יא אללה, כמה אגו...

נ ו ל י ה

New member
באמת, בואי נתחיל מהתחלה....

את, מגדירה את עצמך כנקבה, אך אני רואה לפי ההודעות שלך, שרמת הטסטוסטרון אצלך גבוהה לפחות כמו אצל 'גבר גבר' אם לא יותר, ואני תוהה שוב, אם יש לך בעיה בזהות המינית. ב. אף אחד לא נחשב אצלי כנער, לא את, לא מעבר קסום, וגם לא ניבניבי, ואף לא אני עצמי. ג. כבר כתבתי באחת ההודעות האחרונות, שאני מוכן לקנות לך גרזן על חשבוני. לא התכוונתי בכך שתשתמשי בו על מנת לקצוץ ראשים לאחרים, אלא שתקצצי את ראשי מפלצת החשיבות העצמית שלך עצמך. ד. כל מה שאת כותבת על החשיבות העצמית זה נכון, אבל אני לא חושב שהמלחמה שלך בחשיבות העצמית של אחרים גורמת לאיזה שינוי אצלם. לסיום: לכל אחד יש את "האגו", ושכל אחד יתמקד במפלצת שלו ויקצץ את ראשיה.

נולה איך אתה תמיד מצליח לבחור

עיתוי כל כך לא מוצלח? ניבוש אל תיגרר אחר נוליה.. תן לו להעלב לבד לך יש עוד סיכוי אני מצטרפת לך על זה

נ ו ל י ה

New member
קליפת השום הנאצלה...../images/Emo24.gif

נשמה, באמת שאת לא צריכה להתרגש בגללי, לא נעלבתי, אני פשוט נהנה מכל הויכוח. בקשר לעיתוי? זו העוצמה שלי שמביאה אותי בזמן הנכון למקום הנכון.

נ ו ל י ה

New member
הזמן הנכון לעיתוי.

אגלה לך סוד. אני פשוט משתמש בתוכנת RSS והיא מתריעה לי על הודעות חדשות.

נוליה באמת אבל באמת זה לא זמן טוב

לבדיחות ניביניב בפרשת דרכים או שהוא מתמודד עם ה"חולשות" שלו או שהוא ממשיך להחבא אחר העמדת הפנים המתמשכת את הנקודה הזו אתה לא רואה ?

נ ו ל י ה

New member
את צודקת....אני רואה...

אבל לא יודע מה לעשות עם זה. הבחור מוכשר ואינטלגנטי מאוד, והגיע הזמן שיפסיק לרקוד על שתי חתונות. הגיע הזמן להחליט שהוא לוחם, עם כל המשתמע מכך. הגיע הזמן שהוא ישמע לעצתו של דון חואן, ויבחר בנתיב עם לב. אני איתך, קליפת השום.

יושב בשקט !!! מתמודד או לא?

מה זה סוג של הכנה לקראת התמודדות? מה שנשאר לשרשור הזה אם אתה רק יושב בשקט זה להסגר וחבל

nivinivini

New member
לא ממש מבין למה את מחכה בדיוק?

אני אחזור עוד כמה זמן לבדוק שוב אם את עדיין בשמירה. ביי.

מחכה לראות את התשובות שלך לעיט

בענין ראשי המפלצות שמעבר קסום עורר אצלך אם אתה רוצה שאני אפרט יותר אז תכתוב (בבקשה לא במסרים)

nivinivini

New member
את יכולה לפרט, בהחלט, אבל מעבר קסום

בכל מקרה לא עורר אצלי שום ראש מפלצת, אז איך שבא לך, תעשי מה שאת רוצה. אני שוב אומר שאנשים פה רואים רק מה שבא להם. תעשי חיים. תשתחררו אתם אולי. אני אישית מאוורר לגמרי.

ציפור החרות

לוחמים מדברים על הכישוף כעל ציפור מאגית,מסתורית,שעצרה במעופה רק לרגע בכדי לתת לאדם תקווה ותכלית;שהלוחמים חיים תחת כנפה של הציפור,הקרויה ציפור החוכמה בפיהם,או ציפור החרות;שהם מזינים אותה במסירותם,ובהיותם נקיים מרבב. לוחמים יודעים שמעופה של ציפור החרות הוא תמיד בקו ישר,שכן כל אפשרות אין לה לטוס טיסת עקלתון,כל אפשרות לשוב;ושציפור החירות אינה יכולה לעשות אלא זאת:לקחת עימה לוחמים,או להותיר אותם מאחור. סבלנותה של ציפור החירות פוקעת במהרה כאשר אינך יכול להחליט, וכאשר היא עפה לדרכה,אין היא שבה לעולם

nivinivini

New member
ציטוט יפה לבוקר. בוקר טוב לך. ../images/Emo42.gif

אגב, מאיזה ספר זה בסדרה, איזה עמוד, פסקה שורה?

nivinivini

New member
אם את עדיין מחכה לשני ראשים אז

כתבתי עליהם למעלה. וזה אם את באמת רוצה לסחוט ממני ראשי מפלצת. ראש 1: בורות. ראש 2: ברברביות. וכמו שציינתי שני ראשי המפלצת שמבחינתי הותמרו אחרי שנייה בערך לפרפרים מסתובבים סביבי ומזכירים לי את הפחד שלי מבורות ומברבריות. זה לא ממש פחד. זה יותר תמרור אזהרה שלכאן לא כדאי להתקרב ממש. זתומרת, למה להכניס גוף בריא למיטה חולה? את קצת אובסיסיבית, לא? איך ישנת, הכל טוב? תרגעי קצת.

יש כבר התקדמות

אם אתה מצליח לראות שני ראשים 1: בורות 2: ברבריות אתה מעונין להרחיב לגבי שני הנושאים? ובעינין האחריות "וזה אם את באמת רוצה לסחוט ממני ראשי מפלצת." שוב אתה מנסה לגלגל עלי אחריות אתה כותב כי אתה רוצה?.או בגלל שעיט סוחטת אותך את קצת אובסיסיבית, לא? איך ישנת, הכל טוב? תרגעי קצת. ללוחמים יש מניע נסתר לפעולותיהם,שאין לו דבר עם רווח אישי.האדם הממוצע פועל רק אם יש סיכוי לרווח. לוחמים פועלים לא בשביל רווח, אלא בשביל הרוח. הכל כתוב ב"משנה"

nivinivini

New member
"דון חואן המשיך ואמר בקול חרישי

מאוד שעכשיו," כח השקט עמוד 80 פיסקה שלוש.

שים לב ניבי

לחלום שלך על גן שעשועים מפלסטיק "שרוף" מה לא הגיע הזמן שתשאיר את הילדותיות מאחור? אתה רומז לעצמך בחלום שאתה מסתובב בתוך גן שעשועים ואין עם מה לשחק אז תפסיק לשחק משחקים "החיים זה לא גן שעשועים"ותתחיל לגוע בעיקר יופי מצאת את העמוד והפיסקה ומה עכשיו? מה אתה עושה עם זה? אוקי אז אפשר להבין שאתה לא רוצה להרחיב על ראשי המפלצת? אתה יכול לכתוב במפורש(לבחור אחת מהאפשריות) 1:עזבי אותי בשקט לא רוצה לדבר על זה 2:מה את לא רואה, אני צריך יותר זמן, לא יכול צריך זמן הינה שני אפשרויות אם זה יעזור לך או שתבחר לך אפשרות משלך ד"א כתבת בזמנו שאתה מצטרף למפסיקים (מעישון)כמה זמן החזקת מעמד? אללה יוסטור(אלוהים ישמור)

למעלה