אתה חנון, אנא הצטייד במגבת. תודה.
G Greebo New member 8/12/05 #173 XD אתה, אתה להיות גבר גבר משעשע אתה.. ברצינות...תחשבו איזה משעשע זה יהיה לקחת את הניאנדרטאלים ולשים את כולם בכלובים מזכוכית חסינה.. כה משעשע..
XD אתה, אתה להיות גבר גבר משעשע אתה.. ברצינות...תחשבו איזה משעשע זה יהיה לקחת את הניאנדרטאלים ולשים את כולם בכלובים מזכוכית חסינה.. כה משעשע..
D DDN New member 8/12/05 #183 עכשיו אתה לא יודע לקרוא? הוא כתב לך לקחת אותך ולשים אותך בכלוב מזכוכית חסינה.
ה הסערה שאחריי השקט New member 8/12/05 #187 אוי... לא חכם... זה ממש דורש להנחתה "אתה לא היית שורד דקה על כדור הארץ" אילו רק הייתי ערס
B Blue Puding New member 9/12/05 #248 מגבת מגבת!! המדריך!!../images/Emo99.gif *רצה רצה רצה לארון!! לוקחת לוקחת לוקחת מגבת!!! מתענגת *
R Road death New member 8/12/05 #181 חח וואי את הבנאדם:: ההכי הכי ערסי, פרחי, פקעצי שהכרתי בחיים!! סעי סעי..! חעחעחעחע תני לי להגיד לך משו: סעי, סעי... חעחעחעח! עכשיו גמני וואנבי ערס בהכחשה! סעי סעי!חעחעחעחעחעחעחעחחעעחחעחעחעח ערסית פרחה קטנה.. חיחי
חח וואי את הבנאדם:: ההכי הכי ערסי, פרחי, פקעצי שהכרתי בחיים!! סעי סעי..! חעחעחעחע תני לי להגיד לך משו: סעי, סעי... חעחעחעח! עכשיו גמני וואנבי ערס בהכחשה! סעי סעי!חעחעחעחעחעחעחעחחעעחחעחעחעח ערסית פרחה קטנה.. חיחי
L Love Bem New member 8/12/05 #192 הוא לא מסכן! אני אומרת לך! אתה מסכן עם את לא מאמין לי סתכל במראה! אתה מקובל? כן אז אתה משקר! אתהב יודע לה כי עם איתה מקובל הייתה עם חברים שלך! טוב אני הולכת לחתוך תוורידים! לא סתם רציתי להפחיד!
הוא לא מסכן! אני אומרת לך! אתה מסכן עם את לא מאמין לי סתכל במראה! אתה מקובל? כן אז אתה משקר! אתהב יודע לה כי עם איתה מקובל הייתה עם חברים שלך! טוב אני הולכת לחתוך תוורידים! לא סתם רציתי להפחיד!