../images/Emo41.gifמתכון למקלות, לקלתיות לקערת הלחם
לכל המלוחים שהכנתי........... המתכון נלקח מאתר : "עכבר העיר" במקור מיועד להכנת סלסלות לחם......אני (יוכי) הכנתי ממנו בייגלה, מקלות מלוחים, קעריות לחם למרק, קלתיות מלוחות למילוי............מומלץ ביותר. 1 ק"ג קמח 50 גרם שימרית חצי כוס שמן כפית מלח כפית סוכר 2 כוסות מים ללוש היטב....מתקבל בצק קשה.....לא להוסיף מים........ללוש וללוש...........אין צורך בהתפחה (רק לקעריות הלחם יש להתפיח עד להכפלה).......לתנור בחום גבוה.