לפנות מהבית....מה אתם הייתם עושים אם היו רוצים לפנות אותכם מהבית שלכם?! אהה?...... תחשבו עלזה... ושלח תחשבו שזה כולה לעבור דירה...א' כי זה לא מרצון ב' כי זה לא מוסרי... ג'...כי נותנים א תזה לערבים......למה?! למה שלא יתנו להם את תל אביב למשל? או את רמת גן? קיצור הבנתם...אל תהיו מסריחים ותעשו משהו בשבילי ובשביל עוד כמה אלפי אנשים במדינה שלנו!......... יום מעולה....אני
א. לא התכוונתי להצחיק. גם אותי ה"בדיחות" האלו מעצבנות. ב. הסיבה היחידה שאני לא מוחקת לך את ההודעה היא שזה נראה לי לא נחמד. אה. וגם אין לי זמן אבל אני מבקשת-שזה לא יהפוך לדיון בנושא ההתנתקות. יש מליון פורומים רלוונטיים זה-לא תודה
בואי נראה... אם הייתה החלטת ממשלה לפנות אותי מהבית, היו נותנים לי במקום זה בית הרבה יותר טוב והרבה כסף...אני די משוכנע שהייתי עובר. לא מרצון? חבל. את חיה במדינה דמוקרטית ואם הממשלה החליטה אז שלום לבית. לא מוסרי? למה לא? זה חוקי? זה מוסרי מאוד. נותנים את זה לערבים?? נו יופי...וככה נחסוך חיילים שמתים לנו שם כל שני וחמישי. והולכים להרוס את המבנים הקיימים - כדי שהערבים ירגישו בבית. למה לא נותנים להם את תל אביב או רמת גן? כי אלו ערים שלא מתים חיילים שלנו כל יום כדי להגן עליהן, כמו שקורה בעזה. ואל תשחקי לנו עם המצפון על כמה מר גורלכם. את חושבת שזה יותר נעים לקבל טלפון שחבר שלך, שעבר איתך את כל המסלול בצבא, עלה על מטען בפילדלפי ומת בדרך לבית החולים וביחד איתו עוד 3 חבר'ה מהפלוגה שלך פצועים קשה? נשמע כיף? ולמה? כי כמה דתיים החליטו שארץ ישראל השלמה ובא להם להתקע שם? כל המתנחלים שמסרבים לעזוב - אתם על ה*** שלי. כולכם. והלוואי הייתי יכול לבוא לפנות אותכם. בחיי תנו לי M24 ואני מפנה את כולכם מהעולם הזה. (ברור שנסחפתי פשוט הייתי חייב...
אבל אני לא מבין את העניין של ה`פינוי`- אם שלטון דמוקרטי החליט על זה, לא צריכים לפנות אף אחד בכוח. כאזרחים של מדינה מתוקנת הם צריכים לבצע את מה שנדרש מהם, ואם הם רוצים למחות, אז ישנן דרכים טובות מאד להביע מחאה פוליטית. לא?
ממש.. אין לי מה להוסיף.. זה שאתם בחרתם להשאר שם זה בעיה שלכם.. אני לא מוכנה לשלוח את הבן שלי (למרות שאני רק בת 14 ואין לי בן וגם לא יהיה לי בעתיד הקרוב ) כדי שיגן על מי שנשאר שם מרצונו, אתם רוצים להשאר שם? סבבה, רק תשלחו את הילדים \חברים\אחים\אבות\וואטאבר שלכם להגן עליכם!!!!
אפילו לא הצגת את הדעה שלך, ואתה כבר מתנפל על אנשים אחרים. פוחז. ולגבי השאלה: לא אכפת לי מפוליטיקה. אני חסרת דיעה/נייטרלית או איך שלא תקראו לזה. רק שלא יהיה קיצוני מדי (לא משנה לאיזה קצה יהיה שייך).