חנונים זה לא חברה זה מניב!
T the saiyan prince New member 8/12/05 #153 אתם מסכנים רצח. את לא יכולה לעשות 2 נק' זה או 3 נק' או אחת.
T the saiyan prince New member 8/12/05 #156 זה מפריע לי, אז אני מתקן שגיאות דיקדוקיות והנה הסבר נק' מסיימת משפט נניח אתם מסכנים רצח. כאן סיימת את המשפט ואין לך מה להוסיף חכה חכה ... אומר שיש המשך מרומז מה זה .. , אין לזה משמעות.
זה מפריע לי, אז אני מתקן שגיאות דיקדוקיות והנה הסבר נק' מסיימת משפט נניח אתם מסכנים רצח. כאן סיימת את המשפט ואין לך מה להוסיף חכה חכה ... אומר שיש המשך מרומז מה זה .. , אין לזה משמעות.
M Moreiro New member 9/12/05 #244 ../images/Emo12.gif../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif אמר זה שלא שם נקודות בסוף משפט, פסיקים או סימני שאלה.
../images/Emo12.gif../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif אמר זה שלא שם נקודות בסוף משפט, פסיקים או סימני שאלה.
G Greebo New member 8/12/05 #157 אדם, אנחנו אולי מסכנים, אבל אתה הזה שמבזבז כמות זמן גדולה שכזו עלינו.. who's the fool? the fool or the one who follows him? *מרגיש גיקי להדהים*
אדם, אנחנו אולי מסכנים, אבל אתה הזה שמבזבז כמות זמן גדולה שכזו עלינו.. who's the fool? the fool or the one who follows him? *מרגיש גיקי להדהים*
O o0Invisible0o New member 8/12/05 #164 אמרת לשתוק. מה ציפית שיעשו? יגידו "שתקי את!!" בצורה מאוד לא בוגרת?
T Tiki Torch New member 8/12/05 #171 תזכירי לי ילדת כאפות אם את לא סובלת את החנונים כ"כ מה את עושה פה הא? ~מרגיש ערסי במיוחד~ סתם רציני מה יש לך לחפש פה אם האקרים והילדי כאפות מפריעים לך?
תזכירי לי ילדת כאפות אם את לא סובלת את החנונים כ"כ מה את עושה פה הא? ~מרגיש ערסי במיוחד~ סתם רציני מה יש לך לחפש פה אם האקרים והילדי כאפות מפריעים לך?
G Greebo New member 8/12/05 #162 אוקיי מאסט'ר מידי.. אני רץ לשתוק.. רואה אותי? רץ? לשתוק? כן? לא? מה לא? *נעלב*