יא אללה, כמה אגו...

נ ו ל י ה

New member
יא אללה, כמה אגו... ../images/Emo57.gif

חברה, למכירה כמה רודנים קטנים במצב טוב.(המחיר גמיש) דון חואן אומר, שהרואים החדשים ממיינים את הרודנים למספר קטגוריות. ---------------------------------------------------------------- כל אחד מאתנו צריך רודן קטן על מנת לקצץ בחשיבות העצמית, אבל יש כאלה שנפגעים מכך שאחרים נפגעים. להם אין קטגוריה, הם צריכים להלחם בשני מפלצות של החשיבות העצמית, להם שום רודן קטן לא יעזור. אם מישהו כתב לך הודעה, ונפגעת מתוכן ההודעה, תוסיף ראש למפלצת. אם מישהו כתב לך הודעה, ונפגעת מתוכן ההודעה, והחזרת לו הודעה שפוגעת בו, תוסיף שני ראשים למפלצת. אם מישהו, כתב למישהו אחר, הודעה בעלת תוכן פוגע, ונפגעת אתה, חזור אחורה כמה דפים בפורום, וחפש באחת ההודעות, מישהו המליץ שם על פסיכאטר טוב. לסיום: המלחמה בחשיבות העצמית לא קלה כלל וכלל. אם למישהו מכם יש איזו דרך טובה להלחם במפלצת הזאת, אנא שרשרו את הודעתכם, אשמח ללמוד מכם. תודה. נוליה.

nivinivini

New member
עוד מילה על האגו, "מלך המפלצות"

יש איזו הבנה שהולכת איתי כבר הרבה מאוד זמן, ומאז אני לא חושב אפילו על להלחם באגו. הסופר-אגו והרוח הם אותו אחד. ואני אסביר. מתי רע לנו ואנחנו מרגישים צוללים לתהומות אפלים? כשאנחנו לא שלמים עם "עצמנו". וכשאנחנו שלמים עם עצמנו בצורה אמיתית ומלאה אנחנו מחוברים לרוח. פ א ר א ד ו ק ס פ ר ו ד א ק ש ן. וכשאתה מלך השדים, זה אומר שאתה שולט בהם ולא נותן להם לעשות מה בראש שלהם. אתה גם לא רודה בהם מתוך פחד. מסקנה, (הטורף){השטן} חבר שלי.

התעוררו המפלצות?מלחמה ..מלחמה

מעבר קסום עורר אצלך כמה "ראשי מפלצת" אני רואה לפחות שני ראשים מתנועעים אתה מתכוון לכרות ראשים אלו ? או שאתה בכלל לא מזהה אותם אם אתה מזהה ויכול לבד אז מצוין אם אתה מזהה וצריך עזרה אז תבקש אם אתה לא מזהה זה גם בסדר שלושת אלפי הראשים ברובם הם שלוחות של החשיבות העצמית כל אחד מהם הוא בעצם צרכן אנרגיה ברגע שאתה מחסל ראש אתה מחזיר לעצמך את האנרגיה שהיתה בשימוש המפלצת כך שהמפלצת נחלשת ואתה מתחזק ובראש הבא יש לך יותר עוצמה (ואתה נמצא העמדה יותר טובה) המלחמה ארוכה אבל לא אין סופית(אל תיתן לדברי יאוש להשפיע עליך) יש עוד שני דרכים לחסל את המפלצת בעלת 3000 הראשים להגיע לנקודת האין רחם או למות(לא מוות פיזי) רצית לדעת לאן נעלמנו? ברגע שאנו מזהות ראש מתחילה מלחמה. ואנו חוזרות מנצחות ב"משחקי מחשב" יש הרבה מפלצות אבל לא מהסוג שצריך לחסל אם תתצליח לזהות את ראשי המפלצות ולכתוב בפורום על כך זה יהיה מצוין ואז תוכל לעזור גם לנוליה לראות את ראשי המפלצות שהתעוררו אצלו ד"א אתה חושב שבעיני נוליה אתה נחשב נער?
גבר גבר

התעורר ראש

לאחר סיום הכתיבה התעורר אצלי ראש מפלצת ששמו "להיות מורה" אני נעלמת בתקווה לחזור מנצחת בהצלחה לי
אוהבת את עצמי כמו שאני

nivinivini

New member
סתכלי טוב שוב. זה לא שני ראשי מפלצת

אמיתית, זה מדומה לחלוטין. ברגע שמעבר קסום ניסה לעורר אצלי מפלצות הוא יצר לעצמו כמה משלו. אני בשקט שלי פה, מצטער להודיע לך על כך. הכל משחק מטופש, לא נכנסתי לתוכו אפילו בשיט. וגם אם בטיפה מהתגובות שלי הייתה הזדהות אמיתית, אז המפלצת כבר מזמן הפכה לפרפר. את חושבת שאת רואה, אבל הצלחתי להאכיל אותך מפלצות מנייר. טעים לך? אני מלכתחילה בא בשלום. אוהב לדבר רגוע, לא אוהב את כל השטויות שלכם, דוגרי. אתם משחקים בקקי ואחר כך אוכלים אותו בעצמכם. כבר יצא לי לציין פה בעבר, שלדעתי אין בכל השיטה שלכם הרבה תועלת. תשאלי את מעבר קסום, אם יצא לך, אם יש לו יכולת לעורר פרפרים ולא מפלצות. תכלס, זה הרבה יותר קשה. תשאלי את עצמך את אותה שאלה. נראה לי התשובה די ברורה. ועכשיו תעני לי כן או לא? את רוצה לשחק איתי בשדים, אבל באמת, בלי קישקושים, לא מפלצות דמה. הדבר האמיתי? תגידי לי כן או לא.

מתאים לי יאללה משחקים

הדבר האמיתי הוא כאן ועכשיו "הכל משחק מטופש, לא נכנסתי לתוכו אפילו בשיט" "את חושבת שאת רואה, אבל הצלחתי להאכיל אותך מפלצות מנייר. טעים לך?" נתחיל בסטירות שלך את עצמך מאחד אתה כותב שאתה בכלל לא במשחק ובשנית אתה חושב שאתה מאכיל מפלצות נייר אז אתה במשחק או לא? ונמשיך "אני מלכתחילה בא בשלום. אוהב לדבר רגוע" מתרשמת מאוד מהצהרת הכוונות שלך אז איך זה שבנשימה אחת אתה משתמש במילים כמו לא אוהב את כל "השטויות" שלכם, דוגרי. אתם משחקים "בקקי" ואחר כך אוכלים אותו בעצמכם. אם זה שלום ורוגע אז תן דוגמא למלחמה ועצבים? ובנוסף אנו מתעסקים במפלצות ולא בפרחים ולא בפרפרים(לא חסר פורומים של פרפרים.אני מכירה אחד שאוהב מאוד העלי חיים אז הוא הורג אותם מייבש אותם ומאחסן אותם כך שהוא יוכל לאהוב אותם רק מתי שהוא רוצה..שמעתי שייש כאלה שאוהבים מאוד אנשים אז הם חוטפים אותם הורגים אותם מקפיאים אותם כך שהם יוכלו לאהוב אותם רק מתי שבה להם) ולפי התשובה שלך הבנתי שאתה לא בנקודת זמן של לזהות ראשי מפלצת וגם זה בסדר שלך באהבה עיט ד"א אם תצוד אותי.תפחלץ אותי גם תוכל לשים תמונה של עיט באתר שלך עוד משהוא חבר שלח לי פעם ..בעצם לא מיזמן קישור על איך שבני אדם פושטים עור של רקון בעודו בחיים ומסביב שימחה והערצה והרקון עדיין בחיים למה אני כותבת על כך.. ראיתי אני חושבת באתר שלך חיפושיות ממוסמרות בכל חלקי גופן ללוח עץ והיה רשום אני חושבת מוקדש לכל אוהבי בעלי החיים באשר הם אבל כמובן פרפרים וחפושיות זה לא בעלי חיים הם מיגדרים "חרקים" שיחקתי עכשיו תורך....

nivinivini

New member
את שוב רואה רק חלק קטן מהתמונה.

זה לא ממש פועל לטובתך. קודם כל זה לא אני מאכיל אותך מפלצות נייר זה את אוכלת אותם לבד. יותר פשוט מזה לא יכול ליהיות. אני בסבבה שלי. לא מתאמץ. "אתם משחקים "בקקי" וכלי". נאמר בשלום וברוגע. שוב, זה אתם שמשחקים בצואה, לא אני. בעניין הזיהוי ראשים. נניח זיהיתי אצלי כמה כאלה. למה זה מעניין מישהו? אין לך מפלצות משל עצמך לשחק איתם? אני את העבודה שלי עושה. לא צריך פידבקים. ובמיוחד לא מילדה עיוורת ושבלול. בעניין החרקים, אז ככה. אנחנו אוהבים אותם מאוד. אפילו יותר מבני אדם. לחבר שלי, בעל האתר, יש אמנם את אחד האוספים הגדולים בארץ. הם פוחלצו אחרי שמתו בשיבה טובה. יותר מחרקים מתים ממוסמרים, יש לבנאדם אקווריומים שלמים של חרקים חיים מאושרים. חלק נכבד מאוד מהם משוחררים על בסיס קבוע באיזורים בארץ, בהם הם כמעט נכחדו. את יכולה לקרוא על זה באתר. הוא אחראי על אחד המבצעים הגדולים שנעשו פה לשחרור חזרה של מינים נכחדים. רמשים כאלה שלא מעניינים בדרך כלל אף אחד. חוץ מאוהבי בעלי חיים שכמונו. וכמו שפתחתי, את רואה רק חלק קטן מאוד מהתמונה הגדולה. זה לא נקרא לראות, זה ליהיות עיוורת לחלוטין.

נ ו ל י ה

New member
חברה, חנות הגרזנים מעבר לפינה...

אני מזמין אתכם על חשבוני לקנות גרזן, ולקצץ כמה ראשים, של עצמכם, אחד של השני, את אחד הראשים שלי (הייתי שמח מאוד), או סתם לנפנף בגרזן על מנת ליצור רושם מטעה, כאילו למפלצת שלכם אין ראשים.

nivinivini

New member
לא תודה. כבר אמרתי שאני לא בעניין

של לפגוע במפלצת שלי. אני אוהב אותה. לימדתי אותה להתמיר את עצמה לעולמות גבוהים יותר. אלכימייה, זה רץ חזק עכשיו.

מהלך שני

"זה לא ממש פועל לטובתך" יש פה מישהו שכל מה שהוא עושה זה מה יצא לי מזה משיקול הזה לא צריך שיהיה באפשריות של לוחם ואתה השתמשת במשפט כזה לפתוח מהלך במשחק גרוע.. אבל ממש גרוע אם זה היה משיקולי הייתי כותבת לך הוי איזה אתר נחמד יש לך רואים שהשקעת. אתה ממש מוכשר ואז הייתי מתחבבת עליך והיינו משחקים בפרפרים(מפוחלצים) והיינו עושים הצגות של נחמדים...... "קודם כל זה לא אני מאכיל אותך מפלצות נייר זה את אוכלת אותם לבד" אתה יכול לבחור מה אתה "שחכן" "מבולבל" "טיפש" "את חושבת שאת רואה, אבל הצלחתי להאכיל אותך מפלצות מנייר. טעים לך?" מה אתה לא זוכר מה כתבת לפני שעה? תתמקד בחור תתמקד שים
אני בסבבה שלי. לא מתאמץ. "אתם משחקים "בקקי" וכלי". נאמר בשלום וברוגע. שוב, זה אתם שמשחקים בצואה, לא אני לשיטתך אני רוצה לומר לך כמה דברים ""בשלום וברוגע"" טיפש מצוי. רוצח בעלי חיים מאהבה. שעדיין לא חקר את ניבכי הפוטה הקוסמית • אוי די אני לא יכולה אתה גורר אותי לרמות קשות מאוד. חיחיחיחיחי. מצחיק לי.(היי מה עם אחריות) "בעניין הזיהוי ראשים. נניח זיהיתי אצלי כמה כאלה. למה זה מעניין מישהו?" ניבי ברגע שכתבת בפורום זה נחלת הכלל אוייש עוד פעם אני משחקת אותה המורה הבעניין החרקים רד מזה ניבי פתאום התעורר לי זיכרון שאני בעצם זואולוגית לשעבר ואפילו היה לי פרק זוחלים משלי ואת הכרטה הזו לגדל בעלי חיים על גבול ההקחדה ושחרורם לטבע לא אתה ולא החבר שלך הגיתם(תשאל את צחי מפרק הזוחלים בשפיים) מה אתה מנסה להרשים אותנו עם זעמן שחור? נו אם היית מחזיק שרף עין גדי ביד היית נחשב... אבל זעמן ולסיום "וכמו שפתחתי, את רואה רק חלק קטן מאוד מהתמונה הגדולה. זה לא נקרא לראות, זה ליהיות עיוורת לחלוטין." אני לא "רואה" שזה יהיה ברור אני לו"רואה" כשאני אהיה "עיוורת" אז אני "הראה" תורך רגע רגע ברוגע ונועם

nivinivini

New member
טוב, אין לי מה להגיד לך יותר.

(אני די בשוק מרמת ה"שיחה"). יודעת מה? זה שלך. יש לך את זה. ניצחת. את הגדולה מכולם. יוקשת על. דון חואן נעל לידך. להמשיך?

nivinivini

New member
שאלה קטנה? ואת לא חייבת לענות.

מילה טובה יש לך לפעמים? להראות חולשות את יודעת? אם לא, אז כנאה שבאמת אין על מה לדבר.

nivinivini

New member
וואלה, עיט אני רוצה ליהיות כנה איתך

אני מרגיש חלחלה בכל תא בגוף שלי כרגע. יש לי בחילה נוראית. זה בטח יעבור עוד מעט. אבל בינתיים כולי חלש לגמרי. נעים לך מותק? אני רק שואל את עצמי לאן ייפנו השדים כשהם ייצאו ממני. בקרוב מאוד. בלי מאמץ. בקלילות. זה מתחיל לעבור...

בוא נתחיל מהתחלה

אני כותבת לך את ההודעה המקורית שוב תשנה נקודת מבט ,ותתיחס להודעה בצורה חיובית וגם הומוריסטית תשאל. מה אני יכול ללמוד מזה? אך זה מקדם אותי בדרך? אפשר להעלב מכל נוסח. ואם זה כל כך כואב אז המתנה הולכת להיות ענקית התגוננות זה להאכיל את הראש ואנחנו אמורים לפחות להרעיב אותו אז כך מעבר קסום עורר אצלך כמה "ראשי מפלצת" אני רואה לפחות שני ראשים מתנועעים( אני מבחינה ב) אתה מתכוון לכרות ראשים אלו ? או שאתה בכלל לא מזהה אותם אם אתה מזהה ויכול לבד אז מצוין אם אתה מזהה וצריך עזרה אז תבקש אם אתה לא מזהה זה גם בסדר שלושת אלפי הראשים ברובם הם שלוחות של החשיבות העצמית כל אחד מהם הוא בעצם צרכן אנרגיה ברגע שאתה מחסל ראש אתה מחזיר לעצמך את האנרגיה שהיתה בשימוש המפלצת כך שהמפלצת נחלשת ואתה מתחזק ובראש הבא יש לך יותר עוצמה (ואתה נמצא העמדה יותר טובה) המלחמה ארוכה אבל לא אין סופית(אל תיתן לדברי יאוש להשפיע עליך) יש עוד שני דרכים לחסל את המפלצת בעלת 3000 הראשים להגיע לנקודת האין רחם או למות(לא מוות פיזי) רצית לדעת לאן נעלמנו? ברגע שאנו מזהות ראש מפלצת מתחילה מלחמה. ואנו חוזרות מנצחות ב"משחקי מחשב" יש הרבה מפלצות אבל לא מהסוג שצריך לחסל אם תתצליח לזהות את ראשי המפלצות ולכתוב בפורום על כך זה יהיה מצוין ואז תוכל לעזור גם לנוליה לראות את ראשי המפלצות שהתעוררו אצלו ד"א אתה חושב שבעיני נוליה אתה נחשב נער? גבר גבר ניבי אפילו תכתוב כאילו ברוגע ובשלום

זורינה

New member
לחשוף ולהשתחרר

זו הרגשה מדהימה שחרר ולך על זה מגיבה מתוך נסיון זה לא חולשה לדבר על ראש מפלצת או מה שזה לא יהיה איתך בדרך

למעלה