יאללה- פעילות!!

chagiti

New member
כן -אבל יש בנות שמתפללות חפיף ויש..

כאלה שמתפללות בכוונה! וגם יש נוסחים שונים אבל זה לא כ"כ הבדל

mayan174

New member
נצל"ש- חשוב:

שמעתם על המקרה של הנער שהתאבד בגלל חברתו שנפרדה ממנו? מה אתם חושבים על כך? וגם מסתבר שבאותו ביה"ס קרו עוד 2 תאונות נוספות!

ח"ח נוגה!!!!חחח שלייייייי

יום ראשון-התחלנו ללמוד......היה נחמד..... יום שני-המשכנו ללמוד.......וגילינו שעושיםם פרויקט מפחיד בגאוגרפיה יום שלישי-עוד פעם למדנו...חחח והיה לנו משהו של התנועה למצוא את המדריכים החדשים שלנו........(2 מדריכות חמודות!!
) יום רביעי-למדנו......ולמדנו......והכנתי שיעורים והלכתי לקנות נעלים (וקניתי סקצ'רס הכי יפות בעולם חחח) ואז עוד פעם שיעורים......ולישוווון יום חמישי-בצפר......ואז שיעור רכיבה אחרי הצהריים.....ואז נסעתי לקניון וקניתי לחברה שלי שיש לה יומולדת מתנה וברכה ובלון הליום......ואז הלכתי ליומולדת שלה (וראינו שודדי הקריביים,מי שלא ראה-חובה לראות!!) וזהו..... והיום.......קמתי לפני חצי שעה בערך....עוד מעט שיעור פסנתר......ושימשיך רק טוב!!!!

-בעזרתך אבא-

וואיי... שבוע משוגע למדי... טוב, מה כבר יכול להיות מיוחד? אסיפת הורים, אורטודנט, מסיבה, 2 מבחנים מפגרים באנגלית שנכשלתי בהם (שפה מפגרת!!), אה... והצלחנו למרוח ת'תפילה בימים ראשון ושני מ8 עד 9 וחצי (טוב, נו, ר"ח...)

חחח ירדן......

איזה צבע שמת בסוף בגומיות?? אני ביקשתי תכלת אבל המפגרת שעוברת שם שמה לי איזה אדום-כתום מזעזע....טוב נחיה עם זה.......זה היה מבחנים להקבבצות?? גם לנו יש..............היה לי בוחן בגיאוגרפיה וקיבלתי 99!!!! 99 אתם קוטים???

אהההה

איזה כיף לך!!! את מורידה את הגומיו!! גמני רוצה.........איזה צבע היה לך מקודם?? אני מנחשת שלא כחול.....חח אבל עצבן אותי שהורידו לעי נקודה על שטויות!! כי כתבתי עוסלו במקום אוסלו......אפשר חשוב שזה בוחן בלשון!!

-בעזרתך אבא-

היה לי כתום... יותר נכון עשיתי טרור כדי שישימו לי כתום... יחי ההבדל הגדול!!!

יא לא קשור

שאלתי את ירדן.......למרות שעם מדברים על ירדן העניין עם הטרור כדי שישימו לה כתום מאוד הגיוני.....חחחח אבל מי רוצה כתום?? זה פשוט לא מסתדר....עושה את השיניים צהובות...איכס...לגומיות צריך לשים כחול,תכלת,סגול,או ירוק או ורוד.....משהו אחר פשוט לא מסתדר לי

-בעזרתך אבא-

הוא עונה במקומי... תתרגלי... חחח... עושה את השיניים צהובות??? נראה לך????????????????????. אם זה היה עושה את זה באמת הייתי שמה שחור כאות אבל על הגוש! חחח...

איכס

שחור זה נראה כמו סתימות.......כחול אני מבינה שאת לא רוצה
אז עדיף לך ירוק סגול או ורוד.....טוב מה זה משנה אם עוד מעט מורידים לך?? ו....למה הוא עונה במקומך??

-בעזרתך אבא-

זה באמת כבר לא משנה... חחח.... עד שהתרגלתי מורידים לי... למה הוא עונה במקומי?? תשאלי אותו... יש לי אותה סיסמא לכל הדברים, הוא יודע אותה אז הוא כותב במקומי מה שהוא יודע... טוב, הבאתי לו אישור לדבר בשמי בשבת והוא ניצל ת'הזדמנות גם לכתוב בשמי! חחחח.... גורדוזילה!

אז אני...............

יום ראשון- הייתי בטיול עם המשפוחה, קניתי כל מיני לקים ודברים.. יום שני: כנ"ל... יום שלישי: התארגנתי לבצפר, קצת אנגלית וכאלה, והייתי במתח טוטאלי. יום רביעי: כל מה שחשתי שיקרה לי זוועה- קרה. באתי הביתה והתחלתי פשוט לבכות. לא הבנתי מילה, איחרתי לכל השיערוים (כאן אתה צריך למצוא תכיתה שאתה לומד בה, ויש 400 כתות!!!!!!!!!!!!!!) לא היו לי חברות וכל זה.. יום חמישי: קצת יותר טוב, כבר ידעתי איפה הלוקר ואפילו הצלחתי לפתוח!!
זה ממש מסובך כאן.. יום שישי: בצפר עד 3.. זוועה.. ונקווה שאני אשרוד שבת שלום!!!!!!!!!!!!!!!!

mayan174

New member
שיהיה לך בהצלחה ולא נורא-

אני בטוחה שעוד תרכשי לך חברות...

למעלה