יהודי לא מפנה יהודי

זכוכיות

New member
יש לי חברים ימנים,

(ואני מדגישה לא גזענים אלה פשוט ימנים, לא כאלה שצועקים "מוות לערבים" או "טרנספר טרנספר" אלה כאלה שאפשר לנהל איתם דיון מעמיק ואינטיליגנטי.) ואני אוהבת את החברים שלי מאוד, אבל אני מעדיפה שבן הזוג שלי יחלוק איתי בהשקפת העולם שלי, הדעה הפוליטית שלי מאוד מוצקה וכמו שמישהי כתבה כאן, לא בא לי להתווכח עם החבר שלי כל יום ב8 בערב מול החדשות.

Cobe Anan

New member
../images/Emo10.gif אבל למה "חסר שכל" ו"בור"???

מה, קשה לך לכתוב קללות יותר ארוכות, כמו "אימבציל סר דעת" או "דגנרט פרימיטיב אינווליד ומכוער באופן כללי"? (קללות שמתארות אותך, באופן כללי...) בשבילך, תרגמתי את ההודעה לשפה שתבין: אוגה-בוגה, אווו אואואו אהההההה אוגה, אוגה בוגה אההה!!!! אוווו אוהאוהאוה אה אה אה אוגה אוגה בוגה!!! רררר אאא אוגה בוגהההה!!!!

Cobe Anan

New member
אני מרגיש לא בנוח עם הניסוח הזה..

אני תפוס באושר (בעוד 3 שבועות מהיום- שנה!!!), וקצת מטריד אותי שבנות מצהירות כאלה הצהרות המממ... הצהרתיות בפני... אז אני אשמח אם תחליפי את הניסוח למשהו קצת יותר, אהממ... ידידותי... כמו למשל: "היי, קובי, אמממ, אתה ארר, בחור על הכיפאק...!" וכאלה... המממ, בסדר...? תודה, את בחורה על הכיפאק!

Black Star

New member
היי קובי, אתה בחור על הכיפאק!

(וואו.. מדברים על ביטוי שלא שמעתי הרבה זמן... )

airstrip

New member
תעשה לי ילד?

סתם. על הכיפאק נשמע מוזר, אז - קובי, אתה.. חביב.

U n u

New member
אויאוי

לא מזיז לי,אנשים כמוך סובלים הכי הרבה בחיים.

Cobe Anan

New member
כן, נאלצים לסבול עב"מים כמוך..

אגב, המקש הארוך, באמצע השורה התחתונה של המקלדת- הוא נקרא מקש רווח. אתה מוזמן להשתמש בו גם בנושא ההודעה, לא רק בתוכן.

U n u

New member
כואב לי עליך

סבלת הרבה בחיים שלך. היית ילד כפות בכיתה,בצבא בטח עשו עליך שמיכה,כן,אני מכיר את אלו... זה בסדר...האינטרנט בא לקראתך ונותן לך הזדמנות להיות "גבר" בכתיבת מילים ולהרתיע אנשים מול מסך. החלום שלי זה לפגוש אנשים כמוך ברחוב, אוי זה יהיה כל כך מרגש.

Cobe Anan

New member
הנחתי שלפגוש בנים ברחוב מרגש אותך..

אבל, מצטער, אני סטרייט.

זכוכיות

New member
חצי מרוקאית,

מחזיקה בג'וב הרבה פחות רווחי, תחומי העניין שלי מאוד מגוונים, ובבגרות באזרחות קיבלתי 100.

Trinity0

New member
חבל שאת ישר פוסלת....

יש ימנים שהם לא קיצוניים ושלא תרגישי אפילו בדיעה שלהם

Black Star

New member
די חשוב...

אמנם אחד הבחורים הכי מקסימים שהכרתי (בתור ידיד טוב שלי, לא שומדבר מעבר) הוא ימני די קיצוני, דתי לאומי, אבל אני לא רואה את עצמי נכנסת לקשר רומנטי עם מישהו עם דעות מאוד שונות משלי. הן לא צריכות להיות בדיוק כמו שלי, אבל אני לא אוכל להחזיק מעמד לאורך זמן עם מישהו ימני, עם מישהו שחושב שיש לו זכויות יתר מעל עמים אחרים, או שהכיבוש זה בסדר. פשוט כי מבחינתי מדובר בסוגיות מוסריות עמוקות, וזה יגרום לי להסתכל עליו אחרת גם כבנאדם. וכן, אני יודעת שיש אנשים מקסימים גם בצד השני של המתרס. וכמו שאמרתי יש לי חברים טובים עם דעות מאוד מנוגדות לשלי, אבל בקשר אני מצפה לחיבור יותר עמוק עם הבנאדם. וכן, עד היום הייתי רק עם שמאלנים ("יפי נפש"
).

Cobe Anan

New member
ערבים הם לא באמת בני אדם,את יודעת..

אבל ממניעים של צער בעלי חיים אני נמנע מלקרוא לטבוח בהם בהמוניהם.. מה שכן, כל עוד הם לא יפסיקו להטריד אותנו בפיגועים, אני לא רואה שום סיבה להפסיק להכות בהם ללא רחם. בקיצור, מה שרציתי לומר: אני מאד מתנגד לשימוש במילים כמו `כיבוש` ו`הרגשת עליונות`. אנחנו פשוט חייבים להגן על עצמנו מפני חיות הבר המטומטמות האלה. זהו.

הממ לא הכי משנה...

מצידי היא יכולה להיות מצביעה של מרץ או עבודה או כל החרא הזה... רק שלא תשגע לי תמח על מה שאני חושב וזהו... שתחשוב מה שבא לה.. אני גם בטוח שאחרי כמה זמן אני ישכנע אותה שהיא טועה ..

למעלה