יאללה משחק-פורום

מסתבר שזו התשובה ../images/Emo127.gif

ומקווה שכבודו ימצא זמן להרחיב על הסקופים המרעישים והמעניינים :)

נתחיל במחבל ימ``ש

המבוגרים יותר שבנינו ודאי זוכרים את אחד הפיגועים הגדולים הראשונים לפני קרוב לעשרים שנה, קו 405 מת``א לי-מ, כאשר מחבל דירדר את האוטובוס לתהום, למדתי אז בישיבה שהיתה בקרבת מקום, הייתי בין הראשונים שהגיעו לשם, תוך כדי הטיפול הראשוני בפצועים שהיו פזורים בואדי הבחנתי בבחור שמנסה לרוץ ונופל, ניגשתי אליו נתתי לו לשתות, נקיתי לו את הדם מהפנים וכו` הבחור נראה לי כמו הסדרניק, בשלב זה לא ידענו כלל כי מדובר בפיגוע, לאחר זמן הגיעו מגבניקים וכו` ולקחו אותו ואז התברר לי שבעצם טיפלתי במחבל נתעב שרצח 24 קדושים הי``ד, ופצע עשרות. המחבל ימ``ש נשאר בחיים.

מיקי*

New member
טוב ועכשיו שסיימנו לענות לכולם נתחיל גם ../images/Emo13.gif

הבעיה שיש לי כ"כ הרבה רעיונות למה לכתוב שאין לי מושג מה לבחור. נצטרך לעשות כמה סיבובים של המשחק הזה, ובשורות אני מעתיק אותו גם לפורום דתיים ברשותך
אז קדימה הנה המשפטים שלי: 1. בילדותי אהבתי לשתות חומץ מהבקבוק בכל פעם שהוריי ישנו בשבת. 2. כשהייתי בן שש הייתי עד לפיגוע טרור וניצלתי. 3. גדלתי בבית מרובה ילדים דבר שגרם לכך ששכחו אותי פעם בבית וכולם הלכו להם לבלות.

1 - ניראה לי שמעט הגזמנו עם החומץ

איזה קטע, רציתי להגיד לה בדיוק את אותו הדבר על העתקת המשחק. זה בסדר מיקי, מותר לך להעתיק את המשחק, זה בבחינת- ``המעתיק דבר בשם מעתיקו``

טחג

New member
2

כי אני מכירה ילדים ששתו כל מיני דברים מוזרים כשההורים שלהם ישנו.

למעלה