יובל המבולבל ורינת גבאי בתפוז אנשים

t a o t a o

New member
MSP- Roses in the hospital

elknetld2kil

New member
State Of Shock - Money Honey

הסינגל החדש של להקה לא ממש מוכרת מתוך הדיסק החדש (והשני) שלהם. השיר הזה קליט בטירוף ואם יקדמו אותם כמו שצריך (וכולם יתעלמו מהעובדה שהם קנדים) אז יש לו סיכוי להיות להיט גדול. תקשיבו להם ב: myspace.com/stateofshockband תאמינו לי שתאהבו את השיר הזה (יש לו את הפזמון הכי ממכר ששמעתי השנה)

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif My Chemical Romance - The Jetset Life I

The Jetset Life Is Gonna Kill You עוד שיר אחרי זה ואז לישון ~,~

MirrorGirl

New member
../images/Emo210.gifנועה הו נועה - מיכ

שיר הלל על המנהלת המקסימה של הפורום, נועה ".... נועהההההההה הו נווועהההההההההה מה שלומךךךךךך ? נועההה הו נווועהההההההההההה מה עושה ילדךךך !?!??! [נו זה מתחרז] נועהההההההההה הו נועהההההההההה האם יש לך ילדדדד ?!? נועההה הו נועההההההההההה רוצה ילד מוילללההה ואז לילד יקראו קוטג'!!!!!!!!: נועהההה הו נועההההה נועההההה הו נועההההההה .Rose. "אני מנהלת שיחה עם החתולה שלי. "מיאו" "מה?" "מיאו" "מה את רוצה?" "מיאו" "מיאו" "מיאו" "מיאו" " says: לא יקראו לו קוטג', יקראו לו מיג'ה! נועההה הו נועהההה רוצה ילד שיקראו לו מיג'ה נועההה הו נועהההה, לא מחליפה תמונה במסנ כבר שנתיים נועההה הו נועהההה, עובדת במעלית הזמן ~מתפוצצת מצחוק~..............................................." מה דעתכם? מי עוזר לי להלחין? זה עוד יהיה להיט גדול

MirrorGirl

New member
../images/Emo210.gifתיקון לשיר *

.Rose. "אני מנהלת שיחה עם החתולה שלי. "מיאו" "מה?" "מיאו" "מה את רוצה?" "מיאו" "מיאו" "מיאו" "מיאו" " says: נועההה הו נועההה, עובדת במעלית הזמן נועההה הו נועההה, לא מחליפה תמונה המון זמן!

Bleed for Me

New member
דיליי מטורף

אתם בטוחים שאין להם פורום או משהו? בכל מקרה שיהיה בהצלחה

HagarStar

New member
איי לאב רוקנרול - בריטני ספירס D:../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אתה מדבר על החדש של אריק ברמן?

אם כן, אז הוא מצויין, כאילו נשאב מתוך מחזמר אבל בצורה ממש מגניב, זה מעיין דיאלוג בתוך שיר

למעלה