יודעים מה מוזר בפורום הזה

the mnm factor

New member
אין לי בעיה לשבת עם ימנים ולדבר

ועשיתי את זה בעבר ידידי... אני נגד כל הפגנת אלימות- הן פיסית והן מילולית... היוזמה שאתה מציע כאן היא מבורכת.

bios

New member
זה לא כל כך פשוט

להגיע לפתרונות ולפשרות כשכל צד חותר למטרה אחרת: צד אחד מאמין קודם כל בחוקי התורה ושואף להקים כאן יום אחד מדינה הלכה. צד שני מאמין קודם כל בחוקי המדינה ובעקרונות הדמוקרטיה ושואף להקים כאן מדינה דמוקרטית-מערבית, גם אם יהיו בה סממנים יהודיים כאלה או אחרים. מדובר במחלוקת מהותית, לא משהו שאפשר פשוט להפסיק יום אחד. אמנם יש כאן הרבה שיח חרשים, אבל אני מאמין שהרבה פעמים בכל זאת יוצאת מהויכוחים האלה הפרייה הדדית. חלק מהאנשים לא יודו בזה בפורום, אבל הם בכל זאת לומדים משהו מעמדות הצד השני, ובפעם הבאה יהססו להשתמש בטיעונים שלהם שקיבלו תשובות טובות מדיי מהצד השני.

One Echoe

New member
מסכים.

אבל לא יודע, יש משהו דפוק בפוליטיקה. היא פחות משרתת את האמצעים ממה שחושבים. רוב האנשים כאן, וגם אני, עסוקים ב"לנצח"אחד את השני. אבל אתה צודק, בכל אופן, בקשר למהותיות. אבל עדיין, זה לא אומר שצריך לריב כ"כ. אני מתכוון לזה שאנשים פה פשוט תוקפים צד אחר וזה מה שהם מחפשים לעשות פה כל הזמן. אנשים ספציפיים שכמובן שלא אתן את שמם. ולא יודע. כואב לי על זה.

hornyman73

New member
אבל אתם בחרתם שרון

ומה לכם כי תלינו. תלינו על עצמכם שאתם בחרתם בו. השמאל אמר לכם את אמרו על שרון חזור ואמור. אני תומך בשרון, שרון גיבור ישראל ואגן עליו בגופי למרות שפעם לא הייתי חולם להצביע אליו בגלל שבחר לצאת למלחמת לבנון.

למעלה