יאללה- פעילות!!

noooga

New member
חחח.. יופי../images/Emo13.gif

איך הייתה? יום די מוזר.. התחיל בדיכאון קל אבל נגמר כ"כ כיף!! ומה שהכי כיף זה שההפתעות לא נגמרו בסוף היומהולדת.. גם ביום רביעי הפתיעו אותי ועוד כמה דברים.. אקיצר, ממש נחמד
תודה ששאלת!

noooga

New member
חחח טוב..

למרות שיש לי שם מלא תמונות.. פאדיחות קצת.. חחח..

noooga

New member
אני אשלח לך באימייל..

אבל לא עכשיו כי אני די ממהרת.. כנראה במוצ"ש..

MK respect

New member
טאטע-אוהביםאותך!!!!!

גמני רוצההה!!!! =) חחח...אני בעד שתעלי קישור של הסרט בהודעה לכל הפורום במקום לשלוח ל99.9 אחוז מהחבר'ה פה במסרים...

mayan174

New member
אני אמשיך:../images/Emo66.gif

יום ראשון- רק התחלנו ללמוד בשעה שלוש, הייתה לנו שחיה עם המחנך והוא דיבר איתנו על היותנו שמינסטיות ועל השירות הלאומי- אמאלה... חזרתי הבייתה בשעה שש ... יום שני- התחלנו כרגיל(רבע לשמונה תפילה ושמונה וחצי התחילו לימודים). התחלנו ללמוד את ספר איוב- שווה ביותר! וסיימנו ללמוד בשעה שתיים ורבע,אח"כ היה לי אימון בערב וחזרתי הבייתה בסביבות עשר וחצי... יום שלישי- היייתה לנו שיחה עם מפונה מגוש קטיף שהביאה תמונות של הגוש לפני הפינוי ובמשך הפינוי וסיפרה לנו את שארע שם במשך הפינוי, אישה ממש אמיצה- יש לה תשעה ילדים ובכדי לסנן אנשים לגוש היא כל פעם לקחה גבר ו9 ילדים ואמרה שהם שלה ועוד המון דברים... יום שלישי- התחלנו כרגיל, ומעכיו התחיל הלחץ, ביולוגיה- יש שבוע הבא מבחן על הכלאות בגנטיקה ואנגלית- שבוע הבא מתכונת, כי אנחנו עושות שאלון חורף... ואחה"צ היה לי אימוון אח"כ הגעתי מותשת ונרדמתי עם הבוקריפורט של הקיץ ... יום רביעי- גם בחומש בראשית כתוב שזהו יום הקללה (במפרשים) וזהו אכן יום הקללה! סימנו בחמש... אח"כ למדתי עם חברה לביולוגיה, נרדמנו על המיטה שלי כבר באחת עשרה והלכתי לישון יום חמישי- דווקא היה לנו יום נחמד, הייתה לנו הרצאה על התמודדות עם משברים והיום המשיך כהרגלו (אה, ומי שלומד במחשבת את סוגיית דת ומדעו- יודע להגיד שזה ממש מעניין! על כיצד אפשר לשלב את התורה עם המדע, לכאורה שני דברים סותרים בהמון מובנים. סיימנו בשלוש ואחה"צ היה לי אימון! יום שישי- לא למדנו, שישי חופשי(אצלנו בביה"ס, בגלל הפנימסטיות לומדים שישי כן ושישי לא, אז אנחנו- האקסטרניות מרוויחות) ובצהריםם יש לי אימון! שבת שלום!

הממממממ

מה זה שירות לאומי?? ו.....שלוש רבעי שעה להתפלל?? וואו זה לא קצת משעמם?? חשבתי שזה איזה עשר דקות רבע שעה.....

כן כן שלושת רבעי שעה להתפלל

אצלנו זה חצי שעה בד"כ כי אנחנו רק בו' אבל אנחנו מנסים למשוך ת'תפילה כמה שיותר כדי להפסיד כמה שיותר שיעור אח"כ..בד"כ אם זה שיעור אנגלית...

mayan174

New member
שירות לאומי זה שרות צבאי לדתיות

וזה לא בדיוק שלושת רבעי שעה. זה אמור להתחיל ברבע לשמונה, אבל בעקרון זה מתחיל בעשרה לשמונה ויש גם חלק מהתפילה שאנחנו אומרים אותו בשירה וקריאת כמה פרקי תהילים לאחר התפילה, לרפואה שלמה. וגם דבר תורה לאחר התפילה או מאירועי היום שלפני...

chagiti

New member
ממש לא..

אצלינו נותנים חצי שעה להתפלל כמובן יש בנות שגומרות לפני ויש שאחרי!

למעלה