"יהודי איראן יענדו סרט צהוב"

טלמ

New member
אפשר

תאמין לי שכוחות הביון שלנו יותר חזקים מהשאר ונוכל לסובב את האיראנים על האצבע שלנו, אם נרצה

trigotrigo

New member
מה מנע מיהודי אירופה לעלות?

מה מנע מתושבי גוש קטיף לעלות על האוטובוסים בלי הפגנת מחאה על העובדה שהם עוזבים את הבית שלהם? מה מונע מכל יהדות ארה"ב לעלות ולהכפיל את מספר היהודים בארץ? התשובה מאוד פשוטה - כשאתה גר בבית שמוכר לך כל כך הרבה שנים, לעזוב אותו זה לא הדבר הכי פשוט לעשות, בטח ובטח שלא בן-לילה.

mean girl 16

New member
סלח לי

השואה כבר הייתה, בני אדם עם מעט שכל בראשם אמורים כבר ללמוד מהניסיון. הם רואים שהפסיכי מדבר על הכחדת היהודים כבר שנה, זה לא הדליק להם איזשהי נורה אדומה? והיה להם הרבה יותר מלילה לעשות זאת.

trigotrigo

New member
סלחי לי,

בית זה בית. כל עוד לא רודפים אחריך, ומאיימים לשרוף את ביתך על יושביו, אתב לא תברח ממנו.

mean girl 16

New member
../images/Emo12.gif

העבר לימד אותנו שבסיטואציה כזאת, כן כדאי ואף קריטי לברוח.

trigotrigo

New member
הוא גם לימד אותנו

שאנחנו לא לומדים מטעויות. הציורים של יובל נשאר בגן, לצערי.

לפי ההגיון הזה, כולנו אמורים לברוח

מכאן, שכן "הפסיכי" הזה מדבר על השמדת מדינת ישראל כבר שנה (אגב, על הכחדת יהודים כיהודים דווקא לא ידוע לי שהוא דיבר). מדינה שמעוניינת בהכחדת יהודים לא משריינת בפרלמנט שלה מקום ליהודים. אבל על השמדת הישות הציונית איראן מדברת כבר שנים. הנה נאום של נשיא איראן לשעבר, האשמי רפסנגאני משנת 2001: "השימוש בנשק גרעיני לפתרון בעיית ישראל בהתנגדותם [לציונות], חייבים המוסלמים לכתר את הקולוניאליזם ולהכריח את הקולוניאליסטים לבחון האם ישראל מועילה להם. אם יום אחד, עולם האסלאם יהיה מצויד בנשק שישראל מחזיקה כרגע - אותו יום, תגיע דרך היהירות העולמית למבוי סתום. מפני שהשימוש בפצצת אטום אחת על ישראל לא יותיר דבר על האדמה, אולם לעולם האסלאם היא תגרום רק לנזק." הנורות האדומות וצופרי האזעקה היו צריכים להידלק ולהישמע (וכבר מזמן, לפני הרבה יותר משנה) דווקא בישראל, לא בקרב יהודי איראן. אז מה את אומרת? נקום ונברח מכאן? או שצריך לעשות משהו אחר, אקטיבי והתקפי?

mean girl 16

New member
וואי, מצחיק

אתה בכוונה מעוות את דבריי ומתחכם? אתה לא באמת יודע למה אני מתכוונת? למה שנברח? א. אפילו אם כן. אין לאן. בכל מקום שאנחנו מגיעים אליו רודפים אותנו. ב. אנחנו כבר מדינה, ולא יישות מפורזת. לכן אנחנו יכולים לפעול על מנת להשמיד את האיום. לעומת זאת יהודי איראן כלואים בפנים, וככל שעובר הזמן יהיה להם הרבה יותר קשה להיחלץ משם.

אבל יהודי איראן שכבר חיים עשרות

שנים תחת משטר המהפכה האיסלמית ואף משתפים עימו פעולה, אולי לא רואים איום במה שאת רואה איום כלפיהם. וגם "כלואים בפנים" זו השערה. אין שום עדות שהם מעוניינים לצאת ומונעים זאת מהם. ולגבי אנחנו כבר מדינה, הנה דווקא על האיום כלפי מדינת ישראל (בניגוד לאיום כביכול כלפי יהודי איראן) יש עדויות חד-משמעיות כבר שנים רבות. מה בדיוק מדינת ישראל פעלה עד עתה על מנת להשמיד את האיום? אולי לא פעלו כי לא יכולים?

trigotrigo

New member
מתקרבת? היא כבר שם!

כשחוק כזה יאושר זה רק יראה כמה "הבאתי לכם שלום לדורות" של צ'מברליין רק חוזר על עצמו.. והפעם זה מסוכן הרבה יותר.

קוב001

New member
סתם בולשיט!! ידיעה מפוברקת

אבל טוב שעושים מזה בלגן..זה ירתיע בעתיד

למעלה