יהודי לא מפנה יהודי

ScorpioID

New member
חשוב שתהיה לה דעה

אבל זה לא צריך להפריע לקשר. פשוט חוסר בגרות

TheWhiteTigris

New member
לא יפריע לי ממש

כל עוד היא אל מהקיצוניות מהשמאל שהולכות להרוס את גדר ההפרדה, או שמשגעות את השכל כל היום. מאידך שלא תהיה גם מהימין הקיצוני, ושתפזר מסמרים על הכביש. בעצם, הכי חשוב שלא תשגע לי ת'שכל בקטע הזה. יש לי ידידה, מצביעה מרץ, אנחנו כל כך שונים (די בקיצוניות) בדיעות שלנו, ואנחנו מסתדרים נהדר.

ChilD SouL

New member
לא שמה על זה...

אני מעודכנת בחדשות, יש לי בערך דיעה פוליטית, אבל אני לא נכנסת לזה ולא איכפת לי. אני נמנעת.

Cobe Anan

New member
בערך כמוני..

אני מצביע אי-אמון בדמוקרטיה הישראלית. זה לא עובד טוב. אנחנו צועדים במקום בfull power כבר שנים. אותה ממשלה שהקימה את ההתנחלויות מפרקת אותן. אותם פושעים ומושחתים בחסות החסינות הפוליטית, הם אלו שדנים בבעיית השחיתות.. נו, באמת! תבוטל הדמוקרטיה בישראל! תגידו: "סליחה, טעות.. טעינו.. טועים...!", ונעבור הלאה..

ChilD SouL

New member
הכי טוב ../images/Emo3.gif

יש מספיק דאגות בחיים מאשר לדאוג האם הבן זוג שלי מחזיק באותה דיעה פוליטית שאני או לא. למי איכפת

כמעט25

New member
זה יהרוס

רק אם זו דעה קיצונית... לא בא לי לריב על פוליטיקה עם בן זוגי כל פעם שיש חדשות.

t i p o

New member
לי לא אכפת

אבל אני משתתף בפינוי, אז אולי לה יהיה אכפת.

לא כ"כ משנה לי האמת...

כל ועד זה לא בצורות קיצוניות שגורמות לוויכוחים וחיכוכים מיותרים. היו לי בני זוג שדעתם היתה שונה משלי, זה לא השפיע לנו על הקשר.

s h i r k u s h

New member
אהבה ופולטיקה ../images/Emo179.gif

האמת שאישית אני לא ממש מעורבת מבחינה פוליטית,קצת מתרחקת מכל זה וכל עוד הבן זוג שיהיה לי לא יעשה דברים מוגזמים ומוקצנים כמו לחסום כבישים וכו' אין לי בעיה שתהיה לו דיעה פוליטית אחרת משלי.

האהוב שלי הוא ימני

עם דיעות קיצוניות ע"פ דעתי. למזלי בהפגנות וחסימות כבישים הוא לא משתתף ואפילו לא תלה סרט כתום על הרכב. בשנה שאנחנו יחד, הויכוחים היחידים היו פוליטיים. אבל למדתי את השיטה ואני מפסיקה כל ויכוח כזה עוד לפני שהוא מתחיל. פשוט לא נוגעים בזה. שנינו יודעים את הדיעות של הצד השני ומשלימים איתן. לגבי "יהודי לא מפנה יהודי" שמעתי השבוע דיעה חדשה בעניין... אם יהודי לא יפנה יהודי אז למה לא להביא תאילנדי שיפנה?

למעלה