לא זה ולא זה קולנוע או טלויזיה
T Tears of an Angel New member 13/3/04 #41 טלויזיה אצל חבר שלי הכי כייף לראות סרטים יש לו טלויזיה גדולה ומערכת קולנוע בייתית ערוץ 3 או ערוץ 2
S SimplyMe1 New member 14/3/04 #47 ברור שלחם(גם בפסח)../images/Emo13.gif חופשה באלפים השוויצרים או חופשה+שופינג בפריז?
J JamicaniT New member 14/3/04 #48 באלפים השוויצרים (למרות שאני מעדיפה בג'מייקה על הכל אבל לא חשוב ) שחור או לבן ?
D dariii New member 14/3/04 #49 לבן, אבל אני אישית מעדיפה ../images/Emo34.gif חח חופשה עם טיול בארץ ושינה על החוף, או בבית מלון?
ב בובה יפה המקורית New member 14/3/04 #52 ממממממ...האמת שקר אבל קיץ יותר כיף..עזבו..זו אני והפיצול שלי.. אז ככה..ותחשבו טוב טוב...: חיבוק חם ואוהב או נשיקה...?
ממממממ...האמת שקר אבל קיץ יותר כיף..עזבו..זו אני והפיצול שלי.. אז ככה..ותחשבו טוב טוב...: חיבוק חם ואוהב או נשיקה...?
S SimplyMe1 New member 14/3/04 #53 (גם וגם)../images/Emo13.gif ועכשו השאלה הכי קשה שעלתה פה בשרשור: שיעורי מתמטיקה או שיעורים חופשיים? תהיו כנים עם עצמכם חבר'ה.
(גם וגם)../images/Emo13.gif ועכשו השאלה הכי קשה שעלתה פה בשרשור: שיעורי מתמטיקה או שיעורים חופשיים? תהיו כנים עם עצמכם חבר'ה.
A Anna Karenina New member 14/3/04 #54 ../images/Emo6.gif נוסטלגיה מימי ביצפר... ואם למישהו היה ספק - ברור ששיעור חופשי. חוטיני, או תחתונים רגילות!?
../images/Emo6.gif נוסטלגיה מימי ביצפר... ואם למישהו היה ספק - ברור ששיעור חופשי. חוטיני, או תחתונים רגילות!?
S SimplyMe1 New member 14/3/04 #55 דיי נו את לא חושבת באמת ששיעורים חופשיים שווים יותר מלינארית! והתשובה:רגילות בוקסר מממממממממממממ שאלה: חיילת בסרבל של שריונרים או חיילת במדים חגיגיים של חיל-הים?
דיי נו את לא חושבת באמת ששיעורים חופשיים שווים יותר מלינארית! והתשובה:רגילות בוקסר מממממממממממממ שאלה: חיילת בסרבל של שריונרים או חיילת במדים חגיגיים של חיל-הים?
ב בובה יפה המקורית New member 14/3/04 #56 של חיל הים..ולמה?כי זה פשוט יפה... חזייה שחורה או אדומה?מה סקסי יותר?
T Tears of an Angel New member 14/3/04 #57 אמ...תלוי בחזייה אבל אמ....שחור. מה עדיף,גלידה או ארטיק קרח?