יהודי לא...

TheOrion

New member
נמנמנמ...

נתקן קצת... ""אתה אמא של אמא של השונא הכי גדול בעולם של ישראל!! אבל אין טעם להתווכח איתכם" - אממממ, כן עם אמירות כאלה אתה בהחלט מוכיח שאין לנו עם מי לדבר, כי אתם גם ככה לא מקשיבים. האמת ש-TheOrion (וגם אני) מקשיבים לרובכם פה. אנחנו לא חושבים כמוכם, אנחנו חושבים אחרת. אבל אנחנו לא יוצאים בהודעות שנאה כמו "אתה האמא של השונא הכי גדול בעולם" או שאר "דברי חוכמה" כאלה. אנחנו אומרים את דעתנו ומגיבים לפיה על ההודעות שלכם. זה שאתה לא מצליח לשכנע אותנו ש-הדרך שלך היא הדרך הנכונה זה לא אומר שאנחנו לא מוכנים להקשיב. ומתי בדיוק הוא (או אני) הפכנו אותכם המתיישבים ל"חיות" ומתי אמרנו משהו שיכול להראות לכם "כמה אתם שפלים וכו'"??? " *ציטוט* אני יכול רק לקוות שאני מקשיב לאחרים, אבל אני לא יכול להבטיח שזה מה שקורה. אני באמת ובתמים מנסה להקשיב לדיעות של אחרים, כל עוד לדיעות יש סימוכין, וכל עוד מי שעומד מאחורי הדיעות לא מתבטא בצורה שמנסה להשפיל אותי או מי שמחזיק בדעתי. חוץ מזה, עבודה טובה בלומר את דעותיי
לא סתם אתה בורא עולם

OMER G17

New member
המאפיה אתה זה שלא מוכן לשמוע..

כמו הרבה כתומים אחרים ויש גם כאלה שלא..אתמול התווכחתי עם מלא חברה' ככי אני גר בקיבוץ דתי ורק איזה רבע אם לא פחות פה תומכים בהתנתקות...אבל עם רוב האנשים היה בסדר להתווכח לא שינתי דעה של אף אחד והם לא שינו את דעתי אבל דיברנו בין חברים נורמלי חוץ מאיזה ילדה אחת מעצבנת שרק צרחה וצרחה וראו שאין לה שכל בראש וכל מה שהיא אומרת היא שמעה מאבא שלה ואולי גם בטלוויזיה מהכתומים למיניהם וזה היה נורא...אני מבקש שאת הדיון נעשה כמו כל הילדים הבוגרים שאיתם דיברתי אתמול ולא כמו הילדה הקטנה (רק באופי..היא דווקא בת 17) שאיתה דיברתי או יותר נכון ניסיתי להשתיק אתמול

OMER G17

New member
יוחאי 2 אתה פנאטי אידיוט!

ואתה גם בן אדם לא משהו לפי החתימה שלך...אני מקווה שאתה ילד קטן וזה עוד יעבור לך

very dark girl

New member
ממש אבל ממש לא.

אדם שחיי לפי כללי החברה המתוקנת של היום לא מסיט לרצח ראש ממשלה מעודד לרצח מקיים פולסא דה-נורא אדם שחיי לפי כללי החברה המתוקנת של היום לא נותן לתפוחים רקובים להסתובב לידו. אדם שחיי לפי כללי החברה המתוקנת של היום לא! כובש פלסטינאי לא עושק אותו מתעלל בו מחניק אותו מרעיב אותו ורוצח בו. אדם שחיי לפי כללי החברה המתוקנת של היום לא! רוצח את ראש הממשלה שלו. יהודי לא! מקשיב לרבי שלו שאומר לו ששרון בוגד ואת רבין היה צריך לתלות בכיכר. אדם שחיי לפי כללי החברה המתוקנת של היום שאומר שערבי טוב הוא ערבי מת,הוא לא אדם שחיי לפי כללי החברה המתוקנת של היום . אדם שחיי לפי כללי החברה המתוקנת של היום שכהנא בעיניו הוא גיבר,ופדרמן הוא אליל הוא אנטישמי. אדם שחיי לפי כללי החברה המתוקנת של היום לא!!! אומר ליהודי מה אדם שחיי לפי כללי החברה המתוקנת של היום לא עושה ליהודי,אבל יהודי כן... יהודי הוא אדם שחיי לפי תורת ה' ולא לפי כללי החברה המתוקנים היום. הערה- המילה יהודי בהקשר של רצחית ראש הממשלה נשארה שם בכוונה. יום טוב! (-:

very dark girl

New member
אופס..

ההודעה התעוותה.. תיקון: יהודי לא מסיט לרצח ראש ממשלה מעודד לרצח מקיים פולסא דה-נורא יהודי לא נותן לתפוחים רקובים להסתובב לידו. (ממתי תפוחים רקובים מסתובבים?) יהודי לא! כובש פלסטינאי לא עושק אותו מתעלל בו מחניק אותו מרעיב אותו ורוצח בו. יהודי לא! רוצח את ראש הממשלה שלו. יהודי לא! מקשיב לרבי שלו שאומר לו ששרון בוגד ואת רבין היה צריך לתלות בכיכר. (אף רב לא אומר כך) אדם שחיי לפי כללי החברה המתוקנת היום שאומר שערבי טוב הוא ערבי מת,הוא לא יהודי. אדם שחיי לפי כללי החברה המתוקנת היום שכהנא בעיניו הוא גיבר,ופדרמן הוא אליל הוא אנטישמי. אדם שחיי לפי כללי החברה המתוקנת היום לא!!! אומר ליהודי מה יהודי לא עושה ליהודי, אבל יהודי כן.

NimrodOZz

New member
חוץ מלצעוק יש לך עוד משהו לומר?

הכי צתחיק אותי זו העובדה שאתה קובע מה יהודי עושה ולא עושה, אבל אתה בעצמך נופל בזה כשאתה קובע "מיהו יהודי". ובכן הרשה לי לשאול אותך (בעצם, אני לא שואל אממך רשות): מיאתה שתקבע מיהו יהודי? מי אתה שתקבע מה יהודי עושה ומה לא? מהי הדרך בה אתה קובע את קביעותיך? זה ברור לי שאתה יהודי, הרי אנחנו הכי טובים בהלקאה עצמית. עזוב, אל תענה לי. ההבל פשוט יגלוש החוצה לבד. עוז.

Cornflakes

New member
פשששש..... השקעת.

אבל היה יותר נחמד אם היית חושב קצת על מה שאתה כותב. איפה בדיוק ראית את כל מה שכתבת עליו? אתה חי בישראל???

אני ראיתי

בשידור חי,במו עיניי את ה]וסלא דה-נורא הנוראה שעשו לשרון. ראיתי רבנים שקוראים,פשוטו כמשמעו לרצח אריאל שרון. ראיתי את נועם פדרמן בראיון לערוץ 10 שבעיניו כהנא הוא קדוש וכך גם נתן-זאדה. אני ראיתי שלטים נגד רבין שרבין רוצח,בוגד,נאצי ובכפייה.ראיתי איומים לרצח,עידוד מסיבי של רבנים בהתנחלויות וראיתי ראש ממשלה נרצח.ולא למדנו כלום,שלושת הקופים..ועדיין אחרי שקברנו ראש ממשלה אחרי שאדם קם,ורצח שלושה אנשים ופצע חפים מפשע-אנחנו קוברים את הראש בחול ומסרבים להאמין שכאן בישראל התפתח לו ימין כ"כ קיצוני שמסיט לרצח. עוד כמה ראשי ממשלה אנחנו צרכים לקבור?שתשאל אותי אם אני חיה בישראל. איפה אתה חי? איפה היית אז,שהסיטו לרצח רבין?איפה היית בלילה הארור ההוא?איפה היית רק לפני כמה שבועות שחשפו את הפולסט דה נורא שעשו לשרון וגם לרבין ודיכטר.איפ]ה היית שמבחל יהודי רצח שלושה חפים מפשע וזאת לאחר שאומץ ע"י אנשי כ"ך התפוחים הרקובים שמסתובבים בתפוח. די לקבור את הראש בחול-די!!זה לא משנה אם אתה שמאל או ימין-הגורמים האלו מאיימים לקרוע אותנו ולחסל אותנו.

למעלה