לא
אני לא מרגיש שייך, אני מרגיש שאני חי במדינה ששוללת את החופש שלי בדברים בסיסיים בגלל כל מיני עקרונות דתיים המנוגדים לדמוקרטיה, אני חי במדינה שמפלה אותי כיהודי מול הערבים, בעוד שהיא רואה עצמה כמדינה יהודית, הערבים לא משרתים בצבא, מקבלים יותר כסף עבור הילדים שלהם מהמיסים שאני משלם, בונים בתים בלתי חוקיים והמדינה לא אוכפת עליהם את חוקיה, לעומתם אני צריך לקנות בית במחיר מטורף ולשלם משכנתא כמעט כל חיי, להם מאפשרים לגור בכל מקום שירצו ואילו ליהודים לא נותנים לרכוש קרקעות בישובים ערבים וכו', אני חי במנטליות אלימה שאני מתנגד לה, ושם לב שדווקא האזרחים שתורמים הכי פחות למדינה מקבלים ממנה הכי הרבה, אני מרגיש שאני נמצא כאן ממש בטעות. בפועל מדינת ישראל אינה מדינה יהודית, כי דווקא היהודים מופלים מול הערבים, לאת כבר הסברתי, כמו כן מדינת ישראל אינה מדינה דמוקרטית, משום שרבים מחוקי המדינה נוגדים את עקרונות הדמוקרטיה (במיוחד שוויון בפני החוק, שוויון זכויות ושוויון חובות), מדינת ישראל של היום בוגדת בכל הערכים שלשמם הוקמה, ואני כיהודי שמצפה מהמדינה להיות יהודית ודמוקרטית ומרגיש את ההפך בהחלט לא מרגיש שייך.