גם כן תשובות להכל!
1. שם: אייל 2. גיל: 18 ו8 חודשים 3. כיתה: לפני צבא 4. יישוב/עיר/קיבוץ- אבן יהודה 5. דמות אהובה בפרוייקט: איזה פרוייקט? 6. דמות פחות אהובה בפרוייקט: עידן רייכל.. סתם 7. קטע אהוב בפרוייקט: ? 8. קטע פחות אהוב בפרוייקט: ? 9. מקום אהוב: איזה שאלה מפגרת, טוב נו, הבית.. 10. להקה אהובה: רד הוט צ'ילי פפרז!!! וגם היהודים, מטאליקה, משינה, יוני בלוך... 11: זמר/ת אהוב/ה: יוני בלוך (הישראלי הכי טוב שיש כרגע) 12. שחקנ/ית אהוב/ה (מתחום המשחק): אדוארד נורטון 13. שחקנ/ית אהובה (מתחום הספורט): אייל ברקוביץ' 14. דמות מוערצת: CHAD SMITH (כי אני מתופף..) 15. סדרת נוסטלגיה אהובה: בעעעע....הדרדסים אני מניח 16. מודל לחיקוי: עוד לא חשבתי על זה 17. דמות נוסטלגית ומצויירת אהובה: האבא של שלתיאל קוואק, החפרפרת הזאת, נו באמת מה זאת השאלה הזאת?!??!! 18. צבע אהוב: ירוק 19. סגנון לבוש אהוב: ג'ינס וטי-שירט, נכון שאני מקורי? 20. חמישה דברים שאנחנו לא יודעים עלייך: *הגובה שלי הוא 1.90 *הייתה לי חברה שזרקה אותי אחרי יומיים * הסתבר לי שקרוב משפחה מאוד מאוד מאוד רחוק שלי הוא הרב כדורי (לא שאני מתגאה בזה) *דניאל ברכר- הגיטריסט של הפאנקי מאנקס ושל היהודים עולה לכל ההופעות של הפאנקי מאנקס עם שרשרת עם פלפלים אדומים מבצבצת מהמכנסיים- קניתי 2 כאלה בהופעה של הצ'ילי פפרז שהייתי בה בפילדלפיה ונתתי לו אחת אחרי אחת ההופעות של הפאנקי מאנקס * אני מנגן על תופים , אם אפשר לקרוא לזה "מנגן" 21. סדרה אהובה: JACKASS!!! 22: סרט אהוב : מועדון קרב (עדיף לקרוא לזה FIGHT CLUB) 23. בע"ח אהוב: חתול 24. בע"ח שלי: 3 חתולים! 25. האחים שלי, כולל שם וגיל: עזבו למה להכניס אותם לעסק? 26. עונה אהובה, פרט נמק הסבר: חורף, כי אני סובל מחום הרבה יותר משאני סובל מקור... 27. מקצוע אהוב (בבית ספר...): גיאוגרפיה ... 28. בדוגרי..אתם באמת שונאים את הבית ספר: אני די אהבתי את בית ספר, עצוב לי שאני כבר לא לומד... 29. מחשב או טלוויזיה: למה לא שניהם יחד? D: אבל בשביל הפרוטוקול: TV 30. עד עשרה דברים שאתם הכי אוהבים בעולם...: צ'ילי פפרז, יוני בלוך, כדורגל, תופים, לשחק ריסק עד 4 לפנות בוקר, לראות את FIGHT CLUB בפעם ה30 ועדיין להנות ממנו 31. האובססיות שלכם: אנא עראף, שוקולד... 32. ספר אהוב: "משוואה עם נעלם" 33. דיסק אהוב: Blood Sugar Sex Magik כאילו דהההה.... 34. שיר אהוב: Sir Psycho Sexy 35.שלשו משאלות שהייתם מבקשים מג'יני: להחליף את צ'אד בצ'ילי פפרז, רימון יד בקליפ של בריטני ספירס, בריאות/אושר/כסף/לילה עם אנג'לינה ג'ולי 36. מוטו שאתם מאמינים בו: Don't Worry- Be Happy 37. חמשת האנשים היקרים לך ביותר: אמא,אבא,אח גדול, אחות גדולה, אח קטן. 38. שלושת הדברים שהייתם לוקחים לאי בודד? BLOOD SUGAR SEX MAGIK, גיטרה, מן הסתם איזה אקדח זיקוקים או משהו להדליק איתו אש, למקרה שאיזה מטוס יעבור ואני ארצה לסמן לו... 39. רק בישראל- עבר זמנם, או חבל שנגמר? חבל שנגמר 40. באיזה פורומים אתם ? פורום רד הוט צ'ילי פפרז בהייד פארק, פורום יוני בלוך בהייד פארק 41. איזה פורום אתם הכי אוהבים? (ותגידו את האמת,) פורום צ'ילי פפרז בהייד פארק 42. הבן אדם הכי מצחיק שפגשתם: מה זה משנה... גם אם אני אגיד את השם שלו אתם לא תכירו אותו אז זה לא משנה... 43. כמה פעמים במומצע ביום אתם נכנסים לפורום? פעמיים 44. הקטע הכי מצחיק שהיה לכם עד היום בבית ספר: פוררנו סוכריות PEZ לפירורים לבנים קטנים כאלה, כך שזה נראה כמו קוקאין, והתחלנו להסניף ולהעביר בינינו, והמורה די נכנסה להלם שאנחנו "מסניפים" לה מתחת לאף.. 45. פאדיחה: הייתי בבית של החברה שלי, ההורים שלה היו אמורים לחזור מאוחר, הם הקדימו, ותפסו אותנו באמצע משהו... 46. החברים הכי טובים שלכם מהפורום : פככ אני חדש בפורום מאיפה לי 47. שמש או גשם ? גשם 48. מאמינים שעם העושר בא האושר? או הפוך? שניהם, זה דו כיווני, אמביוולנטי, עזבו אני מנסה להשמע חכם ולא מצליח... 49. כמה דברים שאתם פשוט לא סובלים: שקרנים, צבועים, קאברים של להקות פופ לUNDER THE BRIDGE, בנות שמשחקות עם גברים... 50. כמה דברים שנורא מכעיסים אתכם: זה לא מה שרשמתי למעלה? 51. מה צריכים לעשות כדי לעודד אותכם? לשים צ'ילי פפרז ברדיו/מערכת/מחשב/טלוויזיה 52. איך הגעתם לפורום? מהפורום של הייד פארק 53. מה הסיפור מאחורי הניקניים? אני חושב שהוא מדבר בעד עצמו... 54. ים או בריכה? ים 55. איזה טעם של גלידה אתם הכי אוהבים?! שוקולד נו ברור.. 56. אם היו שואלים אתכם לאיזה רגע בחיים שלכם הייתם רוצים לחזור, ולשנות אותו- באיזה רגע הייתם בוחרים, וכיצד הייתם משנים אותו? לא משהו שבא לי לדבר עליו... 57. יש חבר/ה? ( תנו קצת פרטים...יבשים.) רווק כבר 3 חודשים! 58. באמת באמת..אתם אוהבים את הפורום הזה? לא יודע, הרגע הגעתי, הוא נראה נחמד נורא... אשמח אם תגיבו על מה שרשמתי