ידידה שלי טוענת שמגהדת' "גריאטרים", במובן של

M e n s R e a

New member
ידידה שלי טוענת שמגהדת' "גריאטרים", במובן של

לא מענינים ולא רלוונטים. אבל איך אפשר להתחיל להתווכח עם טיעון כזה, ולמה בכלל לעשות את זה, כשהבחורה חושבת שהיציאה של האלבום החדש של Nine Inch Nails הוא אירוע השנה
לא הרגשתי נעים להסתלבט עליה, אז הוצאתי את זה פה. זהו, נרגעתי.

M e n s R e a

New member
חתיכת רוק אלקטרוני מסריח וחסר טעם

זהו, עכשיו נרגעתי ראסמי.

תכלס לא שמעתי אותם אף פעם

וזה רק כל לא היה לי כח, כי האמנתי שהם רוק אלקטרוני מסריח וחסר טעם

M e n s R e a

New member
טוב, יש גם כאלה שאומרים את זה בלי לדעת

כמו כאלה שחושבים שמגהדת' נהיו ממש גרועים עם עזיבת פרידמן, ולא טרחו לשמוע את האלבומים שאחרי העזיבה שלו (או להתיחס לעובדה שדייב כותב שם את הרוב ממילא).

Roy1232

New member
אבל זה נכון חלקית כשחושבים על זה

פרידמן מבחינתי בין שלושת הגיטריסטים המובילים בעולם, ושים לב באיזו תקופה היה השיא של מגהדת'... וגם האלבומי פופ שיצאו אחרי יות'נזיה לא משהו. אבל בכל זאת יש את סיסטם ואת החדש

M e n s R e a

New member
כן, אבל כשאתה בודק את השירים עצמם

הנגיעה של פרידמן במבנה השיר ובכלל בלחן ובמלים לא גבוהה לדעתי. היופי של השירים, השואו של הלהקה על הבמה, אלה דברים שלא אמורים להשתנות בצורה משמעותית עקב עזיבת פרידמן. יכול להיות שיש אנשים שהסולואים הם הקטע החשוב להם בשיר. ואז לעזיבה שלו יש משמעות.

מגהדת' זה דייב וזהו

ויכול להיות שאם פרידמן היה נשאר אנשים היו מתחילים להגיד "מגהדת' כל הזמן אותו הדבר"....

M e n s R e a

New member
חחח, כן, שמעתי מעורך מוסיקלי ב-102FM רדיו ת"א

שהשיר שלהם מעולה, ושאם נעשה כזה, אולי הם יכניסו אותנו לפלייליסט המזדיין שלהם. ואני שואל: 1.למה נראה לך שבגללך אני אשנה מן הקצה אל הקצה את המוסיקה שאני עושה. 2.כמה בור יכול להיות אדם במוסיקה (וכמה עצוב זה לאור העובדה שהוא עורך מוסיקלי ברדיו מוביל) כדי להשוות אולד-סקול רוק נ רול, הארד רוק, לרוק ישראלי? או לרוק להקות בנים ניקלבקי כזה?

טוב, הוא די לא מבין עניין

ואם היו בצמרת תחנות הרדיו אנשים שכן מבינים עניין אז מן הסתם גם סינרגיה בעצמם לא היו מתפרסמים אלא אתם. "רוק ישראלי"...חחחחח... "אוננות גיטרות ישראלית"

M e n s R e a

New member
כן, זה וכסף

ליחצ"נות ולשימון עורכים מוסיקלים. והם לעולם לא יאמרו את זה. עד שפעם הדבר הוכח בבירור בכלבוטק. עצוב. שלהקה מצליחה בארץ במוסיקה רק בגלל שהיא: 1.מחקה בצורה כמעט מדויקת משהו שהצליח בחו"ל. 2.רק בגלל שחבריה עובדים בהיי-טק (בין אם בתור אנשי היי-טק ובין אם בתור רו"ח בהיי-טק) ויש להם כסף בשביל לשלם. אבל אני מתנחם תמיד בעובדה שרוב, אם לא כל ההרכבים שמצליחים כאן, לא יצליחו בחו"ל (ע"ע שלמה ארצי, משינה וכו') ושגם ההצלחה הזו רגעית, ואולי מאפשרת להם לסגור את החודש לתקופה של כמה שנים.

../images/Emo45.gif מסכים איתך

גם סינרגיה לא יצליחו בחו"ל....ואם כן זה יהיה להם קשה ויצטרכו הרבה יותר מרק כסף. מנס ריי תותחים, תוציאו כבר אלבום

M e n s R e a

New member
../images/Emo13.gif הענין הוא למצוא לייבל

זו החוכמה. ולהקות פה לפעמים רצות שנים בלי להצליח למצוא...

SV Design

New member
העורך באמת מטומטם

ונכון שאתה לא תשנה את המוזיקה שאתה עושה ואתה לא צריך לשנות אותה כדי להיכנס לפלייליסט ברדיו... אבל בתכלס' שמעתי איזה שלושה שירים מהאלבום שלהם וזה לא מגהדת' ואני גם לא משווה כי מגהדת' זה סגנון אחר וזה רמה אחרת של שולטות..אבל אהבתי אותם...

M e n s R e a

New member
ולא שמת לב שהשירים נשמעים אותו הדבר?

ועוסקים בעיקר באותו הנושא הבנאלי של אהבה? ושהסולן שלהם שר חרא? טוב, ענין של טעם, אני מניח.

SV Design

New member
אני יגיד

לך את האמת..שמעתי רק פעמים בודדות בטלויזיה או רדיו אז לא ניסיתי לבדוק אם הם דומים אבל ממה ששמעתי הם לא..וגם הסולן שלהם דווקא לא שר חרא..בקשר לנושא הבנאלי אני באמת לא שם על הנושא והמילים בלהקות כאלה.. יש להקות שרק המוזיקה עצמה היא מה שחשוב..אבל כמו שאמרת עניין של טעם כנראה..

למעלה