אמאלה.
איך אני אספיק הכל איך. יום ראשון: אחרי בצפר אני אמורה ללמוד בהסטריה למתמטיקה בגלל העובדה שיש לי 65 בתעודה, ומבחן ממש עוד כמה ימים. יש לי גם חזרות בשבע וחצי,ולפני זה פגישה של ועדת תרבות מטעם הצופים, ואני צריכה לתכנן מה אני אלמד אותם בחוג ריקוד המטומטם הזה שאני אמורה להעביר כל יום רביעי [?], גמכן מהצופים. יום שני: שוב בצפר, עד שתיים,ואז שוב חזרות מארבע עד שמונה. לפני, אחרי ובין לבין אני אלמד למתמטיקה. יום שלישי: אחרי בצפר [שנגמר בפאקינג שלוששש;(] אני אמורה ללכת לצופים אבל אני טיפשה וצריכה ללמוד למתמטיקה [!11] אז יש לי שיעור פרטי בחמש. במקום להיות בפעולה. איכס. יום רביעי: אעאע החוג הטיפשי הזה!!11 תסבירו לי איך גרמתי לעצמי להיות אחראית על חוג ריקוד?!?! [כי השבט שלנו לא רוצה שילדים יסתובבו סתם ברחובות אז הוא מפעיל חוגים כל יום רביעי ואני התנדבתי להפעיל חוג ריקוד!! ועדיין לא מצאתי עוד מישהי שתעזור לי!1 ואני בכלל לא יודעת לרקוד!!!11] אאאהה מה אני אעשה איתם;[ אני מניחה שאני אהיה בשבט משלוש וחצי עד חמש וחצי, ואז אני אחזור הביתה ללמוד, אה ופאק אני אמורה גם לעשות בייביסיטר באותו יום. מתישהו. יום חמישי: לאאאאא;[[[ רק לחשוב על היום הזה אני כולי בלחץ;;[. לארוז ליום שבט!! שהוא ביום שישי;( להיות ביום עבודה בצופים משתים וחצי עד ארבע, אח"כ לארוז, להיות שוב בצופים להעמיס את התיקים בשש, לסיים ללמוד [למבחן במתמטיקה שיהיה ביום למחרת!11] ולנסות לא להשתגע. יום שישי: מבחן במתמטיקההההה;[[[[[ אחרי בצפר[שנגמר בעשרים לשתיים] רצהרצהרצה הבייתה לאכול ובשתיים אני צריכה להיות שוב בצופים. נוסעים ליום שבט. יום שבת: סופסופ, אם המזג אוויר לא יהרוס אותו, היום שבט, שבו אני אפרוק את הלחץ מכל השבוע הנוראי הזה חח:] ואני מלווה ו' בנים שזה בכלל:]]] ולנשום. הרבה.