יא אללה, כמה אגו...

נ ו ל י ה

New member
ניב היקר...

איך שאתה לא רואה את זה, ולא משנה למה אתה מנסה להפוך את זה, תגלגל אותו לכאן ולשם, הפוך אותו, והפוך בו; זה עדיין נשאר חשיבות עצמית. אתה יכול לנסות לברוח מזה, אתה יכול להפוך אותו לכמה פרפרים שאתה רוצה, זה עדיין נישאר חשיבות עצמית. או שאתה נלחם בזה, או שאתה לא. אבל אתה לא יכול לטאטא את זה מתחת לשטיח של פרפרים. תודה על תשומת הלב. נוליה.

מילה טובה

למה שלא נרעיב את ראש המפלצת(ראש ענק שבענקים)שכל הזמן רעב וכמה שאתה לא מאכיל אותו לעולם הוא לא שבע ,רעבתן וגרגרן? אתה חמוד!!!

ita101

New member
חבר שלך אדם שפוי?

נראה לי שראיתי את הסרט הזה וזה מזעזע (אלוקים ישמור...). למי שרוצה לראות סרט אימה אמיתי - הזמנה להקרנה פרטית. לא יכולתי לישון אח"כ (או שהחלטתי שזה מתאים לי לפי ההקשר). יש אנשים שאומרים שזה משחית את הנפש. או שלהיפך?

nivinivini

New member
PEACE LOVE & GOOD LAUGH

מה המפלצת שלנו הכי אוהבת בעולם? כשמתייחסים אלייה. ממש כמו ילדה קטנה. וכל יחס כזה רק מעצים אותה. אז מה נשאר? היא מופיעה? יופי. שיהיה לה לבריאות. כמה זמן כבר היא תשאר, כל עוד היא קופצת לה ברקע, ולא מקבלת שום יחס? כמה זמן היא תשאר, כל עוד היא תקבל את היחס שגורר יחס שגורר עוד ועוד? וננתח אותה ונעשה בה מעשים זדוניים, מסכנה. אני אוהב אותה. ונניח נפלנו איתה לתהום, עשינו סיבוב במקומות האפלים שלה. נהרס לנו יום אחד בכל החיים האלה. גם סבבה. אני אישית את השיעורים הגדולים שלי למדתי בסמטאות אפלות במיוחד. (לא שזה חובה, אבל אצלי זה היה הכרחי, כנראה). איך מטאליקה אומרים? FIGHT FIRE WITH FIRE זאת לא השיטה. הם יודעים מה הם אומרים. מה נשאר? לשפוך מים, אהבה. LOVE YOUR DEMONS AND THEY'LL BECOME ANGELS PEACE PEACE PEACE

נ ו ל י ה

New member
היהפוך זאב עורו ונמר חברבורותיו?

ושדים יהפכו למלאכים?? - רק בחזון אחרית הימים. הלוואי וזה היה קל כמו שאתה אומר. דון חואן אומר שהחשיבות העצמית היא מפלצת בעלת 3000 ראשים, אתה כורת ראש אחד, נותרו לך עוד 2999 ראשים. איך אפשר להלחם בזה?. זהו תהליך ארוך, שדורש משמעת עצמית חזקה מאוד, התכוונות, ויקוש עצמי. זה מה שיש לי להגיד לבינתיים, אולי מישהו אחר פה בפורום ישפוך אור על הנושא, ויאיר את עינינו.

nivinivini

New member
זאת בדיוק הכוונה. הוא אומר לך

שיש לה מליון ראשים וזה לא יעזור לך לכרות לה ראש ראש. השיטה היא אחרת. וכן, שדים הופכים למלאכים, קוראים לזה אלכימייה, להפוך גוש של חרא, לפרח. וזה ממש (איחס אני הולך להגיד את זה) כאן ועכשיו, שזה אחרית הימים בשבילי.

למעלה