחצי שלי גם הוא ספרן. נו, מי מנחש?

היות שמחרתיים אני טסה ומחר לא ממש יהיה לי זמן

אז נגלה לכם שהראשון היה שקרי, גדלתי בבית דתי לגמרי, וכן השתתפתי בחידון התנ"ך כמה פעמים וכן גדלתי בבית של אוהבי קריאה.

למעלה