יאללה

s n r

New member
סבבה תכנס!!!!

1.תום 2.גיל 14 3.ט 4.מיתר 5.לא יודע 6.לא יודע 7.לא יודע 8.לא יודע 9.לא יודע 10.GUNS N ROSES 11.AXL ROSE 12.לא יודע 13.מייק ואללי 14.SLASH 15.מייטי מקס 16.אחי הגדול 17.לא יודע 18

Negative one

New member
אני אוהב סקרים...אז הנה התשובות שלי

היו כמה שאלות שלא ידעתי איך לענות עליהן,אז כמובן שלא עניתי 1. שם: דורון 2. גיל: 17 3. כיתה: י"א 4. יישוב/עיר/קיבוץ- ראשלץ 5. דמות אהובה בפרוייקט: מה 6. דמות פחות אהובה בפרוייקט:הקטע 7. קטע אהוב בפרוייקט: עם 8. קטע פחות אהוב בפרוייקט:הפרוייקט? 9. מקום אהוב: החדר שלי... 10. להקה אהובה:נירוונה,רד הוט,קורן... 11: זמר/ת אהוב/ה: ברי סחרוף 12. שחקנ/ית אהוב/ה (מתחום המשחק): ג'רי סיינפלד,קריסטין דאנסט 13. שחקנ/ית אהובה (מתחום הספורט): אלסנדרו דל פיירו 14. דמות מוערצת: קורט קוביין,אבל רק בזכות המוסיקה... 15. סדרת נוסטלגיה אהובה: קרובים קרובים 16. מודל לחיקוי: מרקס,טרוצקי (הוגי דעות סוציאליסטים,אם אתם לא יודעים מי אלו...) 17. דמות נוסטלגית ומצויירת אהובה: חוש חש הבלש (הגרסא הישנה והאהובה) 18. צבע אהוב: אדום 19. סגנון לבוש אהוב: טי שירט,או קפוצ'ון, ומכנסיים ארוכות רגילות 20. חמישה דברים שאנחנו לא יודעים עלייך: 21. סדרה אהובה: סיינפלד,סופרנוס,סאות' פארק 22: סרט אהוב : עימות חזיתי,רקוואים לחלום 23. בע"ח אהוב: סוס 24. בע"ח שלי(גם אחים קטנים נחשבים.) אחים קטנים,הם נחשבים. 25. האחים שלי, כולל שם וגיל: נגה,12, ואופיר,9 26. עונה אהובה, פרט נמק הסבר: סתיו...נולדתי אז וזאת סתם עונה יפה 27. מקצוע אהוב (בבית ספר...): אף מקצוע 28. בדוגרי..אתם באמת שונאים את הבית ספר? בדוגרי בהחלט כן...מוסד מגעיל בעיקרון,שרק החברים עושים אותו עוד איכשהו נסבל 29. מחשב או טלוויזיה? טלוויזיה 30. עד עשרה דברים שאתם הכי אוהבים בעולם...: 31. האובססיות שלכם: פרטיות,רצון לצדק. 32. ספר אהוב: המניפסט הקומניסטי (ומי שזה לא נראה לו ספר,שיקפוץ לי),ומלכוד 22 33. דיסק אהוב: Bleach,הראשון של נירוונה 34. שיר אהוב: nirvana-in bloom 35.שלשו משאלות שהייתם מבקשים מג'יני: 36. מוטו שאתם מאמינים בו: "פועלי כל העולם-יתאחדו" 37. חמשת האנשים היקרים לך ביותר: 38. שלושת הדברים שהייתם לוקחים לאי בודד?דיסקים,דיסקמן,וחוטף לשם איזה מישהי... 39. רק בישראל- עבר זמנם, או חבל שנגמר? התחיל להשחק,אבל בכל זאת חבל שנגמר 40. באיזה פורומים אתם ? נירוונה,ניו מטאל,ראשון לציון (ברוב הפורומים אני יותר קורא מכותב) ולאחרונה גם פה... 41. איזה פורום אתם הכי אוהבים? (ותגידו את האמת,) 42. הבן אדם הכי מצחיק שפגשתם: חברים שלי (לא יודע מי מהם כולם דפוקים בראש ומצחיקים) 43. כמה פעמים במומצע ביום אתם נכנסים לפורום? פעם-פעמיים 44. הקטע הכי מצחיק שהיה לכם עד היום בבית ספר:המורה לספורט חטף כדורעף בראש (בטוח קרה משהו יותר מצחיק מזה,אבל מאיפה אני יזכר עכשיו...) 45. פאדיחה: 46. החברים הכי טובים שלכם מהפורום: אין צלי כאן ממש אנשים שאני מכיר 47. שמש או גשם ? גשם 48. מאמינים שעם העושר בא האושר? או הפוך? לא זה ולא זה...אתה לא צריך להיות עשיר כדי להיות מאושר (ואני בכלל לא בקטע של רוחניות...) 49. כמה דברים שאתם פשוט לא סובלים: אנשים טיפשים שמציקים בכוונה,בוגדנות,ושהפועל ת"א מפסידים... 50. כמה דברים שנורא מכעיסים אתכם:אנשים טיפשים שמציקים בכוונה,בוגדנות,ושהפועל ת"א מפסידים... 51. מה צריכים לעשות כדי לעודד אותכם? 52. איך הגעתם לפורום? סתם...ראיתי אותו פתאום ברשימת הפורומים 53. מה הסיפור מאחורי הניקניים? אין סיפור,אהבתי שם של שיר (לא אהבתי את השיר,רק את השם) אז סתם לקחתי אותו לעצמי 54. ים או בריכה?ים 55. איזה טעם של גלידה אתם הכי אוהבים?! וניל 56. אם היו שואלים אתכם לאיזה רגע בחיים שלכם הייתם רוצים לחזור, ולשנות אותו- באיזה רגע הייתם בוחרים, וכיצד הייתם משנים אותו? את הרגע אחרי שאני ישלח את ההודעה הזאת,ויגיד שהייתי חייב לכתוב משהו שונה בתשובה לשאלה הזאת 57. יש חבר/ה? ( תנו קצת פרטים...יבשים.) אין חברה...אז יבש 58. באמת באמת..אתם אוהבים את הפורום הזה?אם אני חוזר לכאן,אז נראה שכן

the papercut

New member
ראשון לציון חור גדול

עם אותו ראש עיר כבר 20 שנה מאידה תיכון אתה

lollapalooza

New member
היי-

רוצה לעשות תחרות איפה יותר חור
אשקלון מלכת החורים

lollapalooza

New member
../images/Emo51.gif

אולי זה יהיה הסקר הבא. מה יותר חור... ד"א אנשים- רעיונות לסקרים
לשלוח אליי מסרים ומיד

the papercut

New member
עדיין ראשון זה מקום קצת

יפה ומטופח אבל יש לנו ראש עיר כבר 20 שנה והוא עוד גנב שלוקח ממנו המון!!! כסף הארנונה מגיעה עד השמיים ורק חצי מהארנונה זה בשביל העיר השאר זה בשביל לו

Negative one

New member
אכן,ראשון חור גדול מדי אפילו...

עם ראש עיר מחורבן,שלא עשה כלום בעיר וגם לא יעשה...הבעיה שגם אין אליו שום אלטרנטיבה ראויה. בקיצור מוות לעירייה. אני לומד בתיכון יגאל אלון,הביצפר עיוני הכי שכונה/שוק/גן חיות בעיר... באיזה תיכון אתה לומד?

the papercut

New member
אני יודע שזה חרא תיכון

אני לומד בגן נחום(יותר טוב מגן החיות יגאל אלון מלא קניבלים ומזוכיסטים)

Mudhoney18

New member
אחשלי תמסור ד"ש לשמוליק!

מהדס. ושאם הוא רוצה אני אממן לו יישור והלבנת שיניים. סתם, אני צוחקת... סיימתי שם שנה שעברה. באיזו מגמה אתה סובל?

SirPsychoSexy1

New member
גם כן תשובות להכל!

1. שם: אייל 2. גיל: 18 ו8 חודשים 3. כיתה: לפני צבא 4. יישוב/עיר/קיבוץ- אבן יהודה 5. דמות אהובה בפרוייקט: איזה פרוייקט? 6. דמות פחות אהובה בפרוייקט: עידן רייכל.. סתם 7. קטע אהוב בפרוייקט: ? 8. קטע פחות אהוב בפרוייקט: ? 9. מקום אהוב: איזה שאלה מפגרת, טוב נו, הבית.. 10. להקה אהובה: רד הוט צ'ילי פפרז!!! וגם היהודים, מטאליקה, משינה, יוני בלוך... 11: זמר/ת אהוב/ה: יוני בלוך (הישראלי הכי טוב שיש כרגע) 12. שחקנ/ית אהוב/ה (מתחום המשחק): אדוארד נורטון 13. שחקנ/ית אהובה (מתחום הספורט): אייל ברקוביץ' 14. דמות מוערצת: CHAD SMITH (כי אני מתופף..) 15. סדרת נוסטלגיה אהובה: בעעעע....הדרדסים אני מניח 16. מודל לחיקוי: עוד לא חשבתי על זה 17. דמות נוסטלגית ומצויירת אהובה: האבא של שלתיאל קוואק, החפרפרת הזאת, נו באמת מה זאת השאלה הזאת?!??!! 18. צבע אהוב: ירוק 19. סגנון לבוש אהוב: ג'ינס וטי-שירט, נכון שאני מקורי? 20. חמישה דברים שאנחנו לא יודעים עלייך: *הגובה שלי הוא 1.90 *הייתה לי חברה שזרקה אותי אחרי יומיים * הסתבר לי שקרוב משפחה מאוד מאוד מאוד רחוק שלי הוא הרב כדורי (לא שאני מתגאה בזה) *דניאל ברכר- הגיטריסט של הפאנקי מאנקס ושל היהודים עולה לכל ההופעות של הפאנקי מאנקס עם שרשרת עם פלפלים אדומים מבצבצת מהמכנסיים- קניתי 2 כאלה בהופעה של הצ'ילי פפרז שהייתי בה בפילדלפיה ונתתי לו אחת אחרי אחת ההופעות של הפאנקי מאנקס * אני מנגן על תופים , אם אפשר לקרוא לזה "מנגן" 21. סדרה אהובה: JACKASS!!! 22: סרט אהוב : מועדון קרב (עדיף לקרוא לזה FIGHT CLUB) 23. בע"ח אהוב: חתול 24. בע"ח שלי: 3 חתולים! 25. האחים שלי, כולל שם וגיל: עזבו למה להכניס אותם לעסק? 26. עונה אהובה, פרט נמק הסבר: חורף, כי אני סובל מחום הרבה יותר משאני סובל מקור... 27. מקצוע אהוב (בבית ספר...): גיאוגרפיה ... 28. בדוגרי..אתם באמת שונאים את הבית ספר: אני די אהבתי את בית ספר, עצוב לי שאני כבר לא לומד... 29. מחשב או טלוויזיה: למה לא שניהם יחד? D: אבל בשביל הפרוטוקול: TV 30. עד עשרה דברים שאתם הכי אוהבים בעולם...: צ'ילי פפרז, יוני בלוך, כדורגל, תופים, לשחק ריסק עד 4 לפנות בוקר, לראות את FIGHT CLUB בפעם ה30 ועדיין להנות ממנו 31. האובססיות שלכם: אנא עראף, שוקולד... 32. ספר אהוב: "משוואה עם נעלם" 33. דיסק אהוב: Blood Sugar Sex Magik כאילו דהההה.... 34. שיר אהוב: Sir Psycho Sexy 35.שלשו משאלות שהייתם מבקשים מג'יני: להחליף את צ'אד בצ'ילי פפרז, רימון יד בקליפ של בריטני ספירס, בריאות/אושר/כסף/לילה עם אנג'לינה ג'ולי 36. מוטו שאתם מאמינים בו: Don't Worry- Be Happy 37. חמשת האנשים היקרים לך ביותר: אמא,אבא,אח גדול, אחות גדולה, אח קטן. 38. שלושת הדברים שהייתם לוקחים לאי בודד? BLOOD SUGAR SEX MAGIK, גיטרה, מן הסתם איזה אקדח זיקוקים או משהו להדליק איתו אש, למקרה שאיזה מטוס יעבור ואני ארצה לסמן לו... 39. רק בישראל- עבר זמנם, או חבל שנגמר? חבל שנגמר 40. באיזה פורומים אתם ? פורום רד הוט צ'ילי פפרז בהייד פארק, פורום יוני בלוך בהייד פארק 41. איזה פורום אתם הכי אוהבים? (ותגידו את האמת,) פורום צ'ילי פפרז בהייד פארק 42. הבן אדם הכי מצחיק שפגשתם: מה זה משנה... גם אם אני אגיד את השם שלו אתם לא תכירו אותו אז זה לא משנה... 43. כמה פעמים במומצע ביום אתם נכנסים לפורום? פעמיים 44. הקטע הכי מצחיק שהיה לכם עד היום בבית ספר: פוררנו סוכריות PEZ לפירורים לבנים קטנים כאלה, כך שזה נראה כמו קוקאין, והתחלנו להסניף ולהעביר בינינו, והמורה די נכנסה להלם שאנחנו "מסניפים" לה מתחת לאף.. 45. פאדיחה: הייתי בבית של החברה שלי, ההורים שלה היו אמורים לחזור מאוחר, הם הקדימו, ותפסו אותנו באמצע משהו... 46. החברים הכי טובים שלכם מהפורום : פככ אני חדש בפורום מאיפה לי 47. שמש או גשם ? גשם 48. מאמינים שעם העושר בא האושר? או הפוך? שניהם, זה דו כיווני, אמביוולנטי, עזבו אני מנסה להשמע חכם ולא מצליח... 49. כמה דברים שאתם פשוט לא סובלים: שקרנים, צבועים, קאברים של להקות פופ לUNDER THE BRIDGE, בנות שמשחקות עם גברים... 50. כמה דברים שנורא מכעיסים אתכם: זה לא מה שרשמתי למעלה? 51. מה צריכים לעשות כדי לעודד אותכם? לשים צ'ילי פפרז ברדיו/מערכת/מחשב/טלוויזיה 52. איך הגעתם לפורום? מהפורום של הייד פארק 53. מה הסיפור מאחורי הניקניים? אני חושב שהוא מדבר בעד עצמו... 54. ים או בריכה? ים 55. איזה טעם של גלידה אתם הכי אוהבים?! שוקולד נו ברור.. 56. אם היו שואלים אתכם לאיזה רגע בחיים שלכם הייתם רוצים לחזור, ולשנות אותו- באיזה רגע הייתם בוחרים, וכיצד הייתם משנים אותו? לא משהו שבא לי לדבר עליו... 57. יש חבר/ה? ( תנו קצת פרטים...יבשים.) רווק כבר 3 חודשים! 58. באמת באמת..אתם אוהבים את הפורום הזה? לא יודע, הרגע הגעתי, הוא נראה נחמד נורא... אשמח אם תגיבו על מה שרשמתי

oNaRa

New member
...

נראה לי שראיתי FIGHT CLUB יותר משלושים פעם (סתם...קצת פחות)...סרט אדיר...

eorion

New member
אהה... גם אני!

1. שם: יואב, אוריון 2. גיל: 13+ גבר... 3. כיתה: ח'... בעעעעעע 4. יישוב/עיר/קיבוץ- קורנית, החור עם הכי פחות מה לעשות, כשאין אף אחד. 5. דמות אהובה בפרוייקט: פרויי'ט Y? אין לי YES! וגם... אני לא חושב שהייתי משתקע בזבל הזה... תסלחו שקענים שכמותכם... 6. דמות פחות אהובה בפרוייקט: ואני כם צריך לקום ב6 וחצי בבוקר נבלות 7. קטע אהוב בפרוייקט: וללמוד פעמיים בשבוע עד שלוש!!!!!! 8. קטע פחות אהוב בפרוייקט: אז למה לצפות בחבורה של סרדינים מצולמים? 9. מקום אהוב: העיירה... מן מקום מגניב כזה... 10. להקה אהובה: רד הוט ללא ספק... למרות שיש מתחרים... 11: זמר/ת אהוב/ה: לא יודע... לא מצליח לחשוב על ההכי טוב... 12. שחקנ/ית אהוב/ה (מתחום המשחק): ברוס וויליס (שיואו! איזה חתיך!!!) סתם... 13. שחקנ/ית אהובה (מתחום הספורט): לא יודע... ספורט... 14. דמות מוערצת: אני, גלעד, דריה... יש עוד... 15. סדרת נוסטלגיה אהובה: דריה... 16. מודל לחיקוי: דריה? 17. דמות נוסטלגית ומצויירת אהובה: דריה! 18. צבע אהוב: אדום/שחור ועוד כל מיני 19. סגנון לבוש אהוב: פאייטים, מה זה השאלה הזאת 20. חמישה דברים שאנחנו לא יודעים עלייך: אני חכם, אני פחדן, החלום שלי זה לנגן באס, אני בלונדיני ואני אוהב לדחוף תראש לשרותים 21. סדרה אהובה: דריה... 22: סרט אהוב : לא עולה לי.. 23. בע"ח אהוב: תמיד רציתי נחש... 24. בע"ח שלי(גם אחים קטנים נחשבים.) חתולה- פיצי כלבה ויקי 25. האחים שלי, כולל שם וגיל: שירה והיא קטנה 26. עונה אהובה, פרט נמק הסבר: חורף לרוב, הוא הופך קומות יבשים למרתקים... 27. מקצוע אהוב (בבית ספר...): עד עכשיו בית ספר זה סתם משהו ארוך ומשעמם 28. בדוגרי..אתם באמת שונאים את הבית ספר? לא, אבל אני לא שמח לקום כל בוקר מוקדם מדי 29. מחשב או טלוויזיה? ספר 30. עד עשרה דברים שאתם הכי אוהבים בעולם...: גיטרה, מוזיקה, את החיים, את קורנית, את המכרים שלי,ועוד... 31. האובססיות שלכם: לנקות- זה מטריף אותי, להשאיר מקום מלוכלך, כנ"ל... 32. ספר אהוב: מעולם לא הבטחתי לך גן של ורדים 33. דיסק אהוב: זה מתחלף... לאחרונה זה של QUEEN OF THE STONE AGE אבל גם הדיסק של גאנס אנד רוסס.. יש עוד... 34. שיר אהוב: hotel california 35.שלשו משאלות שהייתם מבקשים מג'יני: גיטרה באס, ידע בלתי נמדד, קאדילק... שחורה... 36. מוטו שאתם מאמינים בו: שן ותן לישון? 37. חמשת האנשים היקרים לך ביותר: אני לא רוצה לחשוב על זה... 38. שלושת הדברים שהייתם לוקחים לאי בודד?קחו בחשבון שעל אי בודד לא יהיו אנטנות קליטה לסלולרים, אז אל תקחו את הנייד בחשבון. חיבור לחשמל, גיטרה באס ומגבר? 39. רק בישראל- עבר זמנם, או חבל שנגמר? מה? ישראל... זה ... 40. באיזה פורומים אתם ? סקט בורד ורולר בליידס, דריה, כלי נגינה ונגנים כאן, וזהו בערך... 41. איזה פורום אתם הכי אוהבים? (ותגידו את האמת,)כלי נגינה ונגנים... אנשים רציניים. 42. הבן אדם הכי מצחיק שפגשתם: גלעד. 43. כמה פעמים במומצע ביום אתם נכנסים לפורום? לא יודע 44. הקטע הכי מצחיק שהיה לכם עד היום בבית ספר:לא זוכר... 45. פאדיחה: הלכנו לנגן אצל גלעד בבוקרף ואז אבא שלו בא, ואמר: גלעד- אמא שלך לא בבית, תנגן כסח! ואז בגברתי וניגנו ואחותו התחילה לצעוק: גלעד יא כולרע!! אני ישנה!!! ואז ברחנו 46. החברים הכי טובים שלכם מהפורום זאת לא המטרה שלי בפורומים... 47. שמש או גשם ? גשם, ללא ספק 48. מאמינים שעם העושר בא האושר? או הפוך? עם העושר בא האושרף לרוב. 49. כמה דברים שאתם פשוט לא סובלים: לקום מוקדם,כשצועקים בלי סיבה ועוד כל מיני 50. כמה דברים שנורא מכעיסים אתכם:כנ"ל ולנקות 51. מה צריכים לעשות כדי לעודד אותכם? לא יודע 52. איך הגעתם לפורום? ראיתי בכרטיס אישי של מישהו... 53. מה הסיפור מאחורי הניקניים? של אבא שלי... 54. ים או בריכה? ים ללא ספק 55. איזה טעם של גלידה אתם הכי אוהבים?! נוטלה 56. אם היו שואלים אתכם לאיזה רגע בחיים שלכם הייתם רוצים לחזור, ולשנות אותו- באיזה רגע הייתם בוחרים, וכיצד הייתם משנים אותו? אני מעדיף לא לחשוב על זה... 57. יש חבר/ה? ( תנו קצת פרטים...יבשים.) אין, לא הייתה, ולא אין יבשה באופק 58. באמת באמת..אתם אוהבים את הפורום הזה? לא כולכם זונות סתם!

hellrazor1

New member
בסדר מצאתי זמן

1. עופר קטן(לא קרוב של יניב) 2. 14 3. ט' 4. אלפי מנשה (מתנחל בקיצור) 5. קמילה 6. פיראס 7. קמילה עושה דברים 8. אין 9. אילת 10. רד הוט צ'ילי פפרז 11. אין אחד מיוחד 12. מייק מאיירס(אין על ווינז וורלד) 13. קווין גארנט 14. אין מיוחד/ת 15. סימפסונז(אם אפשר לקרוא לזה נוסטלגיה) 16. אין מודל אחד 17. אפו 18. ירוק 19. מכנסיים לא לוחצים 20. קשה לי לחשוב על אפילו אחד 21. סאות'פארק 22. עולמו של ווין 1+2 23. חתול 24. צ'נדלר(החתול שלי) 25. אליק(29) עמיחי(27) יאיר(22) 26. חורף- העונה הכי טובה לשבת ולשמוע דיסקים 27. אנגלית 28. כן 29. מחשב 30. אין 31. אני לא יכול לשמוע אנשים שמדברים ואז ברגע הם אומרים, לא משנה. אני חייב לדעת מה הם רצו להגיד 32. שר הטבעות 33. דם סוכר יחסי מין קסם 34. שובר את הילדה 35. מספיקה אחת- לחיות בסבבה 36. סייגה חכמה לשתיקה או משהו כזה 37. המשפחה אז זה מכסה הכל 38. חברה דיסקמן ואת דם סוכר יחסי מין קסם 39. חבל שנגמר 40. מוזיקה שחורה, שאלה קטנה, זיהוי שירים 41. מוזיקה שחורה 42. יש כמה 43. מקסימום פעמיים ביום 44. זרקו רימון לכיתה בראש השנה(לא הכלי נשק) וזה פגע בראש של אחד הילדים והתפוצץ וכל הגרגירים עפו על השולחן שלי. בכיתי מצחוק כל השיעור 45. בוא נגיד שעדיף שלא 46. אין עדיין 47. גשם 48. לא מאמין במשפטים שעושים שימוש בשינוי אותיות כך שהמילה תישמע אותו הדבר 49. ראו ערך 31 50. ראו ערך 31 51. מספיק לשמוע בדיחה וזהו 52. חיפשתי פורום של הלהקה ומצאתי 53. שיר של 2pac 54. ים 55. אננס 56. לא הייתי משנה כלום כי אסור להתעמק בעבר 57. חברה יש אבל בקרוב זה ישתנה 58. פורום סבבה ונחמד יחסית לפורום חדש

למעלה