יוכי איפה את אני מחכה לתמונות?

יוכי68

New member
והקלתיות ביחד...WOW עשיתי זאתתתתתתתתת

כל הזמן חשבתי שזה כל כך מסובךךךךךךךךךךךךך.................חברה נסו ממש קל וכיףףףףףףףףף. תודה למאיוש על העצות המחכימות....
 
יוכי אני מסתכלת על הכל שוב ואני

אומרת לעצמי. וואי איך היה מתאים לי עם כוס קפה כזה.... אה.. לא! בעצם כזה!!! לא לא! כזה. קיצור לא יודעת מה להחליט אז אני כנראה אשתה תקפה עם מה שאמצא אצלי.... באסה!!!
 

יוכי68

New member
פולי הקפה.....המצאה שלי, תכננתי להכין

מעין ציפוי שוקולד לעוגיות הקפה והתקבל לי משהו אחר לגמרי...........שמתי בצד..........התקרר......נגעתי.....מרגיש כמו טופי וקל לעצב.............הנה נולד לו מתכון לפולי קפה או כל עיצוב בטעם קפה.........הנה המתכון פולי הקפה של יוכי: כף דבש כפית קפה נמס 50 גרם שוקולד מריר מגורר 2 כפות שמן בסיר קטן מחממים את הדבש, מוסיפים קפה נמס ושוקולד מגורר מערבבים ומוסיפים שמן.....לערבב היטב עד לאיחוד........על להבה נמוכה מאוד. להסיר מהאש ולהמתין להתקררות........ לוקחים חתיכה קטנה מהתערובת ה"מסטיקית" ויוצרים אליפסה ובעזרת קיסם לוחצים במרכז ליצירת צורה של פולי קפה......מצננים במקפיא למס' דקות.....זהו.
 

יוכי68

New member
אכיל ועוד איך, טעים ומתרכך בטמפ' החדר

המרקם כמו טופי ......ולאחר קירור.....ממש קשה כמו סוכריה
 

cial 1

New member
יוכי68 רוצה מתכון רק לבצק אפשר.../images/Emo92.gif

על פולי הקפה זה סוכריות שוקולד. נכון יש גם עם צימוק מכיל? והרעיון מדהים שלך.גדולה את יוכי68. מבקשת מתכון רק לבצק לי יש פריך אבל רוצה שינוי ויש לי גם לא מתוק מתאים להרבה עוגיות מילוי. בייף גם אתן. . ואני גם במתוקים של העדה המרוקאית חזקה. וגם מעמול אבל המעמול ממני מתאים ממש ליופי. לא מה שמוכן. מאוד קשה לאכול. היה לי בריתה לאח שלי וחיפשתי בכול האתרים מתקון לבצק מילוי. וכתבתי פוטיפר לא קיבלתי רק לקונדטוריה נשלחתי. ואת כאן עם כול העולם שלך וזה מה שחיפשתי אין לי מילים. ענקית משאלה עליך נור תבורכי... לך יוכי. מבקשת את המתקון. ונכון כול מה שאנחנו רוצים ניתן למלות לתת לדמיון ללכת. . אני בטח חושבת שהלכת לישון אבל מחר בעזרת השם נפגש כאן בלי נדר לילה הכי טוב לך. ברכות על הידיים שלך והרי הם גם מבורכות מלמעלה..
 

cial 1

New member
כן מתוקה מלאה את במתוק וכך תמיד. ../images/Emo51.gif

מחר בעזרצ כך יש אפשרות לרשום בנוח אם לא מפריע לך. ולי יש מתכון לבצק מאוד טוב ולא מתוק מתאים למילוי מתוק וגם למתאבנים. אולי את מכירה עם יין לבן? תודה לך ממש ענקית את בלי עין הרע באמת . לי גם יש מתנה מהאל כול לחם מצליח לי . זו גם ברכה מלמעלה מה שאת עושה. תודה על התגובה
 

רותי410

New member
וואי, יוכי, איזו יצירתיות,

כל הכבוד!!! ואני חשבתי שאלו פולי קפה אמתיים!!!! ואיזו סבלנות יש לך. שאפו!!
 

יוכי68

New member
../images/Emo41.gifמתכון לקלתיות - מתוק

טארטלטים/קלתיות בסיס/יוכי 1/2 כוס סוכר 1 מרגרינה/מחמאה 200 גר' 2 כוסות קמח רגיל ביצה בינונית מעט תמצית וניל לערבב במהירות את כל המוצרים וליצור בצק פריך..........להשהות במקרר כחצי שעה......לקרוץ עיגולים ולשים בתבנית מתאימה.....לדקור במזלג. לאפות בתנור חם 200 מעלות .....טורבו לכ 10 דקות – 15 דקות עד להזהבה....למלא במלית הרצויה. מלית טופי ומיני אגוזים: בסיר קטן: 1/4 כוס סוכר + 20 גר' חמאה............לקרמל (על להבה נמוכה ללא ערבוב) להוסיף בזהירות ובמהירות 1/2 מיכל שמנת מתוקה ולערבב היטב עד להמסה (ייתכנו גושים.....לסנן) להוסיף מיני אגוזים קלויים ולמלא את הטארטלטים. מלית גנאש שוקולד, קצפת ופולי קפה/גנאש וקצפת: להכין גנאש מ: 1/2 מיכל שמנת מתוקה...לחמם עד לסף רתיחה להוריד מהאש ולהוסיף 100 גר' שוקולד מריר...להשהות דקה ולערבב היטב עד לאיחוד. לצקת בטארטלטים..להוסיף קליק בשני צבעים.....ופולי קפה תוצרת יוכי או להוסיף קצפת ומעליה פולי קפה.
 
למעלה