ידידה שלי טוענת שמגהדת' "גריאטרים", במובן של

איך אפשר לאהוב בכלל להקה כזו?

אני לא סובל אותם.ולא רק בגלל המוזיקה הגרועה שלהם.אלא בגלל הזילזול שלהם כלפיי להקות אחרותולא סתם להקות.להקות ששינו את ההיסטוריה. מאיפה יש להם בכלל את הביצים להגיד"קווין המסריחים האלה" לזלזל על להקה ששינתה היסטוריה בתולדות המוזיקה. ועוד מי לילכך עליהם? להקה שאפילו בתוך הרוק ישראלי לא מי יודע כמה.

NYMets Man

New member
סינרגיה קראו לקווין מסריחים????????

18 שנה אני חי ואירוניה כזאת עוד לא שמעתי מגיע להם כבוד על המשפט הזה שהם הוציאו מהפה המלוכלך שלהם

אהא.בהופעה שלהם

נראה לי בבומבמלה.ככה אמר לי מישו שהיה שם. המתופף התחיל כזה לנגן את ווי אר דה צ'מפיונס ואז כזה הסולן אומר לו לעצור ואז הוא אמר משו בסגנון"איכס מה זהזה?מי אלה הקווין המסריחים האלה"

M e n s R e a

New member
היופי זה

שכשהופענו בבראשית בדיוק אחריהם, צעקו לנו שם "סינרגיה מסריחים". מואהאהא

M e n s R e a

New member
אעלק

שמע, זה נשמע כ"כ לא הגיוני, שדווקא לא אתפלא אם זה אכן קרא. חוצפה ישראלית במיטבה. חבורת גיקים חנוני היי-טק שעושים רוק זבל שמדבר על נושא אחד בלבד, שיכולים להצליח עם המוסיקה שלהם רק בארץ, קוראים לקווין מסריחים...

אפילו בשביל הלהקה הזו זה היה הלם

בשבילי לשמוע דבר כזה. אפילו על הרכב מזרחי ממוסחר אשחורמוטה לא הייתי מלכלכך בהופעה שלי. כי מלבד הלכבד אומנים אחרים.ללכלך על מישו אחר בהופעה שלך זה דיי מראה על חוסר חיים לא?

Roy1232

New member
זה מראה על חוסר ביטחון עצמי, ובגדול

תראה אותם צוחקים על קווין, הביטלס, אלביס פרסלי, ובעצם גם ג'ימי הנדריקס לא ידע לנגן פאואר קורדס אז הוא שווה למקום שבו השמש לא זורחת. כנראה שבסרט שהם חיים בו גם מוצארט אידיוט. הם באמת שווים כ"כ הרבה יחס? הם גרועים.

בידיוק ככה.

מסכים עם כל מילה

the Sithari

New member
בואנה,

גם אני לא ממש אוהב את סינרגיה (יותר נכון, לא מקשיב להם כי הם משעממים), אבל מה זאת ההוצאת עצבים הזאת? זה פתטי במשקיעים חצי שרשור ב"שחרור קיטור" על להקה זו או אחרת או על מה שהם אמרו. אכפת מה הסולן שלהם אמר???????????????????? אמרה חכמה היא ש"אין דבר כזה פרסום רע"- אז תעשו ללהקה הזאת פרסום רע באמת ותפסיקו לתת לה תשומת לב.

NYMets Man

New member
איך אני אוהב אנשים כמוך

שבאים יעני בהפוכה תעשה טובה, ותעשה מה שאתה אומר לנו לעשות, ולא להגיד כלום כיף לנו לרדת על סינרגיה...

the Sithari

New member
בא בהפוכה?

אמרתי את מה שאני חושב, בשביל זה יש פורומים Dude.. ובחיי, לקחת ממש ללב את הדבר הזה שהם אמרו, אפשר לחשוב..

נו.בדיוק בשביל זה יש פורומים

גם בשביל להגיד מה אנחנו חושבים על להקות .לא ככה?

M e n s R e a

New member
כי כשלהקה כזו אומרת על קווין שהם מסריחים

זה די דורש תגובה...אז אנחנו מגיבים. בשביל זה גם יש פורומים.

Rock Dragon

New member
למרות שאני לא סובל את סינרגיה

קווין לא ממש חביבים עליי בלשון המעטה. אבל כן, סינרגיה לא ממש במקום שהם יכולים להעביר ביקורת בצורה כזאת בוטה..

NYMets Man

New member
טעם וריח

אתה יכול לא לאהוב אותם אבל עם הגאונות המוזיקלית שלהם ועם ההשפעה האדירה שלהם אתה לא יכול להתווכח

SV Design

New member
אוקיי

אם הם באמת אמרו את זה עכשיו אני שונא אותם... וכן השירים אחרי ששמעתי עוד כמה פעמים ראיתי שזה לא כזה יפה..אבל עדיין יש בזה משהו שאני אוהב...אבל עכשיו אני שונא אותם P:

שמע

אם יש כמה שירים שלהם שאתה אוהב.אז אל תשקר לעצמך.את השירים תאהב אבל את הלהקה לא. אפשר לאהוב כמה שירים של להקה למרות שאתה מתאהב את הלהקה עצמה.שאומרים להקה זה לא רק השירים שלהם^^"

למעלה