יובל המבולבל ורינת גבאי בתפוז אנשים

GD ROCKS

New member
ייוו ענק DDDDD:

חח לא נעים לי, אבל אני דווקא אוהבת את השיר הזה

Incubus Creep

New member
OMFG ../images/Emo2.gif

זה כזה טוב!
איך אני שונאת את הגירסה של ריהאנה.. עכשיו זה משהו שהייתי שומעת באייפודXD

CitizenErased

New member
QOTSA - No One Knows הרגע נגמר..

ועכשיו Shy Child - Drop the Phone *יאיי חורשת על שניהם*

oshriti123

New member
../images/Emo207.gifמישהו ראה את הטופ טן אט טן-פופ פאנק

שהיה עכשיו באמטיוי? זה היה הזוי. לא הבנתי על מה מבוסס המצעד- אם זה היה שירי פופ פאנק מכל הזמנים, למה בחרו את DFA, הסינגל האחרון של גוד שארלוט ולא את דה אנטהם או איי ג'אסט וואנה ליב או משהו כזה? אם זה היה שירי פאנק פופ מהזמן האחרון, מה בלינק182 עשו שם? ואם זה היה לפי הלהקות בלי קשר לשירים, איך לעזאזל פארמור עקפו את גוד שארלוט ובלינק?? כאילו, הם טובים, אבל אין מה להשוות במחינת ההצלחה והפרסום.. וכולנו יודעים שMTV בדר"כ לא הולכים לפי מה שבאמת יותר טוב, וזה שפוב נבחרו להיות מקום ראשון מוכיח את זה.. אז מה קורה פה?
אני יודעת שזה לא כזה חשוב אבל מעניין אותי אם אני היחידה שחושבת שהם דפוקים, או שפשוט לא הבנתי מה הקטע של המצעד. אם אתם רוצים אני אעלה את הרשימה המלאה[חוץ ממקום10 שפיספסתי]..

SainTonix

New member
גמאני חשבתי על זה, אבל ראיתי בשביל DFA

שרציתי לראות פעם ראשונה בטלוויזיה. עד כמה שהשיר ממכר ונחמד, גם אני לא הבנתי איך הוא כבר נכנס למקום 6 ואיך בלינק היו קשורים. הקליפ יחסית ממש חדש וקצת מוזר שהוא נכנס ישר לשם.

elknetld2kil

New member
המצעדים האלה לא קשורים לכלום

לפני שבועיים היה מצעד טופ 10 של רוב תומאס (הסולן של Matchbox 20), ועם כל הלהיטים הענקיים שהיו לו וללהקה שלו בארה"ב, המקום הראשון היה סוינגל שיצא לפני חודש (מפסקול של איזה סרט מצוייר שבקושי הצליח) שאף אחד עוד לא ממש שמע אותו/עליו. המצעדים האלה מבוססים רק על דבר אחד: הקריזה של MTV.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif בלינק ../images/Emo7.gif

אני ממש צעקתי על אח שלי לשתוק ולאבא שלי לא להסתיר לי ופשוט בהיתי בהם.. עוד חודש זה שנתיים וחצי מאז שהם התפרקו
וזה אומר שאני מכירה אותם כבר כמעט 3 שנים. או 4 אם מחשבים לפי קליפים שהכרתי בלי לדעת מי האומן XDDD שהייתי בכיתה ה' או ו'.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifLostprophets - We Are Godzilla You Are

Japan חחח אוך. ועוד אין לי קול במחשב שלי ><" אבא התקין אותי מחדש אבל הכרטיס קול החדש גם דפוק ;; אז אולי היום. אני עוד במחשב של האחים שלי..

elknetld2kil

New member
תפסיקי לשמוע את הדיסק הזה

זה ישעשע אותך הרבה יותר. דיסק מגעי שבינתיים הוא אכזבת השנה שלי.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif Billy Talent - Prisoners Of Today

כן כן D: הורדתי לאסט.אפאמ למחשב הזה מוחעחעחע. יוו מאפריל לא היו לי שירים בלאסט.אפאמ חחחחחחחחחח

למעלה