יאללה תיכנוניישן

יאללה תיכנוניישן

שבוע חדש מתחיל! כל מה שיש לכן לעשות בשבוע הזה. יום ראשון: יום שני: יום שלישי: יום רביעי: יום חמישי:

Mooa-Numi

New member
זה תמיד מוקדם מידי לומר

יום ראשון: שיעור נהיגה ב10, ואז.. אני בספק אם אני אלמד לתנ"ך, אבל אני צריכה. אולי בערב אני נוסעת עם מורהלהיסטוריהבבצפר למכינה במעגן מיכאל יום שני: בגרות בתנ"ך, אחרה"צ-ערב אולי מועצת מחוז יום שלישי: בבוקר אני כנראה אלמד לאזרחות, אחרה"צ פעולה וזה. אני רוצה שנעביר להם משהו על קבלת השונה יום רביעי: אני הולכת ללמוד בבצפר אחרי שלא עשיתי את זה מיום שני שעבר. בערב ישיבה. בטח ללמוד לאזרחות. בטח לא יום חמישי: מבחן באזרחות. אולי מועצת מחוז. נראה מה יהיה. השבוע אני גם: ניגשת לטסט פנימי ומחפשת עבודה. ויהי מה.

A Radcliffe

New member
בהצלחה../images/Emo129.gif

ב.... כל מה שאת צריכה לעשות השבוע....
את מדריכה בצופים?! כי כל פעולה זה על קבלת השונה לא?! בארבע שנותי בצופים הבנתי שכן. מי ייתן ושבועך יהיה טוב יותר משלי.. וויזלי:)

Mooa-Numi

New member
בנוע"ל

קבלת השונה צריך להעביר תמיד ובכל מקום. חבל שלא בגן, אבל באמת באמת, איך התפיסות מתחילות להווצר, בבית, בטלוויזיה, בעיתונים, בכנסת, על כל מגזריו של העם. תני לי להכנס לרגע לפלצנות- מקיבוץ גלויות של ממש הפכנו לאחת החברות המשוסעות בעולם. זה נורא הגיוני שדבר כזה יקרה, אבל חבל, באמת שחבל. סליחה, תנ"ך.

Shusho

New member
אז המדריכים שלך גרועים../images/Emo3.gif

תכלס לא אמור לקרות כזה מצב של פעולות עם אותו מסר, אבל מועברות בצורה דומה.

A Radcliffe

New member
שבוע מגוון../images/Emo129.gif

יום ראשון: לנסות לההרג, נסיעה לבלט הישראלי בתשע, להרדם בשיעור היסטוריה, להמשיך ברצף שירי עברי לידר בניסיון נואש לטבוע בהם. וגם לקוות שיוליה תהיה בבלט הישראלי. יום שני: לנסות לההרג ועוד כל מיני דברים שוליים. יום שלישי: לנסות לההרג, צופים ועוד דברים מפגרים. אוה! והופעה של הבלט הישראלי. יום רביעי: לנסות לההרג, ולהגיד ליוליה שההופעה של הבלט היתה יפה. יום חמישי: לנסות לההרג, שיעור גיטרה, להעיר לדור על הג'ל/קרם בשיער. זהו. וויזלי:)

יבח

New member
אני כל כך נטולת תוכניות...

יום ראשון:יום שדה=] [לזכור להביא מצלמה ובטריותתתתת] יום שני:קרטה יום שלישי:קיקבוקסינג יום רביעי:- יום חמישי:קרטה יום שישי:מיה באה אלי

KarenTheGoddess

New member
שטו?

יום ראשון: סדנת ספרות, חרישה אינטנסיבית למתמטיקה יום שני: מתמטיקה יום שלישי: מבחן שאני חייבת לעבור, אוני'. לנסות להתחיל להתכונן לספרות. יום רביעי: להתכונן לספרות. אולי הפוך, אולי לבקר בחולון. יום חמישי: לנוח?

mkarin

New member
יאללה

ראשון: רופאה + תמונת פספורט + ת"א + יום הולדת לחברה [לא, זה לא יהיה עמוס בכלל]. שני: פגישה ראשונה למשלחת. שלישי: לא יודעת. רביעי: לימודים, עד 6. חמישי: לא יודעת.

אל אל אל יחזקאל. בעיא47כבסי.

יום ראשון: עם אחותי בסנטר יום שני: מבחן במתימטיקה, נפגשת עם דניאל. יום שלישי: יום רביעי: בדיקת דם. אין בית ספר. יום חמישי: יום פתוח בעירוני א'. בטח יצטרפו במהלך השבוע עוד דברים. יהיה טוב. 3>

yaeli87

New member
איף

יום ראשון:הממ...כנראה אצל אחותי..לא יודעת עוד יום שני:ידיד שלי מתגייס... אולי חיפה וכנראה ת"א יום שלישי:בן דוד שלי מתגייס אז ת"א סביר להניח שאני אהיה איתו בבקו"ם יום רביעי:ת"א? יום חמישי:הופעה

not normal one

New member
שבוע רגיל

יום ראשון: ללכת לקניון, ואולי לעשות סקר שוק ליזמים צעירים יום שני: לעשות סקר שוק יום שלישי: 2 סרטים מסלקום
יום רביעי: יזמים צעירים יום חמישי: ללכת לגן

מ א מ י2

New member
אוף,חרא של שבוע ../images/Emo219.gif

יום ראשון:להתכונן למבחן במתמטיקה,מדעים ותנ"ך. יום שני:להתכונן כמה שניות אחרי שאני מגיעה לבצפר למבחן במתמטיקה. לעבור את המבחן בשלום. ותראו-מגיע לי צל"ש (או שלא
)! אחרי שאמא דיברה עם המורה האיכסה הזאתי-לקחתי את עצמי בידיים! למדתי במתמטיקה למבחן (כולם ביחד-
!!!! ). יום שלישי:להתכונן למבחן בתנ"ך ובמדעים. יום רביעי:להתכונן בשעתיים הראשונות של ספורט וג"ג למבחן במדעים. לעשות את המבחן במדעים. לקוות שהצלחתי. ב-4:00 ללכת לחוג יום חמישי:להתכונן למבחן בתנ"ך שביום ראשון. לעשות הכתבה באנגלית. (ולא,אני לא צריכה לקוות שהצלחתי בהכתבה כי בכולם אני מקבלת 100 גם כשאני לא לומדת) וזהו! שבוע מבחנים בקיצר.

Blue mai

New member
שבוע טוב../images/Emo25.gif../images/Emo82.gif

יום ראשון: להתכונן לתנ"ך לעשות חיבור באנגלית שיעורים בערבית לדבר עם אבא יום שני: מקהלה ב-4 לעבוד על הפרויקט באנגלית יום שלישי:לעבוד על הפרויקט באנגלית יום רביעי:להתכונן לערבית יום חמישי:להתכונן לערבית

mishmishonet

New member
יו, ממש בא לי על השבוע הזה.

[והפעם- בלי טיפה של ציניות.] יומראשון- בייביסיטר, להרוויח קצת כסף בשביל שאר השבוע, ואז ללכת ללמוד מתמטיקה אצל נועה כדי להצליח במבחן. יומשני- יבואו לפה חברים מר"ג, בתקווה שאמא תסכים לי להבריז מיום של"ח כדי שאוכל ללמוד מתמטיקה ולהיות חכמה אפילו יותר. יומשלישי-המוווווווווון מתמטיקה, ואולי לקפוץ לסבתא כדי שתאהב אותי. יומרביעי- מבחן במתמטיקה, ואחרי זה כל היום לכתוב ולהתאמן. יומחמישי- בצפר, ואז ליסוע, מבחן בלאגנים, בערב הופעה [
] ואח"כ דאפי ותמר יבואו לפה. יומשישי- לקום בשקטבשקט ולא להעיר את הנקבות, ללכת לביתספר, לחזור לפה ולבדר אותן, ואז דאפצ כנראה תישאר עד מוצ"ש ויהיה מאגניב.

EVE Lights

New member
חח אין לי כלום בלו"ז ../images/Emo6.gif

כל יום כרגיל צבא מ- 8:00 עד 17:30. מתישהו באמצע שבוע חד"כ. וזהו. כמה עצוב!

למעלה