קירח. הכתפור הימני או הכתפור התחתון?
A Anna Karenina New member 15/3/04 #83 בוקר. זה משאיר את כל היום פנוי בהמשך... בילוי רועש, (מועדון, פאב..), או בילוי שקט? (סרט, בית קפה..?)
A Anna Karenina New member 15/3/04 #85 אתה משווה בין בירה לוודקה? לפחות תשווה בין שני סוגי בירות, או שני סוגי וודקה... לצורך העניין, הייניקן, למרות שאני גם אוהבת וודקה, יחד עם עוד משהו, כמובן... חולצה צמודה, או רפויה?
אתה משווה בין בירה לוודקה? לפחות תשווה בין שני סוגי בירות, או שני סוגי וודקה... לצורך העניין, הייניקן, למרות שאני גם אוהבת וודקה, יחד עם עוד משהו, כמובן... חולצה צמודה, או רפויה?
N numerw New member 15/3/04 #86 תשמעי אי אפשר באמת להשוות...אם זו וודקה אז אבסולוט ואם בירה אז הייניקן.. אבל בנינו כשאת באמת צמאה תשתי? שאלה קשה...חולצה בוחרים לפי האירוע ומזג האוויר לא? צמודה מתאימה עכשיו ג'ימי הנדריקס או ג'ימי פייג?
תשמעי אי אפשר באמת להשוות...אם זו וודקה אז אבסולוט ואם בירה אז הייניקן.. אבל בנינו כשאת באמת צמאה תשתי? שאלה קשה...חולצה בוחרים לפי האירוע ומזג האוויר לא? צמודה מתאימה עכשיו ג'ימי הנדריקס או ג'ימי פייג?
A Anna Karenina New member 15/3/04 #92 במאג...! מדרגות נעות, או מעלית..? (שמים לב שהשעה משפיעה, אהה..??)
ש ש ש י ק ש ת המקורי New member 15/3/04 #88 אופנוע- טעם החיים../images/Emo99.gif רגיש/ה מאוד או נורמאלי/ת?
ש ש ש י ק ש ת המקורי New member 15/3/04 #90 חזיה אדומה../images/Emo99.gif- ביגוד תחתון של נשים באדום עושה לי את זה, אני אוהב אותן לובשות אדום... היפ הופ ישראלי או מיזרחית?
חזיה אדומה../images/Emo99.gif- ביגוד תחתון של נשים באדום עושה לי את זה, אני אוהב אותן לובשות אדום... היפ הופ ישראלי או מיזרחית?
ה הצילצולה New member 15/3/04 #94 מזרחית ובגדול ../images/Emo79.gif חולה על מושיק עפיה במיוחד וגם על קובי פרץ יש לו קול מדהים!!!! בנות מה אתן אוהבות אצל גברים? שיער ארוך או קצר?
מזרחית ובגדול ../images/Emo79.gif חולה על מושיק עפיה במיוחד וגם על קובי פרץ יש לו קול מדהים!!!! בנות מה אתן אוהבות אצל גברים? שיער ארוך או קצר?
S SimplyMe1 New member 15/3/04 #95 איכס מזרחי קצר.. ניתוח בקורקבן או ניתוח בתוספתן? <Simply בהשראת התוצאות הפיזיות שהשאירה הבגרות בספורט>.
איכס מזרחי קצר.. ניתוח בקורקבן או ניתוח בתוספתן? <Simply בהשראת התוצאות הפיזיות שהשאירה הבגרות בספורט>.
ב בובה יפה המקורית New member 15/3/04 #97 מממ...אופרת סבון!! ../images/Emo99.gif... ממממממ.....אשטון קוצ'ר או דודי בלסר?