יהודי לא...

מדני

New member
יהודי

יהודי לא מגרש יהודי. מצוה למחות את זכר עמלק אם אנחנו לא נגן על עצמנו אף אחד לא ישמור עלינו(מלבד הקב"ה-כמובן...) ובטח שלא הערבים!! המטרה שלהם זה להמשיך לעשות את מה שהיטלר עשה. למה לעזאזל שנעזור להם?!?!!! וחוצמזה שהאלוהים הוא של כולנו במיוחד אם את מודה שאת יהודיה ואי אפשר להתכחש לזה גם אם תרצי. עוד דבר: יש דבר כזה שנקרא 7 מצוות בני נח, שגם מי שהוא לא מהעם היהודי חייב לעשות אותם. אחד מהם זה רצח. אני לא מצדיקה את החייל זדה, אבל להם מותר לבוא ולהרוס משפחות, להכחיד משפחות וזה בסדר?! אף אחד לא מזדעזע מזה! מה עם משפחת חתואל?! מה עם כל הפיגועים שהיו במרכזי הערים הגדולות שהם פגעו בתינוקות, צעירים, זקנים מישהו זוכר?! הפיגוע בסברו?! הפיגוע בקו 2?! הפיגועים בדיזינגוף?! מי שמחליט להתחיל בטרור כנראה שזו השפה היחידה שהוא מבין ואני לא רואה שום סיבה שלא נענה להם באותו מטבע אבל הכי חשוב זה, להיות שלמים עם מעשינו המוסריים!!

מדני

New member
יהודי

יהודי לא מגרש יהודי. מצוה למחות את זכר עמלק אם אנחנו לא נגן על עצמנו אף אחד לא ישמור עלינו(מלבד הקב"ה-כמובן...) ובטח שלא הערבים!! המטרה שלהם זה להמשיך לעשות את מה שהיטלר עשה. למה לעזאזל שנעזור להם?!?!!! וחוצמזה שהאלוהים הוא של כולנו במיוחד אם את מודה שאת יהודיה ואי אפשר להתכחש לזה גם אם תרצי. עוד דבר: יש דבר כזה שנקרא 7 מצוות בני נח, שגם מי שהוא לא מהעם היהודי חייב לעשות אותם. אחד מהם זה רצח. אני לא מצדיקה את החייל זדה, אבל להם מותר לבוא ולהרוס משפחות, להכחיד משפחות וזה בסדר?! אף אחד לא מזדעזע מזה! מה עם משפחת חתואל?! מה עם כל הפיגועים שהיו במרכזי הערים הגדולות שהם פגעו בתינוקות, צעירים, זקנים מישהו זוכר?! הפיגוע בסברו?! הפיגוע בקו 2?! הפיגועים בדיזינגוף?! מי שמחליט להתחיל בטרור כנראה שזו השפה היחידה שהוא מבין ואני לא רואה שום סיבה שלא נענה להם באותו מטבע אבל הכי חשוב זה, להיות שלמים עם מעשינו המוסריים!!

מדני

New member
יהודי

עדיין חיה בסרט? עדיין ?

זה כולם, פשוט המעטים יכולים לבצע פעולות קיצוניות כי יש להם את היכולות, אבל זה כולם מתנהגים או לפחות חושבים כך.

אז מה???

כל הזמן נגיד שזה קיצוניים וזה מיעוט?? ובכלל מיעוט?20 אחוז מתושבי תפוח תומכים בכ"ך.זה כבר לא מיעוט.כ"ך היא תנועה שמגייסת מתנדבים ויש לה קנים בהתנחלויות-זה מיעוט? שרבין נרצח אמרת שעמיר הוא אזוב קיר וזה כמובן שקר-כי איתמר בן גביר מסיט לרצח שרון,פדרמן מבין ומעודד את נתן-זאדה והדוגמאות עוד רבות. לא מדובר על אנשים בודדים,מדובר על תנועה שאומנם הוצאה מחוץ לחוק אבל חייה וקיימת-לכי ליישוב היהודי בחברון תראי איזה סיאנס עושים לכהנא.כמה הוא מכובד ונערץ שם.לכי לשם תראי איך אנשי היישוב היהודי מרביצים ל]פלסטינאים ולחיילים איך הם קוראים לכל אחד נאצי ומבטיחים שגם שרון יסיים כמו רבין. אז תספיקי כבר להגן עליהם ולתת לגטימציה לרצח במקום להגיד שאלו בודדים קיצוניים אנחנו צרכים לטפל באותם קיצוניים.כבר ראינו מה שני מטורפים עשו-כבר ראינו.אנחנו לא צרכים שירצחו לנו ראש ממשלה/ח"כ/איש ציבור כדי להבין לאיזה מצב איום הגענו.למה את מחכה?שח"כניק מטורף יטבח במוסלמים בהר הבית??למה את מחכה בדיוק?לעוד הלוויה של ראש ממשלה?העובדהש רבניםן בישראל עורכים פולסט דה נורא ומתירים את דמו של אריאל שרון ואת עדיין טוענת שאלו בודדים? כמה שאני מתביישת בשבילך.

noamgk

New member
אני לא מבין.

את קיצונית בעצמך, ואת מדברת על קיצונים מימין? קיצוני הימין לא בסדר, וקיצוני השמאל גם לא בסדר. אז מה את מנסה להוכיח?

סליחה???

מאיפה אתה יודע שאני קיצונית?אתה יודע מה דעותיי?למי הצבעתי?לא!!אז מה ההודעה הזו אמורה להביע? השמאל הקיצוני לא רצח ראש ממשלה,לא הסיט לרצח ראש ממשלה,לא עודד פגיעה באזרחי מדינת ישראל-מעולם לא!!מהו השמאל הקיצוני בעינייך?החבר'ה הטובים האלו שלא מתגייסים לצבא?אלו שלא מוכנים לנקוט בפעולה אלימה?אותם אתה שולל? קיצוני הימין "לא בסדר" זה הכל?לא בסדר?! לא בסדר זה ילד שלוקח משחק מילד אחר!!זה לא בסדר!אני מדברת על דברים נוראיים בסדר גודל של רצח ועידוד צעירים לפגיעה בחפים מפשע-ראה מקרה נתן-זאדה.זה מה שיש לך להגיד לא בסדר? אתה לא מבין שאנחנ אומרים זה לא בסדר,או זה רק בודדים אנחנו במידה מסוימת,מעודדים את הרצח הבא?

מדני

New member
יהודי

יהודי לא מגרש יהודי. מצוה למחות את זכר עמלק אם אנחנו לא נגן על עצמנו אף אחד לא ישמור עלינו(מלבד הקב"ה-כמובן...) ובטח שלא הערבים. המטרה שלהם זה להמשיך לעשות את מה שהיטלר עשה. למה לעזאזל שנעזור להם?!?!!!

פעם אחת ולתמיד!??!?!?!?

מנין המשפט הזה???? מדוע ש:"יהודי לא יגרש יהודי"???? מהיכן הבאתם את זה?!?!?!?! אתה מעדיף שנקרא לכמה ערבים שיבואו לגרש אותכם? נראה לי שהם ישמחו על העבודה הזאת. מאיפה המשפט האידיוטי הזה "יהודי לא מגרש יהודי" מה הדת קשורה לפה???

spoop

New member
הלאום חבוב...הלאום...

שבני העם היהודי לא יגרשו את אחיהם.

TheOrion

New member
נמנמ

אתה באמת מעדיף שנביא 15,000 ערבים שיעשו את זה במקום צה"ל והמשטרה?

yochay 2

New member
יהודי אמיתיי לא יקשיב לשטויות שרשמת

יהודי אמיתיי זה שיקשיב לאלוהים זה שיאמין בתנ"ך ובארץ ישראל השלמה..! ויהודים הם אלה היחידים שמגיע להם ויש להם הזכות לגור בישראל!

TheOrion

New member
../images/Emo2.gif

עוד אחד שיודע מיהו יהודי. איזה כיף להיות באותו פורום עם גדולים וחכמים כמותכם
. *אזעקת ציניות*

מה? אתה חושב שאתה יהודי?!

שאתה ציוני?! אתה אמא של אמא של השונא הכי גדול בעולם של ישראל!! אבל אין טעם להתווכח איתכם כי רובו הגדול של הפורום הוא שמאלנים שלא מוכנים להקשיב!! ותאמינו לי, אין לי שום בעיה עם שמאלנים, אלא רק עם שמאלנים שלא מוכנים להקשיב והופכים את המתיישבים לחיות ו"אנחנו הטובים ואנחנו נראה להם עד כמה הם שפלים וכו"

באתי לעזרת חבר......

אז ככה.... "מה? אתה חושב שאתה יהודי?!" - עד כמה שאני יודע (ותקן אותי אם אני טועה) יהודי הוא מי שנולד לאם יהודיה, אם כך הוא (וגם אני) יהודים. שאתה ציוני?! - מה הקשר בין יהודי לציוני? ניתן להיות יהודי לא ציוני וניתן להיות ציוני לא יהודי. אבל כן אני רואה את עצמי כציוני ויהודי. "אתה אמא של אמא של השונא הכי גדול בעולם של ישראל!! אבל אין טעם להתווכח איתכם" - אממממ, כן עם אמירות כאלה אתה בהחלט מוכיח שאין לנו עם מי לדבר, כי אתם גם ככה לא מקשיבים. האמת ש-TheOrion (וגם אני) מקשיבים לרובכם פה. אנחנו לא חושבים כמוכם, אנחנו חושבים אחרת. אבל אנחנו לא יוצאים בהודעות שנאה כמו "אתה האמא של השונא הכי גדול בעולם" או שאר "דברי חוכמה" כאלה. אנחנו אומרים את דעתנו ומגיבים לפיה על ההודעות שלכם. זה שאתה לא מצליח לשכנע אותנו ש-הדרך שלך היא הדרך הנכונה זה לא אומר שאנחנו לא מוכנים להקשיב. ומתי בדיוק הוא (או אני) הפכנו אותכם המתיישבים ל"חיות" ומתי אמרנו משהו שיכול להראות לכם "כמה אתם שפלים וכו'"??? לסיום - אני רק רוצה להתנצל בשם האוריון. פשוט דעותינו דומות, אך אני מתנצל מראש אם כתבתי בשמך משהו שאתה לא מזדהה איתו......

למעלה