יהונתן גפן התראיין היום

One Echoe

New member
תזונה צמחונית מפחיתה את צריכת הצמחים

מכיוון שכל בעל-חיים שאתה מגדל ניזון מאוכל - אתה צריך להאכיל אותו בכמויות אדירות של צמחים. ולכן, כשאתה אוכל ישירות את הצמח, אתה חוסך פי 7 מהכמות של הצמחים שאתה צריך לגדל. זה נכון שאנחנו חיים על צמחים, ושגם הם פוגעים (אמנם במידה מועטה, אבל פוגעים) בבעלי-חיים, אבל זה הרע במיעוטו והאלטרנטיבה הראויה ביותר.

ראיון יוצא מן הכלל

אפשר לומר עליו הכל אבל הבן אדם גאון בלתי מעורער ,כל מילה שיוצאת לו מהפה גם אם לאחר גימגום של רבע שעה יוצאת והופכת לשיר.

R h o n e

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עדן גפן

New member
הוא מדהים/tapuzforum/images/emo190.gif|פיס|

תראו, כמו שסיפרתי פה כבר כמה פעמים, את השלב של הרצון להתחתן עם אביב עברתי בגיל 5.. אחר כך, בגיל מאוחר יותר, 12, היה לי שלב של רצון מטורף להתחתן עם יונתן. [וזה, אגב, פשר הכינוי שלי פה], זה גם עבר לי מתישהו. שלשום, בראיון, זה חזר לי.. כמו ילדה קטנה.. כמו שאמרתי לאמא שלי אחר כך, ``כמעט התחתנתי איתו דרך המסך!/tapuzforum/images/emo99.gif`` חח איזה מפגרת אני. טוב, הוא פשוט גאון. גאון, ללא עוררין.. הוא גילה את הדרך שבה יהיה לו הכי טוב ללכת והוא הולך בה ומדבר עליה בצורה הכי נפלאה בעולם. אתם יודעים, הדבר הראשון שחיפשתי פה בתפוז זה איפה הפורום של יונתן. למה אין באמת?=/

עדן גפן

New member
מעניין זה לא/tapuzforum/images/emo190.gif|פיס|

זה ה מ ו ן יותר ממעניין. זה אחד הספרים הוידויים היותר מעניינים שקראתי.. תקראי את ``אישה יקרה`` ואחריו את ``חומר טוב``.. ואם עוד לא קראת את ``רומן אמריקאי``, אז תקראי אותו אחרי ``חומר טוב``..=] קריאה מהנה!

הוא נחמד

כתוב יפה. רק שהוא דיי ממצא את עצמו בשלב מסויים..איפשהו באמצע הספר. קצת ארוך מידיי לטעמי.

למעלה