אני אמשיך:../images/Emo66.gif
יום ראשון- רק התחלנו ללמוד בשעה שלוש, הייתה לנו שחיה עם המחנך והוא דיבר איתנו על היותנו שמינסטיות ועל השירות הלאומי- אמאלה... חזרתי הבייתה בשעה שש ... יום שני- התחלנו כרגיל(רבע לשמונה תפילה ושמונה וחצי התחילו לימודים). התחלנו ללמוד את ספר איוב- שווה ביותר! וסיימנו ללמוד בשעה שתיים ורבע,אח"כ היה לי אימון בערב וחזרתי הבייתה בסביבות עשר וחצי... יום שלישי- היייתה לנו שיחה עם מפונה מגוש קטיף שהביאה תמונות של הגוש לפני הפינוי ובמשך הפינוי וסיפרה לנו את שארע שם במשך הפינוי, אישה ממש אמיצה- יש לה תשעה ילדים ובכדי לסנן אנשים לגוש היא כל פעם לקחה גבר ו9 ילדים ואמרה שהם שלה ועוד המון דברים... יום שלישי- התחלנו כרגיל, ומעכיו התחיל הלחץ, ביולוגיה- יש שבוע הבא מבחן על הכלאות בגנטיקה ואנגלית- שבוע הבא מתכונת, כי אנחנו עושות שאלון חורף... ואחה"צ היה לי אימוון אח"כ הגעתי מותשת ונרדמתי עם הבוקריפורט של הקיץ ... יום רביעי- גם בחומש בראשית כתוב שזהו יום הקללה (במפרשים) וזהו אכן יום הקללה! סימנו בחמש... אח"כ למדתי עם חברה לביולוגיה, נרדמנו על המיטה שלי כבר באחת עשרה והלכתי לישון יום חמישי- דווקא היה לנו יום נחמד, הייתה לנו הרצאה על התמודדות עם משברים והיום המשיך כהרגלו (אה, ומי שלומד במחשבת את סוגיית דת ומדעו- יודע להגיד שזה ממש מעניין! על כיצד אפשר לשלב את התורה עם המדע, לכאורה שני דברים סותרים בהמון מובנים. סיימנו בשלוש ואחה"צ היה לי אימון! יום שישי- לא למדנו, שישי חופשי(אצלנו בביה"ס, בגלל הפנימסטיות לומדים שישי כן ושישי לא, אז אנחנו- האקסטרניות מרוויחות) ובצהריםם יש לי אימון! שבת שלום!