יהודי לא...

יהודי לא...

יהודי לא
מסיט לרצח ראש ממשלה מעודד לרצח מקיים פולסא דה-נורא יהודי לא נותן לתפוחים רקובים להסתובב לידו. יהודי לא! כובש פלסטינאי לא עושק אותו מתעלל בו מחניק אותו מרעיב אותו ורוצח בו. יהודי לא! רוצח את ראש הממשלה שלו. יהודי לא! מקשיב לרבי שלו שאומר לו ששרון בוגד ואת רבין היה צריך לתלות בכיכר. יהודי שאומר שערבי טוב הוא ערבי מת,הוא לא יהודי. יהודי שכהנא בעיניו הוא גיבר,ופדרמן הוא אליל הוא אנטישמי. יהודי לא!!! אומר ליהודי מה יהודי לא עושה ליהודי.

מה רע בפדרמן?

בזכותו הביאו את ברקוביץ'
ולא הבנתי מה הקשר בין להרעיב ערבים לבין לא להיות יהודי.

TheOrion

New member
נמנמ

לא ידעתי על איזה פדרמן הוא מדבר. ואתה סתם אדום שלא צריך לשמוע בקולו P:

live in hope

New member
אתם יודעים מי זה נועם פדרמן?

הוא מראשי תנועת כ"ך.בתוכנית אירוח בערוץ 10 הוא חשף את משנתו הגזענית-בין השאר הילל את יגאל עמיר,הכתיר את כהנא כגיבורו,טען שאת רבין ז"ל בכלל היה צריך לתלות בכיכר לעיני הכל-והוסיף ששרון גרוע מרבין ז"ל. לטענתו צריך לעשות טרנספר לכל הערבים,גם לאלו הדרוזים שמשרתים בצבא.לשמאל הוא ייעץ לקחת חבל תלייה ולתלות אותו.את ההומואים יש לשלוח לבתי חולים לריפוי.להתעלל בפלסטינאים אצלו זה דרך קבע-בוקר בוקר הוא זורק זבל,חיתולים מלוכליכים וכדומה על בתים פלסטיאנאים(אותם הוא מכנה אגב פלסטינאצים)גם החיילים בעיניו הם נאצים,הם מגנים על הפלסטינאים (כן,הם אכן הגנו על פלסטינאי שהוכה ע"י אנשי ההתנחלות היהודית בחברון-הם-החיילים פשוט עצרו אותם מהלרוג אותו לחלוטין-מדובר על פלסטינאי זקן,ששכב על הריצפה זב מדם). פדרמן אכן אנטישמי-עובדה-הוא וחבריו יושבים בחברון ויוצרים תורת גזע על פיה אנחנו היהודים,חיים בכל א"י (בכולה!!)אותה ארץ ישראל התנכי"ת שאת הערבים מזמן זרקנו לים.אז פדרמן לא רק שהוא אנטישמי הוא רוצח שצריך להינמק בכלא.

נוWה

New member
מסכימה איתך.

לפעמים אני מרגישה בושה להגיד שאני קשורה לעם הזה כשהוא מבצע פעולות כל כך מתועבות. אין לי מילים לתאר את ההשפלה האישית והשוק הגדול כששמעתי על הפיגוע שעדן נתן זאדה ביצע בשפרעם- איך אפשר להגיד שהוא יהודי? אחת הדיברות הכי משמעותיות היא "אל תרצח", שזה לא עד כדי כך קשה לביצוע, ואפילו את זה הוא מפר? ובכלל, כל האיומים על שרון, כל ההסתות נגדו והפולסא דה-נורא האלו, אני בטוחה שהאלוהים היהודי שכל המתנחלים כל כך מנסים לרצות, לא היה מאושר לראות שזה מה שקורה ב"עם שלו", גם אם זה במטרה "לשמור על ארץ ישראל השלמה" שלו.

boyboy03

New member
אני חושב

שהדיבר "לא תרצח" מכוון ליהודי שרוצח יהודי, על יהודי שרוצח "גוי" אפשר למחול בתורה, העונש הרבה פחות חמור. וכמובן מסכים אנוכי עם ההודעה הראשית בשרשור.

I A F02

New member
לבוי בוי

כתוב "אל תרצח". הכוונה פשוטה, אל תרצח! לא יהודי, ולא גוי! לשתי המילים האלו לא נוסף שום דבר אחר.

boyboy03

New member
נכון מאוד

אבל במהלך השנים "חכמי" התורה עיוותו כמה דברים... קרא את זה ויותר פשוט פה

I A F02

New member
אתה תומך בזה?

אותו אלוהים התכוון למשהו אחד (לפי דעתי צריך לקיים רק את עשרת הדיברות, הן לא קשורות לדת, אלא על להיות בן אדם!), ואותם רביי פסיכים עיוותו (כמו שאמרת) למה שנוח להם... כל הזמן אותם רביי פסיכותים מוציאים כתבי הלכה חדשים, כמו שהיה לא מזמן: "מותר להוריד תוכנות מהאינטרנט בשבת". קודם תיהיה בן-אדם (וגם את זה התורה אומרת), אח"כ אלוהים וכל השאר

OMER G17

New member
הפירושים האלה אכן גזעניים..

אבל אני לא יודע אם התורה עצמה מכילה גזענות..אני לא חושב...זה תלוי ברב חוץ מזה שהיהדות צריכה להיות דינמית ולהתאים את עצמה לעולם

OMER G17

New member
הדיבר לא מאשר לרצוח גויים!!!!!!!!!

התורה היא לא כל כך גזענית והיהודות היא דת מוסרית..לפחות במקור..נקווה שסיום הכיבוש בשנים הקרובות יחזיר את הציונות הדתית לשפיות ולמוסריות

למעלה