יאללה

מנהלת פורום יקרה

איזה יופי להכיר אותך, את נבכי נפשך.... ממש נראה כאילו אני מכירה אותך... בכל אופן את נשמעת בחורה מעניינת! אשמח לדבר איתך אי פעם בטלפון. נתראה רק בשמחות:) כרמית

SubwayToVenus

New member
תשובות

. שם: הילה 2. גיל: 15.5 3. כיתה: י' 4. יישוב/עיר/קיבוץ-הרצליה 5-8. ? 9. מקום אהוב: לונדון 10. להקה אהובה: אם אני אתחיל לפרט זה לא יגמר אבל הכי הרבה את הפפרז 11: זמר/ת אהוב/ה: דנה ברגר 12. שחקנ/ית אהוב/ה (מתחום המשחק): ג'וני דפ!!! 13. שחקנ/ית אהובה (מתחום הספורט): 14. דמות מוערצת: הרבה 15. סדרת נוסטלגיה אהובה: צבי הנינג'ה!! 16. מודל לחיקוי:לא יודעת.. 17. דמות נוסטלגית ומצויירת אהובה: צבי הנינג'ה,דונלד דאק 18. צבע אהוב: שחור 19. סגנון לבוש אהוב: מה שבא 20. חמישה דברים שאנחנו לא יודעים עלייך: 21. סדרה אהובה: 22: סרט אהוב : שודדי הקריביים 23. בע"ח אהוב: חתול 24. בע"ח שלי(גם אחים קטנים נחשבים.) הקטע עם האחים 25. האחים שלי, כולל שם וגיל: עפרי 12, יערה 7 26. עונה אהובה, פרט נמק הסבר: קיץ כי חורף sucks 27. מקצוע אהוב (בבית ספר...): ספרות כי המורה שרוטה ולא ממש לומדים בשיעור... 28. בדוגרי..אתם באמת שונאים את הבית ספר? כן, חוץ מלראות את כולם כל יום שזה נחמד 29. מחשב או טלוויזיה? בדר"כ מחשב 30. עד עשרה דברים שאתם הכי אוהבים בעולם...: אנתוני קידיס, ג'ון פרושיאנטה, צ'אד סמית', פלי, ג'וני דפ, קצפת, שחר אבן צור (סיפור ארוך), מוזיקה, לונדון, האולסטאר שלי 31. האובססיות שלכם: אומרים שאני אובססיבית לפפרז... 32. ספר אהוב: "החוף" (לא הסרט) 33. דיסק אהוב: הרבה 34. שיר אהוב: הרבה 35.שלשו משאלות שהייתם מבקשים מג'יני: הפפרז באים לארץ, להיות בהופעה שלהם, לפגוש אותם 36. מוטו שאתם מאמינים בו: live and let die 37. חמשת האנשים היקרים לך ביותר:קשה לצמצם ל-5 38. שלושת הדברים שהייתם לוקחים לאי בודד?דיסקמן ושני דיסקים (שאני עוד לא יודעת מה הם יהיו) 39. רק בישראל- עבר זמנם, או חבל שנגמר? עבר זמנם 40. באיזה פורומים אתם ? בתפוז רק הפורום הזה 41. איזה פורום אתם הכי אוהבים? (ותגידו את האמת,) 42. הבן אדם הכי מצחיק שפגשתם: דוד שלי ואבא שלי ביחד 43. כמה פעמים במומצע ביום אתם נכנסים לפורום? כשיוצא לי 44. הקטע הכי מצחיק שהיה לכם עד היום בבית ספר: לא זוכרת.. 45. פאדיחה: לא זוכרת... 46. החברים הכי טובים שלכם מהפורום: לא מכירה פה אנשים 47. שמש או גשם ? שמש 48. מאמינים שעם העושר בא האושר? או הפוך? תלוי 49. כמה דברים שאתם פשוט לא סובלים: בריטני ספירס 50. כמה דברים שנורא מכעיסים אתכם: אנשים עם מצבי רוח 51. מה צריכים לעשות כדי לעודד אותכם? להגיד לי שהפפרז באים לארץ 52. איך הגעתם לפורום? חברה שיודעת שאני אוהבת את הפפרז אמרה לי 53. מה הסיפור מאחורי הניקניים? שיר של הפפרז מ-mother's milk 54. ים או בריכה? ים 55. איזה טעם של גלידה אתם הכי אוהבים?! תלוי איפה 56. אם היו שואלים אתכם לאיזה רגע בחיים שלכם הייתם רוצים לחזור, ולשנות אותו- באיזה רגע הייתם בוחרים, וכיצד הייתם משנים אותו? לא יודעת... 57. יש חבר/ה? ( תנו קצת פרטים...יבשים.) עדיין לא 58. באמת באמת..אתם אוהבים את הפורום הזה?כן, הגיע הזמן שיפתח פורום לפפרז!

country joe

New member
ווהוווווווווווווווווו!!!!!!

1. נדב 2. 16 3. י 4. נס ציונה 5-8. איזה פרוייקט?... 9. ירושלים 10. כרגע הצ'יליז 11. ג'ימי הנדריקס 12. כרמן אלקטרה
13. אממ... פעם דורון שפר... 14. נדלג 15. קופיקו 16. נדלג 17. קופיקו 18. navy 19. חורפי, לא משנה איזה
20. אבל אז לא יהיו לי 5 דברים שאתם לא יודעים עלי... 21. קופיקו 22. קופיקו (היה סרט כזה, לא?) 23. קוף (יקו) 24. בובה הכלבה המרגיזה 25. עלמה 18 טליה 11 26. חורף, כי אז הקרמבואים בשלים 27. ברצינות? 28. לא. איפה עוד אפשר לזרוק מטוסים מנייר על מורות? (זה עובד. באמת.) 29. מחשב 30.אבל לחברה שלי יש רק 2 ציצים... 31. פרידה (הגיטרה) 32. tough one 33. ראה סעיף אחד למעלה 34. אולי די? 35. להרחיב את היממה בעוד 5 שעות, להתפיח את החשבון שלי בכמה מיליונים... ו...את השלישית אני משאיר לעצמי... 36. חיה ותן לחיות, רק אל תמות מזה 37. לא עונה ולא עונה 38. אותי את עצמי ואת אנוכי 39. עבר זמנם 40. יותר מדי 41. אגדות רוק 42. גרה פנחסוב 43. יותר מדי 44. סיפור ארוך שמסתכם באגרוף למורה, ווג'י, חדר מנהל, סוכריה וטבסקו. 45. יותר מדי ]פאדיחות בשביל למנות אחת 46. עדיין אין 47. גשם 48. לא ולא 49. לא עולה עכשיו 50. כנ"ל 51. שאלות קשות יש לך הא? 52. פרסומת בפורום מוזיקה בנענע 53. כינוי של זמר שמאוד אהבתי, וכינויו של סטאלין שלמדתי עליו בתקופה שאימצתי את הכינוי 54. ים 55. בננה 56. עוד לא עברתי מספיק בחיים בשביל לענות על זה 57. אכן כן... פרטים? היא שווה ויש אהבה. מספיק לא? 58. בהחלט

גיל מ

New member
טוב נו..

1. גיל 2. 16 3. יא' 4. ראשל"צ 5-8 על מה אתה מדבר??? 9. בית 10. יש לי תקופות, כרגע זו תקופת גאנז' נ' רוזס 11. פורטיס המלך!!! 12. ג'יסון אלכסנדר (ג'ורג' מסיינפלד) 13. ג'ובאני רוסו 14. ג'ון לנון 15. קרובים קרובים 16. ממממ... צריך לחשוב על זה אולי בפעם אחרת אני יענה 17. הברווז מבאגס באני 18. כחול 19. ספורטיבי 20. אין לי כח לרשום 21. סייפלד!!! 22. פורסט גאמפ 23. כלב 24. אין 25. רונית בת 28, אוהד בן 27 לפני יומיים 26. קיץ - כי אז אני לא חולה 27. לא אוהב בית ספר אז אני איאלץ להגיד ספורט 28. כמובן!!!!!!!! 29. טלוויזיה 30. שוב אין לי כח לרשום 31. אני מאוד אובססיבי על סדר!!! אני חייב שאם אני נמצא במקום מסוים הוא חייב להיות מסודר וגם שהמדפים שלי יהיו מסודרים לפני סדר כל שהו (א.ב וכו') 32. התפסן בשדה השיפון (האחרון שקראתי) 33. יש המון!!!!!!! (שוב יש תקופות - כרגע "use youre illusion 1" של גאנז נ' רוזס 34. יש תקופות - כרגע double talkin' jive של גאנז נ, רוזס (שיר ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) 35. שיהיה לי המון כסף, שאני יעשה את זה עם יעל בר-זוהר ושהמשפחה לי תהייה בריאה לעולם 36. להיות ישר 37. אמא, אבא, אח, אחות, וחברים (לוקח את זה כאחד) 38. לא יודע 39. חבל שגמר 40. פורום זה, משינה, ביטלס, פורטיס באתר הרישמי ולפעמים אצל ברי באתר שלו ובמופע הארנבות של ד"ר קספר 41. קשה לבחור 42. הרבה אנשים מצחיקים אותי 43. פעמיים-3 ביום 44. שיעור ראשון במתמטיקה בתיכון, המורה נכנסת ומתחילה לקרוא שמות, היא רוסיה אז היא אומרת "צ" במקום "ת" אז היא אמרה "נצי" במקום "נתי" וזה היה נורא מצחיק ובכלל למורה למתמטיקה יש יציאות מצחיקות. 45. לא זכור :) 46. לא תבתי פה כ"כ הרבה אז ביתנתיים אף אחד 47. שמש 48. הפוך 49. שנושמים עליי!!! 50. שנושמים עליי!!! 51. להצחיק אותי 52. ראיתי הודעה בפורום משינה 53. זה השם שלי 54. לא זה ולא זה 55. שוקולד וניל - יותר וניל 56. לא יודע 57. אין כרגע 58. מת על הפורום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vdrums

New member
יאללה משעמם בעבודה...

1. שם: תומר 2. גיל: 24 (נראה שלי שאני יכול לפתוח את הבית אבות של הפורום) 3. כיתה: מה כיתה?
4. יישוב/עיר/קיבוץ- עיר הפשע והרשע 5. דמות אהובה בפרוייקט: מי רואה את הזבל הזה? 6. דמות פחות אהובה בפרוייקט: מי רואה את הזבל הזה? 7. קטע אהוב בפרוייקט: מי רואה את הזבל הזה? 8. קטע פחות אהוב בפרוייקט: מי רואה את הזבל הזה? 9. מקום אהוב: פראג 10. להקה אהובה: רד הוט? מישהו מכיר אותם? ועוד הרבה 11: זמר/ת אהוב/ה: יש כל מיני 12. שחקנ/ית אהוב/ה (מתחום המשחק): סמואל ל ג'קסון 13. שחקנ/ית אהובה (מתחום הספורט): לא רואה ספורט 14. דמות מוערצת: אין 15. סדרת נוסטלגיה אהובה: רובוטריקים ומופע החבובות 16. מודל לחיקוי: אין 17. דמות נוסטלגית ומצויירת אהובה: אופטימוס פריים 18. צבע אהוב: אדום 19. סגנון לבוש אהוב: ג'ינס וחולצה 20. חמישה דברים שאנחנו לא יודעים עלייך: (מזכיר לי את יאיר לפיד)
אני רוכב על אופני שטח בשש בבוקר
אני מתופף 4 שנים ולקחתי אולי שיעור ורבע
בחיים לא עישנתי סיגריה אפילו לא שאכטה
לא ראיתי עדיין מטריקס (אף סרט מהטרילוגיה)
יש עוד משהו אבל נראה לי שגם אני לא יודע אותו...
21. סדרה אהובה: סיינפלד 22: סרט אהוב : ספרות זולה ומציצים 23. בע"ח אהוב: הייתי רוצה לגדל נמר 24. בע"ח שלי(גם אחים קטנים נחשבים.) בובה של ANIMAL 25. האחים שלי, כולל שם וגיל: יש יותר מדי... 26. עונה אהובה, פרט נמק הסבר: קיץ-מטקות וים, 27. מקצוע אהוב (בבית ספר...): שיעורי ספורט שלא הייתי מגיע אליהם 28. בדוגרי..אתם באמת שונאים את הבית ספר? לא היה כיף 29. מחשב או טלוויזיה? מחשב 30. עד עשרה דברים שאתם הכי אוהבים בעולם...: תופים, שינה, מטקות, מכוניות, מוזיקה, אוכל, טלוויזיה, חברים (לא הסידרה), עוגת פירורים של אמא, קובה של סבתא. 31. האובססיות שלכם: שלא יגעו לי בדברים 32. ספר אהוב: הטאו של פו 33. דיסק אהוב: BSSM, מפלצות התהילה 34. שיר אהוב: קשה. 35.שלשו משאלות שהייתם מבקשים מג'יני: חשבון בנק מפוצץ, אהבה ובריאות. זה כבר יסדר אותי. 36. מוטו שאתם מאמינים בו: be yourself no matter what they say 37. חמשת האנשים היקרים לך ביותר: אמא אבא אחיות חברים 38. שלושת הדברים שהייתם לוקחים לאי בודד?קחו בחשבון שעל אי בודד לא יהיו אנטנות קליטה לסלולרים, אז אל תקחו את הנייד בחשבון. מי צריך את הנייד? תופים ומערכת סטריאו 39. רק בישראל- עבר זמנם, או חבל שנגמר? חבל היה נחמד 40. באיזה פורומים אתם ? מתופפים, משינה, מה נשים רוצות, מה גברים רוצים, רוק, צ'ילי פפרז, רוק ישראלי, 41. איזה פורום אתם הכי אוהבים? (ותגידו את האמת,) מתופפים 42. הבן אדם הכי מצחיק שפגשתם: חבר שלי טל 43. כמה פעמים במומצע ביום אתם נכנסים לפורום? יותר מדי 44. הקטע הכי מצחיק שהיה לכם עד היום בבית ספר: מי זוכר 45. פאדיחה: פחד במה 46. החברים הכי טובים שלכם מהפורום: מה זה יעזור שמות? 47. שמש או גשם ? תלוי איפה נמצאים 48. מאמינים שעם העושר בא האושר? או הפוך? אין לדעת 49. כמה דברים שאתם פשוט לא סובלים: שנוגעים לי בדברים 50. כמה דברים שנורא מכעיסים אתכם: אם התופים יזוזו מילימטר 51. מה צריכים לעשות כדי לעודד אותכם? לפנק 52. איך הגעתם לפורום? היתה הודעה בפורום רוק 53. מה הסיפור מאחורי הניקניים? המערכת תופים שלי 54. ים או בריכה? ים 55. איזה טעם של גלידה אתם הכי אוהבים?! strawberry cheesecake 56. אם היו שואלים אתכם לאיזה רגע בחיים שלכם הייתם רוצים לחזור, ולשנות אותו- באיזה רגע הייתם בוחרים, וכיצד הייתם משנים אותו? עבור 57. יש חבר/ה? ( תנו קצת פרטים...יבשים.) נייט 58. באמת באמת..אתם אוהבים את הפורום הזה? לא!

oNaRa

New member
../images/Emo54.gifטוב...גם אני...

1. שם: יעל 2. גיל: 18 3. כיתה: יב' 4. עיר: רחובות 5-8. מממ
9. מקום אהוב: לא יכולה לחשוב על משהו ספציפי אבל...כל מקום פתוח, שקט ועם נוף יפה. 10. להקה אהובה: שאלה קשה... 11. זמר/ת אהוב/ה: גם... 12. שחקנ/ית אהובה: יש כמה...גם שחקנים וגם שחקניות...אבל אחד שעולה לי (והוא ענק) אל פצ'ינו. 13. " " (מתחום הספורט): לא אוהבת ספורט. 14. דמות מוערצת: אין 15. סדרת נוסטלגיה אהובה: חבובות
16. מודל לחיקוי: אין 17. דמות נוסטלגית מצויירת אהובה: דונלד דאק...הוא נחשב? 18.צבע אהוב: כחול 19. סגנון לבוש אהוב: ג'ינס, או סתם מכנס מתרחב (ונמוך) וטי שירט. 20.חמישה דברים שלא יודעים עליי:
ניגנתי שנתיים על חלילית וארבע וחצי שנים חליל צד...כרגע על גיטרה.
מציירת (אני בבמה למי שזה מעניין אותו בכלל)
לא משתגעת על קומדיות
אוהבת לשבת ולבהות בגשם
אוהבת סרטים זרים. לא מעניין במיוחד... 21. סדרה אהובה: אין לי האמת... 22. סרט אהוב: יש כמה...נגיד פייט קלאב. 23. בעל חיים אהוב: ברור שכלב. 24. בעל חיים שלי: שתי כלבות דהימות...קוף (אח) קטן 25. האחים שלי כולל שם וגיל: את מי זה מעניין... 26. עונה אהובה: חורף...אפילו שבארץ הוא לא משהו...פשוט אוהבת אפרוריות וקור...והקרמבו! אנשים! 27. מקצוע אהוב בבית ספר: אין...מה לעשות... 28. בדוגרי..אתם באמת שונאים את הבית ספר? נגיד שאני לא מתה עליו... 29. מחשב או טלוויזיה? מחשב 30. עד עשרה דברים שאתם הכי אוהבים בעולם...:
שקט
מוסיקה
לישון
לטייל
לצייר
חברים טובים ומשפחה
הכלבות שלי
סדר
לנגן
שקט...שוב... 31. האובססיות שלי: סדר... 32. ספר אהוב: ורוניקה מחליטה למות 33. דיסק אהוב: שאלה קשה...כל פעם אני מתמכרת לדיסק אחר... 34. שיר אהוב: גם...אבל זה תמיד שיר שקט שהתוכן שלו באמת אומר משהו... 35. שלשו משאלות שהייתם מבקשים מג'יני:
שלום עולמי (נדוש..אני יודעת...אבל אני רצינית...)
להפסיק את ההתעללות בבעלי חיים...
הרבה מאני...
36. מוטו שאתם מאמינים בו: חיה ותן לחיות 37. חמשת האנשים היקרים לך ביותר: יש יותר מחמישה... 38. שלושת הדברים שהייתם לוקחים לאי בודד?קחו בחשבון שעל אי בודד לא יהיו אנטנות קליטה לסלולרים, אז אל תקחו את הנייד בחשבון: דיסקמן, מחשב והספקה של אוכל טוב. 39. רק בישראל- עבר זמנם, או חבל שנגמר? היו מצחיקים אבל בקושי ראיתי את זה...אפשר להגיד שכן חבל... 40. באיזה פורומים אתם ? כנסו לפרטים שלי ותראו... 41. איזה פורום אתם הכי אוהבים? (ותגידו את האמת,) לא יודעת...אני גם ככה בקושי נכנסת לפורומים...לא תמיד יוצא... 42. הבן אדם הכי מצחיק שפגשתם: היו מלא... 43. כמה פעמים במומצע ביום אתם נכנסים לפורום? אף פעם לא יצא לי לשים לב ממש... 44. הקטע הכי מצחיק שהיה לכם עד היום בבית ספר: דפקתי את הראש בארון של הכיתה כי ניסיתי לברוח ממישהו... 45. פאדיחה: נשמע נדוש...אבל יש לי נטיה להתקל בדברים...אז סתם נתקלתי בעץ ברחוב פעם ושטויות כאלה... 46. החברים הכי טובים שלכם מהפורום: אין
47. שמש או גשם ? גשם! 48. מאמינים שעם העושר בא האושר? או הפוך? יאפ..ככה זה בעולם שלנו...לדעתי לפחות... 49. כמה דברים שאתם פשוט לא סובלים: שנוגעים לי בדברים, עושים לי בלאגן, מדברים שטויות ובלה בלה בלה... 50. כמה דברים שנורא מכעיסים אתכם: אותם הדברים הנ"ל 51. מה צריכים לעשות כדי לעודד אותכם? אין מה לעשות כדי לעודד אותי...הבאסה עוברת לבד, או שפשוט לא... 52. איך הגעתם לפורום? הודעה בפורום רוק 53. מה הסיפור מאחורי הניקניים? נכנסתי לאתר של קללות (למי שלא יודע onara זה פלוץ ביפנית) שמתי את סתם כי לא חשבתי שאני אמשיך עם כל העניין של הפורומים וזה סתם משעשע...ואי אפשר להחליף ניק!! 54. ים או בריכה? ים.... 55. איזה טעם של גלידה אתם הכי אוהבים?! יו! שאלות קשות! מתלבטת בין שוקולד לבן, מקופלת, קינדר, נוגט, פקאן סיני, ריבת חלב........................................... 56. אם היו שואלים אתכם לאיזה רגע בחיים שלכם הייתם רוצים לחזור, ולשנות אותו- באיזה רגע הייתם בוחרים, וכיצד הייתם משנים אותו? יש כמה רגעים כאלה ואין לי כוח לחשוב על אחד ספציצי... 57. יש חבר/ה? ( תנו קצת פרטים...יבשים.) לא 58. באמת באמת..אתם אוהבים את הפורום הזה? אממ...פורום חביב ביותר...

o.k

1. שם: שיר 2. גיל: 17.5 3. כיתה: י"ב 4. יישוב/עיר/קיבוץ- רעננה (עיר הקודש/ עיר האורות/ the big apple- מחק את המיותר) 5. דמות אהובה בפרוייקט: מה? כולם ג'יפה 6. דמות פחות אהובה בפרוייקט: למרות שכולם ג'יפה, צ'ינו הכי מגעיל
7. קטע אהוב בפרוייקט: באמת שאני לא עד כדי כך מתמצאת 8. קטע פחות אהוב בפרוייקט: זה פורום רד הוט או פורום וואי.טי.וי?! 9. מקום אהוב: המיטה שלי (אל יוצא לי להגיע לשם יותר מידי בזמן האחרון) 10. להקה אהובה: בקסטריט בויז! אה, אוי... רד הוט!! (פעם היה אייקון של |פלפל|- לאיפה הוא הלך?) 11. זמר/ת אהוב/ה: לא אוהבת זמרות 12. שחקנ/ית אהוב/ה (מתחום המשחק): אנג'לינה ג'ולי 13. שחקנ/ית אהובה (מתחום הספורט): הא? 14. דמות מוערצת: הרצל. סתם, לא יודעת! לא מעריצה אנשים 15. סדרת נוסטלגיה אהובה: שלושה בדירה אחת 16. מודל לחיקוי: סבתא שלי (לאאאאא, אני גם לא מחקה אנשים!) 17. דמות נוסטלגית ומצויירת אהובה: גברת פלפלת 18. צבע אהוב:כחול 19. סגנון לבוש אהוב: ג'ינס וטי-שרט (רצוי שחורה) 20. חמישה דברים שאנחנו לא יודעים עלייך: א. אני נהגת גרועה. ב. אין לי רעיונות. מה שאתם לא יודעים כנראה שאתם לא צריכים לדעת. 21. סדרה אהובה: קוויר אז פולק 22. סרט אהוב: ביג 23. בע"ח אהוב:
24. בע"ח שלי(גם אחים קטנים נחשבים.):באפי ה
ה החמודה שלי 25. האחים שלי, כולל שם וגיל: רחלי-27. זהו 26. עונה אהובה, פרט נמק הסבר: קיץ-יומולדת 27. מקצוע אהוב (בבית ספר...):אנגלית (אבל כבר אין) 28. בדוגרי..אתם באמת שונאים את הבית ספר?: כן, מאוד 29. מחשב או טלוויזיה?: מחשב, אין קוויר בטלויזיה 30. עד עשרה דברים שאתם הכי אוהבים בעולם...: א. גייל הרולד ב. המורה למזרחנות בבי"ס שלי (למה הרחבתי ביוטכ' וביולוגיה, למה?!) ג. לישון 31. האובססיות שלכם: ראה סעיף 30 32. ספר אהוב: האלכימאי, השחף 33. דיסק אהוב:BSSM 34. שיר אהוב: otherside 35.שלוש משאלות שהייתם מבקשים מג'יני: שתעוף לי מהדרך כי אין לי זמן אליה 36. מוטו שאתם מאמינים בו: אם אני ממש אתמץ להשיג משהו בסוף אני אשיג אותו 37. חמשת האנשים היקרים לך ביותר: א. אמא ב. אחותי ג. סבתא שלי (למרות שהיא פסיכייייייית) ד. חברים באופן קולקטיבי 38. שלושת הדברים שהייתם לוקחים לאי בודד?קחו בחשבון שעל אי בודד לא יהיו אנטנות קליטה לסלולרים, אז אל תקחו את הנייד בחשבון: א.אני אייצר קליטה!!! אני לוקחת את הנייד!! ב. דפים ג. דברים שאפשר לצייר איתם 39. רק בישראל- עבר זמנם, או חבל שנגמר?: עבר 40. באיזה פורומים אתם ?: קוויר אז פולק ומידי פעם עברי לידר 41. איזה פורום אתם הכי אוהבים? (ותגידו את האמת): כולם במידה שווה (אני דיפלומטית) 42. הבן אדם הכי מצחיק שפגשתם: אם אני אגיד לכם שם, תכירו? טל 43. כמה פעמים במומצע ביום אתם נכנסים לפורום?: ביום? *אולי* פעמיים בשבוע 44. הקטע הכי מצחיק שהיה לכם עד היום בבית ספר: אין ספציפי, תמיד בשעות אחרונות אני במצב כפית. למרות שכשבשבוע (מה זה המילה הזאת?!) שעבר המורה לביולוגיה שמה עלי פטרוזיליה בשיער זה היה די משעשע... 45. פאדיחה: החלקה מבאסת בקניון, אבל מאז עברתי עיר אז הכל בסדר 46. החברים הכי טובים שלכם מהפורום: לא מכירה עדיין... 47. שמש או גשם ?: גשם 48. מאמינים שעם העושר בא האושר? או הפוך?: אני חושבת שהפוך 49. כמה דברים שאתם פשוט לא סובלים:אנשים שחצנים, אנשים טיפשים ואת בריטני ספירס 50. כמה דברים שנורא מכעיסים אתכם: כנ"ל 51. מה צריכים לעשות כדי לעודד אותכם?: לומר לי שהתבטלו שעות בבי"ס או שנדחה מבחן 52. איך הגעתם לפורום?: ממש בטעות 53. מה הסיפור מאחורי הניקניים?: אנשים פה אמורים לדעת, זה פורום רד הוט 54. ים או בריכה? ים 55. איזה טעם של גלידה אתם הכי אוהבים?! שוקולד. קלאסי 56. אם היו שואלים אתכם לאיזה רגע בחיים שלכם הייתם רוצים לחזור, ולשנות אותו- באיזה רגע הייתם בוחרים, וכיצד הייתם משנים אותו?: לא משנה כלום, אני לא מאמינה בלהצטער על דברים אחרי שהם קרו 57. יש חבר/ה? ( תנו קצת פרטים...יבשים.): לא 58. באמת באמת..אתם אוהבים את הפורום הזה?: אם היה לי יותר זמן לבקר בו אולי הייתי יודעת

dafnaleh

New member
בעיקר בגלל שאני אוהבת לדבר על עצמי-

1. שם:דפנה. 2. גיל: 20. 3. כיתה:
. 4. עיר- קריות. 5. מצטרפת לתשובתה של לולפלוזה. 9. מקום אהוב: מיטה. 10. להקה אהובה: רד הוט צ'ילי פפרס. אח"כ: אר אי אם, פרל ג'אם, סקס פיסטולז, פוגאזי ועוד. 11: זמר/ת אהוב/ה: אנתו'ני קידיס, אלאניס מוריסט. 12. שחקנ/ית אהוב/ה: טום הנקס, ג'ון קליז, אדוארד נורטון, קיאנו ריבס, מייקל פאלין, ג'ון קיוזק ועוד כלמני. 13. שחקנ/ית אהובה: אין. 14. דמות מוערצת: אני. 15. סדרת נוסטלגיה אהובה: נילס הולגרסון, רובוטריקים, חבובות, נעלולים. 16. מודל לחיקוי: החבר שלי. 17. דמות נוסטלגית ומצויירת אהובה: פופו הכלב. 18. צבע אהוב: סגול, כחול. 19. סגנון לבוש אהוב: דברים פשוטים ויפים. 20. חמישה דברים שאנחנו לא יודעים עלייך: - אני קרובת משפחה של אריאל שרון. - אני מנגנת בפסנתר. - אני עשיתי יותר יחידות בגרות מכל מי שאני מכירה (45). - אני רואה סרטים בכמויות אדירות. - אני נוסעת לחופשות סקי בצרפת מדי פעם. למה רק חמישה ? :\ 21. סדרה אהובה: סאות' פארק, מונטי פייטון. 22: סרט אהוב : התפוז המכני. 23. בע"ח אהוב: כלב. 24. בע"ח שלי: ג'יפסי, כלבתי מזה 10 שנים. 25. האחים שלי, כולל שם וגיל: 26יש לי שתי אחיות, גדולות ממני. 26.5. עונה אהובה, פרט נמק הסבר: סתיו. ככה צריך. 27. מקצוע אהוב: ביולוגיה, פיזיקה 28. בדוגרי..אתם באמת שונאים את הבית ספר? - את בית הספר שלי שנאתי בכלח מאודי. אבל אני חושבת שהייתי נהנת מאוד אם זה היה בית ספר אחר. 29. מחשב או טלוויזיה? יש במחשב שלי כרטיס טלויזיה. אז- מחשב. למרות שאת ערוץ ביפ, אי אפשר לראות במחשב
. 30. עד עשרה דברים שאתם הכי אוהבים בעולם...: - חבר שלי. - אוכל. - אוכל. - חברים קרובים. - אנימציה. - בע"ח. - מוזיקה טובה. - שיחות עמוקות וחכמות. - בהיה בכוכבים, תוך האזנה להסברים אודותם. - המשפחה שלי. יש עוד, באמת! 31. האובססיות שלכם: יש המון. 32. ספר אהוב: ספריו של טרי פרצ'ט ודאגלס אדמס. 33. דיסק אהוב: Mother's milk. 34. שיר אהוב: 35.שלוש משאלות שהייתם מבקשים מג'יני: -לדעת מה היה הדבר הזה שיצא לי עם הקקי לפני 3 שנים. - לדעת יותר על היקום, על המוח. - את השאר הייתי רוצה להיות יכולה להשיג בעצמי (לעשות קליפ אנימציה לרד הוט צ'ילי פפרס). 36. מוטו שאתם מאמינים בו: יש הרבה מאלה. לא רוצה להשמע פלצנית. 37. חמשת האנשים היקרים לך ביותר:- החבר שלי. - שני האחיינים שלי. - הכלבה שלי (גם היא בנאדם!). - כל השאר. 38. שלושת הדברים שהייתם לוקחים לאי בודד? בהנחה שהחבר שלי וכלבתי יהיו שם איתי - אוכל, מוזיקה, וקונדומים. 39. רק בישראל- עבר זמנם, או חבל שנגמר? לא יודעת. 40. באיזה פורומים אתם ? כאן, אתאיזם ודת, איור ממוחשב, אנימציה, התפוז המכני בהייד פארק, פורום רד הוט צ'ילי פפרס בהייד פארק. 41. איזה פורום אתם הכי אוהבים? את הפורום בהנהלתי בהייד פארק- התפוז המכני. אבל אף אחד לא כותב שם חוץ ממני. (אולי בגלל זה אני אוהבת אותו?) 42. הבן אדם הכי מצחיק שפגשתם: טל פרידמן. אמנם לא פגשתי אותו, אז שיהיה- ידידי דורון. 43. כמה פעמים במומצע ביום אתם נכנסים לפורום? 1-5 44. הקטע הכי מצחיק שהיה לכם עד היום בבית ספר: אני כבר לא זוכרת מה היה שם בכלל. 45. פאדיחה: דברים שאני עושה מתוך שינה. כמו יציאה לרחוב, קריאה לאנשים בשם "אורי" ועוד. 46. החברים הכי טובים שלכם מהפורום- אין כאלה <:(. 47. שמש או גשם ? גשם. 48. מאמינים שעם העושר בא האושר? או פוך? עושר בהחלט עוזר לאנשים להיות מאושרים יותר. 49. כמה דברים שאתם פשוט לא סובלים: אנשים שאוכלים עם רעשים, פמיניסטיות באופן מוגזם, אנשים שחצניים ומתנשאים, שקרים, גזעניים, אטומים. 50. כמה דברים שנורא מכעיסים אתכם: ראה סעיף קודם. 51. מה צריכים לעשות כדי לעודד אותכם? לדגדג אותי, כמובן. 52. איך הגעתם לפורום? ניסיתי פעם לפתוח פורום רד הוט צ'ילי פפרס, אבל לא יכלתי להגיע לראיון. עם הזמן עיינתי ברשימת הפורומים והגעתי אליו. 53. מה הסיפור מאחורי הניקניים? השם שלי היה תפוס. 54. ים או בריכה? כלום. שיהיה ים. 55. איזה טעם של גלידה אתם הכי אוהבים?! פעם הייתי בעיירה בשם ג'אסטר בקנדה, ואכלתי את הגלידה הטובה ביותר שטעמתי מעודי, בטעם מסטיק. 56. אם היו שואלים אתכם לאיזה רגע בחיים שלכם הייתם רוצים לחזור, ולשנות אותו- באיזה רגע הייתם בוחרים, וכיצד הייתם משנים אותו? זה כל כך לא עניינכם שזה מדהים. 57. יש חבר? כן. שלוש וחצי שנים. 58. באמת באמת..אתם אוהבים את הפורום הזה? עוד לא החלטתי :\ התגובה שלך

../images/Emo12.gif כנסי לכאן ../images/Emo26.gif

את פורום טרי פראצ'ט את מכירה? 509, כנסי, הם צריכים את כל מי שאפשר...
ותגידי לויימס שאני שלחתי אותך
*זו הייתה הודעה מטעם היחצ"נית הרשמית של פורום טרי פראצ'ט*

the papercut

New member
סבבה

1. שם: רן 2. גיל: 15 3. כיתה: י' 4. יישוב/עיר/קיבוץ- חור בשם ראשון לציון 5. דמות אהובה בפרוייקט: מה זה פרוייקט 6. דמות פחות אהובה בפרוייקט: ששון 7. קטע אהוב בפרוייקט: ???? 8. קטע פחות אהוב בפרוייקט: ???? 9. מקום אהוב: אני מניח סיאטל 10. להקה אהובה: (יש המון זה בא בתקופות)הדורז וג'ימי הנדריקס 11: זמר/ת אהוב/ה: ג'ים מוריסון 12. שחקנ/ית אהוב/ה (מתחום המשחק): גילברט 13. שחקנ/ית אהובה (מתחום הספורט): ספורט מעפן 14. דמות מוערצת: ג'ימי הנדריקס 15. סדרת נוסטלגיה אהובה: לא יודע 16. מודל לחיקוי: ג'ימי הנדריקס 17. דמות נוסטלגית ומצויירת אהובה: סון גוקו קקרוטו 18. צבע אהוב: כחול 19. סגנון לבוש אהוב: Punk style 20. חמישה דברים שאנחנו לא יודעים עלייך: אני מנגן על בס(לא יודע עוד) 21. סדרה אהובה: אין לי מושג 22: סרט אהוב : שר הטבעות 23. בע"ח אהוב: כלב 24. בע"ח שלי(גם אחים קטנים נחשבים.): כלב בשם רייג'(שאנחנו שני חיות מחמד לאחיות גדולות!) 25. האחים שלי, כולל שם וגיל: מיכל,17 ועדי,19 26. עונה אהובה, פרט נמק הסבר: אין 27. מקצוע אהוב (בבית ספר...): אין מה אני חסר חיים 28. בדוגרי..אתם באמת שונאים את הבית ספר? כן,מה השאלה הדיבלית הזאת 29. מחשב או טלוויזיה? שניהם 30. עד עשרה דברים שאתם הכי אוהבים בעולם...: את חברה שלי את הכלב שלי את הגיטרה שלי וזהו(בערך) 31. האובססיות שלכם: לא זוכר 32. ספר אהוב: אין 33. דיסק אהוב: יש המון(נירא לי נוורמינד Nevermind\) 34. שיר אהוב: שירים של הנדריקס 35.שלשו משאלות שהייתם מבקשים מג'יני: כסף הצלחה במעשי ידיי ועוד מיליון משאלות 36. מוטו שאתם מאמינים בו: WE dont Need Thugt Controll 37. חמשת האנשים היקרים לך ביותר: סתם כי בא לי לדבר 38. שלושת הדברים שהייתם לוקחים לאי בודד?קחו בחשבון שעל אי בודד לא יהיו אנטנות קליטה לסלולרים, אז אל תקחו את הנייד בחשבון.: דיסקמן ואת החברה(למי שהבין למה) 39. רק בישראל- עבר זמנם, או חבל שנגמר? עבר זמנם 40. באיזה פורומים אתם ? רוק,לינקין פארק,נקודת הג'ק,נירוונה 41. איזה פורום אתם הכי אוהבים? (ותגידו את האמת,)לא יודע 42. הבן אדם הכי מצחיק שפגשתם: משה 43. כמה פעמים במומצע ביום אתם נכנסים לפורום? המון כי המחשב שלי הרוס אז אין לי מה לעשות 44. הקטע הכי מצחיק שהיה לכם עד היום בבית ספר: המון 45. פאדיחה: לא זוכר 46. החברים הכי טובים שלכם מהפורום: מה????? 47. שמש או גשם ? שמש 48. מאמינים שעם העושר בא האושר? או הפוך? לא נירא לי 49. כמה דברים שאתם פשוט לא סובלים: ערסים(חלק),מוזיקת פופ ואת לרון 50. כמה דברים שנורא מכעיסים אתכם: ערסים(חלק) 51. מה צריכים לעשות כדי לעודד אותכם? לקנות לי דיסק 52. איך הגעתם לפורום? סיפור ארוך 53. מה הסיפור מאחורי הניקניים? שיר של נירוונה רק יצא לי מחובר 54. ים או בריכה? בריכה 55. איזה טעם של גלידה אתם הכי אוהבים?!וניל עם פצפוצי שוקולד 56. אם היו שואלים אתכם לאיזה רגע בחיים שלכם הייתם רוצים לחזור, ולשנות אותו- באיזה רגע הייתם בוחרים, וכיצד הייתם משנים אותו? לא יודע 57. יש חבר/ה? ( תנו קצת פרטים...יבשים.) כן,יש חברה בשם בת אל(זהו מה אתם רוצים גם מידת חזייה?) 58. באמת באמת..אתם אוהבים את הפורום הזה? למה לא?

m a n k o

New member
שיט... חחח אין לי מושג מה זה ה5- 8

הזה.. לקחתי את השאלון מאיזה פורום אני אפילו לא זוכרת איזה.. 1. שם: טלי 2. גיל: 17 3. כיתה: יא 4. יישוב/עיר/קיבוץ- 9. מקום אהוב: לונדון 10. להקה אהובה: רהצפ...אם כבר אז כבר... חחח 11: זמר/ת אהוב/ה: אמממ 12. שחקנ/ית אהוב/ה (מתחום המשחק): ג'וני דפ 13. שחקנ/ית אהובה (מתחום הספורט): מהמהמהמה 14. דמות מוערצת:אני עצמי :) 15. סדרת נוסטלגיה אהובה: צבי הנינג'ה! 16. מודל לחיקוי: לא מחקה אפחד 17. דמות נוסטלגית ומצויירת אהובה: צבי הנינג'ה! 18. צבע אהוב: כחול 19. סגנון לבוש אהוב: מה שבארון... 20. חמישה דברים שאנחנו לא יודעים עלייך: אמממ בגלל זה קוראים לזה חמישה דברים שאנחנו לא יודעים עליך.. חחח 21. סדרה אהובה: משחק החיים רולזז 22: סרט אהוב : שוקולד ורוק סטאר 23. בע"ח אהוב: קלי שלי 24. בע"ח שלי(גם אחים קטנים נחשבים.) כלב ועוד אחד קצת יותר גדול... 25. האחים שלי, כולל שם וגיל: אמממ נראה לי הוא כבר מת אבל קראו לו ניר 26. עונה אהובה, פרט נמק הסבר: קיץ כי חורץ זה מעפן 27. מקצוע אהוב (בבית ספר...): אין כזה דבר 28. בדוגרי..אתם באמת שונאים את הבית ספר? לא...זה סבבו ככה עם כל החברה וזה.. שלא יגמר אף פעם 29. מחשב או טלוויזיה? מחשב... מי רואה בכלל טלויזיה 30. עד עשרה דברים שאתם הכי אוהבים בעולם...: אממ את החברים שלי והמשפחה, אייס קפה, הופעות, לא זוכרת מה עוד 31. האובססיות שלכם: קוססת ציפורניים 32. ספר אהוב: אמממ לא יודעת 33. דיסק אהוב: יש יותר מדי 34. שיר אהוב: yatta חחח 35.שלשו משאלות שהייתם מבקשים מג'יני: כסף כסף וכסף... ואז כבר הייתי עושה מה שבא לי איתו 36. מוטו שאתם מאמינים בו: חיה ותן לחיות או משו כזה... חחח 37. חמשת האנשים היקרים לך ביותר: 38. שלושת הדברים שהייתם לוקחים לאי בודד?קחו בחשבון שעל אי בודד לא יהיו אנטנות קליטה לסלולרים, אז אל תקחו את הנייד בחשבון. אממ את ג'וני דפ, קונדומים וזהו... :) 39. רק בישראל- עבר זמנם, או חבל שנגמר? אנערף 40. באיזה פורומים אתם ? כל מיני 41. איזה פורום אתם הכי אוהבים? (ותגידו את האמת,) נו ברור שאת הפורום הזה 42. הבן אדם הכי מצחיק שפגשתם: חברה שלי 43. כמה פעמים במומצע ביום אתם נכנסים לפורום? לא יודעת 44. הקטע הכי מצחיק שהיה לכם עד היום בבית ספר: יש מלא .. אין לי כוח לכתוב 45. פאדיחה: אמממ אין לי... חחח כן בטח 46. החברים הכי טובים שלכם מהפורום: אמממ אין 47. שמש או גשם ? שמש 48. מאמינים שעם העושר בא האושר? או הפוך? הפוך 49. כמה דברים שאתם פשוט לא סובלים: אנשים צבועים ושקרנים 50. כמה דברים שנורא מכעיסים אתכם: כנל 51. מה צריכים לעשות כדי לעודד אותכם? אמממ לא קשה לעודד אותי 52. איך הגעתם לפורום? כי אני פה בתפוז כבר איזה שלוש שנים בערך 53. מה הסיפור מאחורי הניקניים? הפירוש של זה זה פוסי ביפנית 54. ים או בריכה? בריכה 55. איזה טעם של גלידה אתם הכי אוהבים?! וניל פאדג' של האגן דאז 56. אם היו שואלים אתכם לאיזה רגע בחיים שלכם הייתם רוצים לחזור, ולשנות אותו- באיזה רגע הייתם בוחרים, וכיצד הייתם משנים אותו? לא רוצה לשנות שום דבר בחיים שלי 57. יש חבר/ה? ( תנו קצת פרטים...יבשים.) לא 58. באמת באמת..אתם אוהבים את הפורום הזה?אכן כן

נגיד ש...

1. ברק חג'ג' 2. 14 3. ט' 4. גבעת אבני(אל תשאלו איפה זה)
5-8 WTF?? 9. אממ...קשה, או קיבוץ דן, איפה שגרתי פעם, או כפר יונה, ששם גרים הדודים שלי
10. RHCP,AFI,NIRVANA,LED ZEPPELIN ועוד 11. דייוי האבוק, הסולן של AFI, אחלה קול. 12. אממ...שחקנית: יש המווון, אבל מקום ראשון אצלי תיהיה תמיד אנג'לינה ג'ולי
, ושחקן, ג'ים קארי. 13. לא'דע 14. סבא שלי, ז"ל 15. המומינים! 16. אממ פלי, בסיסט מעולה 17. קשה.. אני חושב שסנופקין מהמומינים
18. כחול 19. אממ סקט, באגיז, נעלי סקט. 20. יש מלא דברים שאתם לא יודעים עליי
21. ג'ון דו כרגע, לא ממש עוקב אחרי סדרות בטלוויזיה. 22. הפריצה לאלקטרז. 23. נשמע קצת מוזר, אבל, כבש 24. אין לי
25. עמרי (הבכור) 24 וגיא(אמצעי) 21 26. אוהב את כל העונות בשנה, כל אחת מיוחדת. 27. היסטוריה, למרות שיש לי מורה מפגרת. וסרטוט במחשב, זה כיף. 28. אממ...לא ממש, די נחמד פה
29. מחשב
אבל עוד מעט אנחנו מתחברים ללווין, אז נראה. 30. סקטבורד, אין ליין(רולר רחוב), גראפיטי, את הבת דוד שלי, אמא, אבא, אחים, ספגטי של אמא. 31. הא? 32. "הממלכה של קנסקי", מייקל מורפרגו. 33. אין לי אותו, אבל afi-sing the sorrow. וממה שיש לי: rhcp-bssm 34. no use for a name - coming too close 35. א)לעבור לגור בקליפורניה, על החוף, עם סקייטפארק משלי, ושכל המשפחה שלי תגור איתנו באחוזה ענקית. ב) גיטרה בס ג) שיהיה שלום בעולם, בלה בלה. 36. skate is life 37. אמא, אבא, שני האחים שלי, בתדוד שלי. 38. אם הייתה לי, אז גיטרה בס:) ו..כמה דיסקים. ובחורה
39. עבר זמנם. 40. RHCP, כלי נגינה ונגנים, גראפיטי, סקט ורולר. 41. גראפיטי. 42. רועי גרדי, חבר של אח שלי הגדול. 43. זאת פעם ראשונה שלי, אבל נראה לי שאני אכנס לפה די הרבה. 44. לא זוכר, היו מלא מלא מלא צחוקים. 45. כנ"ל 46. אין בינתיים. 47. גם וגם, כל אחד בזמנו. 48. לא 49. אותך.
50. אין לי כוח לכתוב כבר...השאלון הזה! 51. לסיים את השאלון. 52. תפוז פורומים>מוזיקה>מעריצים. 53. אה..לא ממש זוכר 54. אף אחד, אמבטיה. 55. פונץ' בננה 56.לא יודע. 57. בינתיים לא. 58. פעם ראשונה שלי פה, אני מקווה שכן

----אני----

1. שם: אוראל 2. גיל: עוד 3 חודשים בת 14! 3. כיתה: ח' 4. יישוב/עיר/קיבוץ- ליד נתניה - אין לי כוח לפרט.. 5-8 - זה של פרוייקט וואי?! לא הבנתי.. 9. מקום אהוב: החדר שלי.. 10. להקה אהובה: דה קולינג, אוונסנס, רד הוט, אירוסמית', נירוונהה.. 11: זמר/ת אהוב/ה: כריסטינה אגילרה, מישל בראנץ', סטייסי אוריקו.. 12. שחקנ/ית אהוב/ה (מתחום המשחק): אנג'לינה ג'ולי וקירסטן דאנסט! 13. שחקנ/ית אהובה (מתחום הספורט): אין. 14. דמות מוערצת: אנג'לינה ג'ולי. 15. סדרת נוסטלגיה אהובה: ?! 16. מודל לחיקוי: ?! 17. דמות נוסטלגית ומצויירת אהובה: פו הדוב 18. צבע אהוב: שחור 19. סגנון לבוש אהוב: אין סגנון לבוש מוגדר. 20. חמישה דברים שאנחנו לא יודעים עלייך: וואוו.. אם אתם לא יודעים עליי דברים, אז יש סיבה, לא?! 21. סדרה אהובה: שנות ה-70, חברים, סברינה, דוסון קריק, ועוד.. 22: סרט אהוב : ראיון עם ערפדדד!! 23. בע"ח אהוב: כלב, חתול.. 24. בע"ח שלי(גם אחים קטנים נחשבים.) - אין 25. האחים שלי, כולל שם וגיל: אין!! :] 26. עונה אהובה, פרט נמק הסבר: חורף.. פירוט - שוקו חם, פוך, אמבטייה חמה, "אין הרבה מיים, תתקלחי מהר", גשם, קור, ופנטזיות.. :] חח 27. מקצוע אהוב (בבית ספר...): אין 28. בדוגרי..אתם באמת שונאים את הבית ספר? את הבית ספר עצמו אני לא שונאת.. אני שונאת את מה שלומדים בו!! 29. מחשב או טלוויזיה? מחשב.. כי אפשר לראות טלוויזיה גם במחשב!! נוו איך אני?! 30. עוד עשרה דברים שאתם הכי אוהבים בעולם...: *מישו *רנדי הריסון *גשם *אהבה *מוזיקה - חייב! *סרטים של קירסטן דאנסט ואנג'לינה ג'ולי.. *צחוקים -- חברים. ו.. לא עולים לי עוד רעיונות בראש.. :] 31. האובססיות שלכם: דה קולינג 32. ספר אהוב: אין 33. דיסק אהוב: הדיסק היחיד שיש עכשיו לדה קולינג, והדיסק היחיד שיש עכשיו לאוונסנס, והדיסק "ביי דה ווי" של רד הוט. 34. שיר אהוב: דה קולינג - לאן שתלכי. 35.שלוש משאלות שהייתם מבקשים מג'יני: *עוד ביליון משאלות. ומשם יש לי עוד ביליון..
36. מוטו שאתם מאמינים בו: אין 37. חמשת האנשים היקרים לך ביותר: עכשיו להביא שמות!? לאא.. 38. שלושת הדברים שהייתם לוקחים לאי בודד?קחו בחשבון שעל אי בודד לא יהיו אנטנות קליטה לסלולרים, אז אל תקחו את הנייד בחשבון. - האדם הכי יקר לי, אוכל ומים. 39. רק בישראל- עבר זמנם, או חבל שנגמר? חבל שנגמר. 40. באיזה פורומים אתם ? דה קולינג בעיקר וגם רד הוט, בשאר אני סתם מתנחלת. 41. איזה פורום אתם הכי אוהבים? (ותגידו את האמת,) - סורי חבר'ה.. אבל אני הכי אוהבת את דה קולינג.. כנראה בגלל שאני מכירה שם את כולם.. 42. הבן אדם הכי מצחיק שפגשתם: ילדה מהכיתה. 43. כמה פעמים במומצע ביום אתם נכנסים לפורום? לזה?! בערך 5 פעמים. 44. הקטע הכי מצחיק שהיה לכם עד היום בבית ספר: לא היה 45. פאדיחה: אני סכנת התחלקות מהלכת.. מכל דבר אני מתחלקת.. אז.. היו הרבה פאדיחות על החלקות. 46. החברים הכי טובים שלכם מהפורום : אין 47. שמש או גשם ? גשם 48. מאמינים שעם העושר בא האושר? או הפוך? לא מאמינה. למרות שאנשים שיש להם בעיות כלכליות רבות העושר בהחלט יביא להם אושר! 49. כמה דברים שאתם פשוט לא סובלים: צביעות, ואטימות! 50. כמה דברים שנורא מכעיסים אתכם: הכל!! אני מן בנאדם שמתרגז מכל דבר. 51. מה צריכים לעשות כדי לעודד אותכם? להצחיק אותי, או לעשות שיחת נפש איתי. 52. איך הגעתם לפורום? אני תמיד בודקת את הפורמים החדשים של תפוז. 53. מה הסיפור מאחורי הניקניים? אין סיפור.. סתם הייתי ילדה טיפשה בת 11 שבחרה ניקניים כל כך דפוק! 54. ים או בריכה? ים. יש מדוזות!! חחח.. סתם.. פשוט יש יותר כיףף.. 55. איזה טעם של גלידה אתם הכי אוהבים?! תות 56. אם היו שואלים אתכם לאיזה רגע בחיים שלכם הייתם רוצים לחזור, ולשנות אותו- באיזה רגע הייתם בוחרים, וכיצד הייתם משנים אותו? ו-ו-א-ו-ו!! יש הרבההההההה 57. יש חבר/ה? ( תנו קצת פרטים...יבשים.) אין. 58. באמת באמת..אתם אוהבים את הפורום הזה? אני אוהבת.. אבל די יבש פה.. לא חושבים ככה!? אוהבת -

backstreet girl

New member
אוקי:

רוני 14 ח' ראש העין אני לא רואה שום פרוייקט..... פלורידה-מקום חלומותי... להקה אהובה: בקסטריט בויז לעד..(גם את רד הוט אני מאוד אוהבת) זמר\ת אהובה: כריסטינה אגילרה עם הקול המדהים שלה..... אין שחקנים ספציפיים(מתחום משחק) שאני אוהבת...... ספורט לא מעניין אותי...... אין דמות ספציפית מוערצת...... סדרת נוסטליה אהובה: פרפר נחמד....... אמא שלי היא מודל החיקוי שלי דמות נוסטלגית מצויירת: פיטר פן צבע אהוב: אדום...... סגנון לבוש: ג'ינסים,דגמחים,חולצות שאני אוהבת....... 5 עובדות על עצמי 1) אין לי סבלנות 2) אני חולמת להיות זמרת ושחקנית 3)אני כותבת ומלחינה שירים (בפסנתר) 4)אני מכורה לאם טי וי 5)אני מתה על טיולים ובילויים..... יאללה.... אין לי יותר כוח.......

אם מישהו אשכרה קורא את זה...

אז אני צפרדע
1. שם: ענבר טשימוביץ 2. גיל: 14 3. כיתה: ט 4. יישוב/עיר/קיבוץ- אריאל 9. מקום אהוב: ניו זילנד 10. להקה אהובה: מטאליקה, נייטוייש, צ'ילי פפרס, נירוונה, בילנד גארדיאן ועוד 11: זמר/ת אהוב/ה: ג'יימס הטפילד, טרז'ה (נייטוייש 12. שחקנ/ית אהוב/ה (מתחום המשחק): ברוס וויליס, וינוונה ריידר 13. שחקנ/ית אהובה (מתחום הספורט):לא יודעת 14. דמות מוערצת: הפטריוט מה"פטריוט" 15. סדרת נוסטלגיה אהובה: נילס 16. מודל לחיקוי: אין לי 17. דמות נוסטלגית ומצויירת אהובה: רובין הוד 18. צבע אהוב: שחור ואדום 19. סגנון לבוש אהוב: מכנסיים וחולצה 20. חמישה דברים שאנחנו לא יודעים עלייך:אתם לא מכירים אותי בכלל
מושפעת מסרטים
אני יכולה לראות כל סרט 74693 פעם
אני בצופים רק כדי להעביר את הזמן
יש לי נזם
שבוע הבא יש לי מבחן במתמטיקה 21. סדרה אהובה: חלום אמריקאי אבל העונה נגמרה 22: סרט אהוב : הרבה הרבה הרבההההה. אבל רק חלק אני ארשום: שר הטבעות, הפריוט, רובין הוד (קווין קוסטנר), אבודות והוזות, עט הסקנדל, נערה בהפרעה, הרחק מכאן וביעק סרטי פנטזיה וסרטים על אנגליה המאה ה-19, עם האנשים והמבטא הבריטי וכל הקרבות וחרבות
23. בע"ח אהוב: כלב 24. בע"ח שלי(גם אחים קטנים נחשבים.) כלב 25. האחים שלי, כולל שם וגיל: הדר, שירלי, שלומי 26. עונה אהובה, פרט נמק הסבר: חורף. משהו מסתורי קורה בעונה הזאת
27. מקצוע אהוב (בבית ספר...):הסטוריה 28. בדוגרי..אתם באמת שונאים את הבית ספר? דוגרי כן. אבל ממש כן. לא כן של ילדים סתומים. כן כן!!! 29. מחשב או טלוויזיה? טלויזיה וסרטים 30. עד עשרה דברים שאתם הכי אוהבים בעולם...: סרטים, מוזיקה, נרגילה, מה שקשור בתום הפנטזיה ומדע בדיוני, מטאליקה, תופים, לשבת ביערות, אנשים עם שיער ארוך, ושוב מוזיקה וסרטים 31. האובססיות שלכם: סרטים,קולה, אנשים (בנים זתומרת) עם שיער ארוך. מצטערת זה פשוט מושך אותי 32. ספר אהוב: ספרי טולקין 33. דיסק אהוב: מסטאר אוף פפטס של מטאליקה 34. שיר אהוב: מסטר אוף פפטס, פייד טו בלאק וכל מיני שירים 35.שלשו משאלות שהייתם מבקשים מג'יני: הייתי מבשקת עוד 3 משאלות.לדבר עם טולקין, לחיות ביער בניו זילנד, שאמא תסכים לקנות לי תופים
, וכל מיני שטויות נווווו
36. מוטו שאתם מאמינים בו: מצטערת!! אני כותבת ספר תגליות שאני גיליתי. שאני אמות תזכרו את שמי ואת הספר. 37. חמשת האנשים היקרים לך ביותר: שתי חברות שלי, אחותי, עוד שני ידידים שלי 38. שלושת הדברים שהייתם לוקחים לאי בודד?קחו בחשבון שעל אי בודד לא יהיו אנטנות קליטה לסלולרים, אז אל תקחו את הנייד בחשבון.הייתי לוקחת את ג'יני ומבקשת אנטנות וקליטה לסלולרים 39. רק בישראל- עבר זמנם, או חבל שנגמר? עבר זמנם! באמתהם היו אחלה ומצחקים והכל אבל דיי חוזרים על עצמם. טוב שהם הפסיקו ולא המשיכו ובדרך היו הורסים לעצמם 40. באיזה פורומים אתם ? מטאליקה, סרטים, צ'ילי פפרס, אריאל, נירוונה, פנטזיה ומדע בדיוני, וטלקין, זיהוי שירים, פאוור מטאל, פיות ושדונים, פירסינג וקעקועים, מתופפים, חלום אמריקאי 41. איזה פורום אתם הכי אוהבים? (ותגידו את האמת,)טולקין, פירסינג 42. הבן אדם הכי מצחיק שפגשתם:כולם! 43. כמה פעמים במומצע ביום אתם נכנסים לפורום? כל פעם שאני על המחשב 44. הקטע הכי מצחיק שהיה לכם עד היום בבית ספר:וואייי זה ענק פשוטטטט: שנה שעברה הייתה לנו מורה לאנגלית ועשינולה בלאגן ענקקקקק. קיצר.. לפני השעור הפכנו את השולחנות והכיסאות וכולם קפצו ועשו בלאגן ואז המורה נכנסה לכיתה וראתה הכל אז היא ישר רצה לרכזת שכבה ובזמן שהיא קראה לה אנחנו מהר סידרנו את הכיתה ועמדנו יפה ליד המקום ואז הרכזת נכנסה וראתה שהכל מסודר ויפה והמורה לאנגלית חשבה שהיא השתגעה!!!!!!!!! 45. פאדיחה: הרבה אין לי כוח 46. החברים הכי טובים שלכם מהפורום אין לי חברים בפורום
מישהו מתנדב?
47. שמש או גשם ? שניהם ביחד זה יהיה נחמד תודה! 48. מאמינים שעם העושר בא האושר? או הפוך? עם העושר בא האושר 49. כמה דברים שאתם פשוט לא סובלים: ערסים, פרחות, שקרנים, שטוחנים ת'מוח וכל מיני דברים שלא קשרוים לחיים בכלללל 50. כמה דברים שנורא מכעיסים אתכם: שקרנים, שמבריזים, 51. מה צריכים לעשות כדי לעודד אותכם? להשכיר איזה סרט טוב בדיוידי או לעשות שיחת נפש 52. איך הגעתם לפורום? וואלה לא זוכרת. נראה לי שפירסמו באיזה פורום. נראה לי נירוונה 53. מה הסיפור מאחורי הניקניים?סתם באו חברים שלי וקראו לי: "טשי אוף פפטס" כי כולם קוראים לי טשי (קיצור של השם משפחה) מכיתה ה' 54. ים או בריכה? ים 55. שואלים אתכם לאיזה רגע בחיים שלכם הייתם רוצים לחזור, ולשנות אותו- באיזה רגע הייתם בוחרים, וכיצד הייתם משנים אותו?הייתי חוזרת לתחילת כיתה ח' והייתי משנה כמה דברים שבגללם קורה מהו חרא היום 57. יש חבר/ה? ( תנו קצת פרטים...יבשים.) לא.לפרט עוד?.. 58. באמת באמת..אתם אוהבים את הפורום הזה?כן.אחלה אנשים, למרות שאני לא כך מבינה על מה אתםמ דברים פה אני רק אוהבת את האנשים המוכשרים האלה ואת המוזיקה (אל תרביצו) 56. איזה טעם של גלידה אתם הכי אוהבים?! וניל

lollapalooza

New member
שלום לך צפרדע ../images/Emo105.gif

חחחה דווקא בגלל מה שכתבת בהתחלה- קראתי הכל. תתחילי לקרקר...

למעלה