יאללה

m a n k o

New member
יאללה

חברה תענו כדי שנדע עם איזה קרימינלים יש לנו פה עסק... 1. שם: 2. גיל: 3. כיתה: 4. יישוב/עיר/קיבוץ- 5. דמות אהובה בפרוייקט: 6. דמות פחות אהובה בפרוייקט: 7. קטע אהוב בפרוייקט: 8. קטע פחות אהוב בפרוייקט: 9. מקום אהוב: 10. להקה אהובה: 11: זמר/ת אהוב/ה: 12. שחקנ/ית אהוב/ה (מתחום המשחק): 13. שחקנ/ית אהובה (מתחום הספורט): 14. דמות מוערצת: 15. סדרת נוסטלגיה אהובה: 16. מודל לחיקוי: אחיות... 17. דמות נוסטלגית ומצויירת אהובה: 18. צבע אהוב: 19. סגנון לבוש אהוב: 20. חמישה דברים שאנחנו לא יודעים עלייך: 21. סדרה אהובה: 22: סרט אהוב : 23. בע"ח אהוב: 24. בע"ח שלי(גם אחים קטנים נחשבים.) 25. האחים שלי, כולל שם וגיל: 26. עונה אהובה, פרט נמק הסבר: 27. מקצוע אהוב (בבית ספר...): 28. בדוגרי..אתם באמת שונאים את הבית ספר? 29. מחשב או טלוויזיה? 30. עד עשרה דברים שאתם הכי אוהבים בעולם...: 31. האובססיות שלכם: 32. ספר אהוב: 33. דיסק אהוב: 34. שיר אהוב: 35.שלשו משאלות שהייתם מבקשים מג'יני: 36. מוטו שאתם מאמינים בו: 37. חמשת האנשים היקרים לך ביותר: 38. שלושת הדברים שהייתם לוקחים לאי בודד?קחו בחשבון שעל אי בודד לא יהיו אנטנות קליטה לסלולרים, אז אל תקחו את הנייד בחשבון. 39. רק בישראל- עבר זמנם, או חבל שנגמר? 40. באיזה פורומים אתם ? 41. איזה פורום אתם הכי אוהבים? (ותגידו את האמת,) 42. הבן אדם הכי מצחיק שפגשתם: 43. כמה פעמים במומצע ביום אתם נכנסים לפורום? 44. הקטע הכי מצחיק שהיה לכם עד היום בבית ספר: 45. פאדיחה: 46. החברים הכי טובים שלכם מהפורום 47. שמש או גשם ? 48. מאמינים שעם העושר בא האושר? או הפוך? 49. כמה דברים שאתם פשוט לא סובלים: 50. כמה דברים שנורא מכעיסים אתכם: 51. מה צריכים לעשות כדי לעודד אותכם? 52. איך הגעתם לפורום? 53. מה הסיפור מאחורי הניקניים? 54. ים או בריכה? 55. איזה טעם של גלידה אתם הכי אוהבים?! 56. אם היו שואלים אתכם לאיזה רגע בחיים שלכם הייתם רוצים לחזור, ולשנות אותו- באיזה רגע הייתם בוחרים, וכיצד הייתם משנים אותו? 57. יש חבר/ה? ( תנו קצת פרטים...יבשים.) 58. באמת באמת..אתם אוהבים את הפורום הזה?

תשובות להכל! *גאה בעצמי* ../images/Emo9.gif

1. שם: ניצן 2. גיל: 15 3. כיתה: י' 4. יישוב/עיר/קיבוץ- אריאל 5-8. הא
9. מקום אהוב: איטליה
10. להקה אהובה: משינה, רד הוט ומטאליקה 11: זמר/ת אהוב/ה: אנוק 12. שחקנ/ית אהוב/ה (מתחום המשחק): לא מישהו שאתם מכירים
13. שחקנ/ית אהובה (מתחום הספורט): יש הרבה...אבל אני שומרת אמונים לראשון שלי, דורון שפר
14. דמות מוערצת: אממ...יש הרבה מכל מיני תחומים 15. סדרת נוסטלגיה אהובה: המומינים נחשב סדרת נוסטלגיה? 16. מודל לחיקוי: לא מצליחה לחשוב על משהו 17. דמות נוסטלגית ומצויירת אהובה: סנופקין!! 18. צבע אהוב: טורקיז ועוד כל מיני גוונים של כחול 19. סגנון לבוש אהוב: חולצות טריקו ודגמ"חים יותר מדי גדולים 20. חמישה דברים שאנחנו לא יודעים עלייך: חמישה דברים? אתם לא יודעים עליי כלום! בלעע..תנו לי לחשוב... אני מזל סרטן, החתולים שלי הם החתולים הכי שמנים בישראל, תמיד חם לי, אני אוהבת שאלונים מפגרים ואני מבלה את כל זמני בעשיית שיעורים במתמטיקה. 21. סדרה אהובה: Robin of sherwood ו-Sailor moon , לא אומר לכם כלום, הא? 22: סרט אהוב : יש הרבה.. הסגנונות שאני אוהבת זה אנימה, פנטזיה, סאטירות ופארודיות. 23. בע"ח אהוב: אני חושבת שלבחור סוג בע"ח אהוב זה נורא גזעני, כאילו, לכל בע"ח יש את האופי שלו 24. בע"ח שלי(גם אחים קטנים נחשבים.) : יש את הכלב גור, החתול לארס והחתולה ג'ק. 25. האחיות שלי, כולל שם וגיל: נטע, 19, עינב, 12 26. עונה אהובה, פרט נמק הסבר: חורף, כי אני אוהבת!
27. מקצוע אהוב (בבית ספר...): הממ...בבי"ס שלי אני לא אוהבת אף מקצוע כי יש לי חרא של מורים, אבל מקצוע שמעניין אותי בלי קשר לבי"ס זה היסטוריה ומקצוע שהולך לי ממש בקלות בבי"ס זה אנגלית. 28. בדוגרי..אתם באמת שונאים את הבית ספר? את המבנה לא, זה בנוי נורא מגניב, כמו בית רוחות כזה, ממש מפחיד בלילה... לעומת זאת, לכלות את זמני שם בבהייה במורות המפגרות האלה שלא יודעות יותר ממני, כן. 29. מחשב או טלוויזיה? מחשב, כי אני שונאת את רוב הדברים שמשודרים בטלוויזיה (יש לי טעם ייחודי...
) 30. עד עשרה דברים שאתם הכי אוהבים בעולם...: אממ... טוב, תנו לי לחשוב... גשם, הופעות של משינה, מוזיקה טובה, באס טוב, טיולים באיטליה, סרטים טובים, סדרות טובות, בע"ח, הכלב שלי והחתולים שלי 31. האובססיות שלכם: הכלב שלי, אסיפת דברים חסרי כל ערך, טיולים באיטליה, שאלונים ארוכים. 32. ספר אהוב: אני אוהבת את "האויב הנצחי", "לב מרושע" ו"זכרו אותי" של כריסטופר פייק וגם את סדרת "כישוף" של סטיב ג'קסון. 33. דיסק אהוב: פחחחח...דיסק אהוב, אפילו על דיסק אהוב של רד הוט אני לא מצליחה להחליט, אז אתם רוצים דיסק אהוב?! 34. שיר אהוב: כנ"ל 35.שלוש משאלות שהייתם מבקשים מג'יני: שכולם יהיו מאושרים, ואני חושבת שזה די מכסה כל משאלה אחרת (ז'תומרת, אני מניחה שכולם יהיו מאושרים = שלום עולמי, חור האוזון נסתם, ציפורים מצייצות, דיסק חדש של משינה) 36. מוטו שאתם מאמינים בו: מיאו חתולה!
37. חמשת האנשים היקרים לך ביותר: אמא שלי, אבא שלי, אחותי הגדולה, סבתא שלי והכלב (אז מה אם הוא לא בן אדם? הוא יותר חכם מהרבה אנשים שאני מכירה!) 38. שלושת הדברים שהייתם לוקחים לאי בודד?קחו בחשבון שעל אי בודד לא יהיו אנטנות קליטה לסלולרים, אז אל תקחו את הנייד בחשבון. לא רוצה בכלל ללכת לאי בודד, הייתי לוקחת טייס במסוק שיחזיר אותי הביתה. 39. רק בישראל- עבר זמנם, או חבל שנגמר? חבל שנגמר, ומצד שני גם די מיצה את עצמו. 40. באיזה פורומים אתם ? אני כותבת רק בפורום הזה ובפורום משינה, אבל אני קוראת בעוד הרבה פורומים. 41. איזה פורום אתם הכי אוהבים? (ותגידו את האמת,) אמממ..... אני שומרת על זכות השתיקה
42. הבן אדם הכי מצחיק שפגשתם: לא זוכרת אף אחד 43. כמה פעמים במומצע ביום אתם נכנסים לפורום? פעמיים 44. הקטע הכי מצחיק שהיה לכם עד היום בבית ספר: לא זכור לי 45. פאדיחה: לא זכור לי (איזה תשובות משעממות, הא?
) 46. החברים הכי טובים שלכם מהפורום: אני לא מכירה מפה אף אחד אישית 47. שמש או גשם ? גשם! 48. מאמינים שעם העושר בא האושר? או הפוך? אממ... אושר לא מביא עושר, אבל גם עושר לא מביא אושר. 49. כמה דברים שאתם פשוט לא סובלים: אנשים שקרנים, אנשים שמתעללים בבע"ח, ילדות מפגרות שלוקחות גיטרה ביד וחושבות שהן רוקריות מאאאגניבות, אנשים מפגרים שמתלהבים מעצמם ומשחקים אותה מאאאגניבים, אנשים שיודעים לשקר בצורה מושלמת וכולם חושבים שהם מושלמים. 50. כמה דברים שנורא מכעיסים אתכם: אחותי הקטנה, וכל הדברים מהשאלה הקודמת. 51. מה צריכים לעשות כדי לעודד אותכם? להשכיח ממני את מה שגרם לי להתבאס. 52. איך הגעתם לפורום? דרך ההודעה של תפוז אנשים. 53. מה הסיפור מאחורי הניקניים? יש מורה אחת למתמטיקה, קצת לא שפויה במוחה (נשאיר אותה בעילום שם) שאומרת כל מיני דברים מוזרים ("ואם היו לי גלגלים אולי הייתי אוטובוס של תנובה!") ומשתמשת הרבה בביטויים משונים ("כלום בלחץ דחוס", "קדחת בצנצנת") וכשרציתי להירשם לא היה לי שם, אז ביקשתי מאחותי שם והיא אמרה "קדחת בצנצנת" (היא מעריצה מאוד גדולה של המורה המופרעת) ואחרי כמה זמן החלטתי שזה רעיון לא רע. 54. ים או בריכה? ים, אבל רק אם אין הרבה אנשים והחוף לא מטונף. 55. איזה טעם של גלידה אתם הכי אוהבים?! בננה, שוקו ותות. 56. אם היו שואלים אתכם לאיזה רגע בחיים שלכם הייתם רוצים לחזור, ולשנות אותו- באיזה רגע הייתם בוחרים, וכיצד הייתם משנים אותו? הרגע שהתחלתי לענות על השאלון הזה... 57. יש חבר/ה? ( תנו קצת פרטים...יבשים.) לא, ולכן גם אין פרטים לתת
58. באמת באמת..אתם אוהבים את הפורום הזה? למה לא? בינתיים סבבה, יש אנשים נחמדים, הרבה רעיונות מעניינים, בינתיים הכל טוסט.

lollapalooza

New member
רק כי משעמם לי...

1. הדס. 2. עוד מעט 21 3. כיתה
בגילי המופלג
4. אשקלון
חרא של מקום. 5-8- הפרוייקט? פרוייקט Y?? אני בזה לטיפשות הזאת. 9. מקום אהוב... המיטה שלי. 10. להקה אהובה- הממ... צ'ילי פפרז לייק הלו? וגם נירוונה. 11. זמר אהוב... הכי הכי? קשה... ג'ף באקלי. 12. שחקן/שחקנית- אוף אין לי. 13. דייויד בקהאם
. מהארץ את חיים רביבו. 14. הממ... דמות מוערצת? פה אני חייבת להיות צפויה ולהגיד שג'ון. מהרבה סיבות אבל בעיקר כי היה לו האומץ לשנות את החיים שלו ולהציל את עצמו. בתור אחת שלא עושה עם עצמה כלום זו תכונה שאני מעריכה מאוד. 15. סדרת נוסטלגיה... יו, יש המון. דובוני אכפת לי, רגע עם דודלי, נילס
הקטקטים. יש עוד אבל אני לא אלאה אתכם. 16. אני לא מאמינה במודלים לחיקוי. כל אחד צריך להיות עצמו. 17. סימבה נחשב נוסטלגי
אה, אני יודעת, טוב טוב הגמד. 18. צבע... אולי שחור? 19. כל מה שנוח. רצוי טריינינג. 20. 5 דברים שאתם לא יודעים עלי...
אני צמחונית
הייתי מעריצה של להקת בנים מגיל 14 עד גיל 17 (לא מגלה איזה ומתביישת עד עמקי נשמתי)
אני מכורה לקיסמי שיניים
אני בזבזנית כפייתית (גם כשאין לי)
אני משתכרת בקלות. 21. חברים. מצחיק כל פעם מחדש. 22. סינמה פרדיסו. 23. חתולים. (רצוי שמנים) 24. אין לי בע"ח כרגע. היו: כלב (למשך יום אחד), אפרוח, צב, דגים, תוכים. חוץ מהכלב שנמסר אחרי יום כולם מתו. אני לא בנויה לגידול חיות. 25. אחים: אז דקלה, בת 24, דודי בן 17 וספיר בת 12. (בסעיף הזה אתם לא חייבים לכתוב מטעמי אאוטינג) 26. קיץ. כי חם. שונאת שקר לי (כמו עכשיו) 27. קולנוע. היה נפלא. 28. לא סבלתי את הבית ספר המגעיל ובמיוחד את המנהל ה... 29. מממ... לא יכולה להחליט. 30.
מוזיקה
ספרים
סרטים
שוקולד
גלידה
פיצה
לישון
לגלוש באינטרנט
את המשפחה שלי
את תל אביב. 31. אובססיות יש הרבה: מכורה למחשב ולטלוויזיה, ללבזבז כסף, למוזיקה. 32. ספררר... מישהו לרוץ איתו של דויד גרוסמן 33. המים של ג'ון. 34. שיר? אחד? אהוב? מכל העולם? לא יכולה להחליט. 35.
שיחזיר לחיים מישהו שמת ואני מתגעגעת אליו
להיות יפה (נשמע שטחי אבל החיים יותר טובים וקלים ליפים. זאת עובדה)
להיות מאושרת. 36. מוטו... מוטו... חיה ותן לחיות. 37. אמא, אבא, שתי האחיות שלי ואחי. 38. דיסקמן ושני דיסקים (to record...של ג'ון ואוקיי קומפיוטר. כי אף פעם לא נמאס לי מהם) 39. עבר זמנם כבר לפני שנים. 40. פורום נירוונה, רוק, חברים, אי אר, זה כמובן, ועברי לידר (אהובי) 41. הפורום שאני הכי אוהבת (מלבד זה) הוא פורום עברי לידר. פגשתי שם אנשים מדהימים, יש שם אהבה וכיף שם נורא. 42. הממ... חברה של אחותי. בדרנית אמיתית. 43. המון. המון המון המון. 44. הממ... לא ממש זוכרת. הייתה פעם שאני והמורה (זכר) שלי זרקנו גירים אחד על השניה. 45. פדיחה... קראתי למורה שלי שרמוטה והיא הייתה מאחורי. 46. מהפורום הזה? לצערי עוד אין. מוקדם לדבר על זה (מי שרוצה להיות חבר/ה של המנהלת שישלח צ'קים בדואר) 47.
48. עושר יכול לקנות דברים שיעשו אותך מאושר אבל לא תמיד. 49. לא סובלת- טיפשים, "מוזיקה" של MTV ומזרחית. פויה. 50. הכל מכעיס אותי. במיוחד אנשים טיפשים שלא יודעים על מה הם מדברים. 51. הממ... כשאני בדיכאון כלום לא מעודד אותי. אני יוצאת מזה לבד. 52. הממ... הקמתי אותו
53. לולהפלוזה נו... הפסטיבל של פרי פארל. 54. ים. 55. וניל. רצוי של האגן דאז. 56. זה אישי אבל אם רק יכלתי... 57. אין. 58. מאוד מאוד.

lollapalooza

New member
דווקא יש בה המון../images/Emo70.gif

המון נרקומנים. המון סמים. המון אלימות. המון רצח. למה אתה מזלזל

dim dim

New member
מה יש לכם נגד אשקלון?

עיר טובה!!! ויש בה הרבה דברים טובים.. ויש גם איפה לשפר.. אבל בתכלס אחלה עיר!!!

dafnaleh

New member
דברים טובים? איפה?

אבל אני חייבת לציין שאני לא אובייקטיבית. גרתי בעיר למשך שנתיים, ועבדתי רק עם משפחות הרוסות. ובערב, כשחיפשתי לצאת מכל הדכאון שהן השרו עלי, כל מה שיכלתי לעשות זה ללכת לקניון גירון ולבהות בעוברים ושבים.

lollapalooza

New member
אשקלון זה איכסה ../images/Emo5.gif

וכל מי שיגיד אחרת, ייחסם לאלתר. סתם נו.

dim dim

New member
אני גר כבר 17 שנים..

ותלוי איך מסתכלים על הדברים בה..

באמת?

באיזה בי"ס אתה לומד? אם זה לא לפורום (כי אני זוכרת משהו מעורפל מכל מיני הודעות מנהל/ת וגם כי נראה לי שזה קצת
) אז אפשר במסרים

למעלה