יאמר אדם שהחיים הם תחרות.

Gilliana

New member
אין לשום דבר ביקום סיבה אובייקטיבית

מה הסיבה שאתה הולך לעבוד? ללמוד? רואה טלויזיה? שומע מוסיקה? כותב כאן בפורום? בתכל'ס אין לשום דבר סיבה אובייקטיבית, גם לקיומו של כדור הארץ אין שום סיבה אובייקטיבית.

0Pandemonium0

New member
אז הגענו לאותה מסקנה, בסופו של דבר.

אין לנו סיבה אמיתית, כוללת, שלא תלויה באף אדם ושגורפת לגבי כולם, לכך שאסור לרצוח. אם כן, באופן אוניברסלי מותר לרצוח, והבחירה האם לעשות כך או לא חוזרת לידיו של הפרט, של היחיד.

Gilliana

New member
אבל זה נכון לגבי כל דבר

לא רק לגבי רצח - הכל מותר, ואין סיבה קונקרטית לכלום.

0Pandemonium0

New member
תבחני כל מקרה לגופו. אולי יש משהו ששנינו לא

חושבים עליו כרגע, שכן אסור, מאיזושהי סיבה.

Gilliana

New member
אבל זה בדיוק העניין

מרגע שהגענו למסקנה שלכל קיומו של היקום אין סיבה אובייקטיבית (או אוניברסלית) - אז כל מה שכלול בקיום הזה נופל תחת אותן הגדרות, אין מה לבחון כל מקרה לגופו.

MetalSinagouge

New member
בא בנאדם רוצה לעבוד באמאשלי רוצה לעבוד אבל

במקצוע שלו. אם היית מקבל ציון טוב בפסיכומטרי לא היית צריך ללכת לראיון עבודה בשירות לקוחות של בזק.

JiyuuKi

New member
חחחח, מה אתה מתלהב../images/Emo132.gif

כמה פסיכומטרי יש'ך אתה?

MetalSinagouge

New member
לא, אני את הפסיכומטרי שלי עשיתי :)

זה כל מה שיבטיח לי סטאטוס של פר הרבעה עם פרארי!

JiyuuKi

New member
חחחח

השאלה הייתה מה אתה מתכוון (או לא מתכוון) ללמוד?

MetalSinagouge

New member
אאוץ'..

אני זוכר שפעם ראיתי מודעה נגד ניסויים בבע"ח והראו שם תמונה ממש מזוויעה של קוף שזכה לכל מיני מודיפיקציות בראש שלו. זה נראה חולני, כאילו פשוט פתחו לו את הגולגולת ישר ישר כמו ריבת צנצנת, והוא עדיין בחיים. מה שמזיר יל שפעם ראיתי באוגריש (ז"ל) איזה נגיף שאכל לבנאדם את כל החלק העליון של הגולגולת (והוא היה חי ואפילו לא הלך עם זה לרופא) והתולעים האלה התרוצצו שם..

MetalSinagouge

New member
אתה סתם מתבאס כי קיבלת ציון נמוך בפסיכומטרי.

בתחרות החזק מנצח, אבל אני לא חושב שהחיים הם תחרות. הם השרדות, ובהשרדות המתאים מנצח. הלביאה יכולה להיות מהירה מהצבי, אבל אם נניח שהצבי הוא בגודל של עכבר (זה אומר שהוא לא זקוק להרבה אוכל כמו הלביאה) סביר להניח שאת המזון שהוא כן ישיג הוא יוכל לפרוס לתקופה של הרבה זמן. נ.ב אני חש מאויים ואני חושב לפנות למשטרה. אתה צריך עזרה מקצועית ואני צו הרחקה :) תזכור שזה רק ציון וזה בסה"כ אומר שאני בנאדם טוב ממך וסביר להניח שגם נראה אסתטית טוב יותר, אבל שום דבר חוץ מזה. מקווה שתהיה בסדר, בהצלחה.

miss mcmillan

New member
ברמה האופרטיבית,

רצח הוא אכן לגיטימי. כלומר, רצח קורה יום יום, בכל מקום, מכל סיבה שהיא, והרוצחים הם לא בהכרח פסיכופטים- יש גם כאלה, אבל יש גם רצח שמתבצע משיקולים קרים והגיוניים.

למעלה