ידידה שלי טוענת שמגהדת' "גריאטרים", במובן של

SV Design

New member
תראה

גם לפני ששמעתי שהם אמרו שקווין מסריחים..זה לא היה שירים שאני אוהב ברמה של קניה או אפילו הורדה באימיול...זה היה רק שירים שהשמיעו ברדיו או הראו בטלויזיה אז אמרתי הממ נחמד...לא יותר מזה..וגם אני אתן לך עכשיו דוגמא שאתה יכול לשנוא את הלהקה ואת השירים אפילו שאתה אוהב את השירים..להקה שהייתה נאצית לדוגמא..אתה אוהב את השירים והלחן שלהם אבל הם מדברים על להרוג יהודים לדוגמא אז מה תעשה ? תאהב את השירים אבל תשנא את הלהקה וותפישת העולם שלה ? זה או שאתה אוהב או שלא.. לפחות אצלי

חחח יש בזה משו

ותאמת,אני בעצמי לא יודע אם שכשאני אתקל בלהקה נאצית עם מוזיקה טובה. אני לא יודע אם אוהב את השירים אבל אשנא אותם.או שבכלל לא אשמע.תלוי עד כמה תהיה הגאונות שלהם.ולא סתם רק טובה. אם זה היה למשל מטאליקה.סביר להניח שהייתי שומע אבל שונא אותם.קשה לי לא לשמוע מטאליקהXD

SV Design

New member
אני בחיים לא הייתי

שומע הייתי מפסיק על השניה שהייתי מגלה את זה.. P: ואני לא משווה את סינרגיה ללהקה כזאת ממש לא...אבל הבנת את הקטע..אני לא אשמע להקה שאני לא איתם באיך שהם חושבים..או לפחות שלא יפגעו בדברים שאני חלק מהם או אוהב.. ותחשוב שניה היית שומע להקה כזאת וכל השירים מדברים על איך נגיד הם רוצים לשרוף יהודים..מה תמשיך לשמוע ותהנה עוד מזה ?

M e n s R e a

New member
חחח, וסינרגיה לא ממש נכנסים להגדרה הזו

ככה שלוותר על המוסיקה שלהם לדעתי זה לא משהו שקשה לעשות...

חח נכון.אבל לא דיברנו על סינרגיה

דיברנו בצורה כללית. בעצם.סינרגיה זו להקה שאני מעדיף לוותר על המוזיקה שלהם גם בלי קשר לדעות שלהם ומה שהם אמרו

JumpInTheFire

New member
אבל זה לא אותו דבר...

תלוי גם מה מעבירים בשירים שלהם אם הלהקה הנאצית תשיר בשירים שלה נגד יהודים אני לא חושבת שאצליח לשמוע את זה :S אבל אם הלהקה לא שרה על זה זה משהו אחר.. לא יודעת מה הייתי עושה וכאן בכלל הבאת נושא קיצוני, תלוי עד כמה אני לא בדעה של הלהקה/אמן בשביל לא לשמוע אותו בכלל

SV Design

New member
כן אני יודע

שזאת דעה קיצונית..פשוט הוא אמר שזה שאני לא תומך בדעתם או זה שאני לא חושב כמוהם לא אומר שאני צריך לוותר על המוזיקה שלהם...והבאתי דוגמא שמראה לגמרי כמה אתה כן..ממש נראה לי מוזר שהוא אמר שאם הם גאונים הוא עדיין היה שומע..כי זאת להקה נאצית ..הם שרים בשירים איך הם רוצים להרוג כל יהודי ויהודי או משהו ואתה חושב שזה יצירת מופת..גם אם זה כן לא הייתי שומע את זה...

למעלה