יוכי איפה את אני מחכה לתמונות?

יוכי68

New member
ועוגיות הקפה שלי - המצאה שלי../images/Emo9.gif

שילוב של קרין (הצורה) והטעם מעוגיות הקפה שקיבלתי מאחותי ............זה מה שנקרא "לומד דבר מתוך דבר"......חחחחחחח

יוכי היום הכנתי את שארית הבצק של הלחוח ובאורח

פלא היום זה נראה ממש כמו לחוח. מלא חורים גדולים ואוורירי מאד. מה שאומר שההשהיה של הבצק עשתה לו טוב!!!

יוכי68

New member
איך הטעם היום? נראה לי שבמקור

באמת היו משהים את זה להרבה זמן..........כל הכבוד לך......אנסה בקרובבבבבבבבבב. מחר אכין קובנה.......נראה איך תצא לי.

יוכי הטעם מצוין. אני אודה לשניה שאני

בעיקרון לא משתגעת על מאכלי הבצק האלה. מבחינת ההרגשה שזה עושה לי אחרי. עוגות וכאלה סבבה אבל אם מלוח אז אוכל ממש. אבל זה בהחלט כבר ראוי להיקרא לחוח וגם טעים מאד!!!

רותי410

New member
אני רוצה לשמוע!!!!!! ויש לי עוד מתכון של

השכנה שלי שמכינה קובנה טעימה, אבל בעיני זאת יותר טעימה (אף על פי שלי היא לא יצאה משו, מה לעשות).

יוכי68

New member
לא בדיוק, אבל בערך......חחחחחחחחח

המילוי ללא קמח, ועם תוספות שהורדתי...........עוגיות פרווה ללא מרגרינה רק 3 כפות שמן..............התעסקתי רק עם כפות...........אני זורקת לקערה והבת רושמת שלא אשכח מה עשיתי......חחחחחח אכתוב את המתכון בקרוב שווה.........

יוכי68

New member
../images/Emo41.gifמתכון לעוגיות הקפה שלי

עוגיות הקפה של יוכי.....פרווה......קלי קלות/יוכי הכל בקערה: 2 ביצים - לטרוף 2 כפות סוכר חום 4 כפות סוכר לבן.............לערבב 2 כפות גדושות קקאו 2 כפות שומשום כף גדושה של קפה נמס כף שטוחה של קפה שחור 3 כפות שמן 6 כפות קוקוס 7 כפות קמח תופח.........להוסיף ולערבב עד ליצירת תערובת אחידה....מעט דביקה אבל לא דלילה. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות...טורבו 2. לערבב היטב את כל החומרים....הכל בקערה בעזרת כף. 3. בידיים רטובות יוצרים כדורים קטנים ומניחים בתבנית על נייר אפייה מ ש ו מ ן 4. בעזרת קיסם לוחצים במרכז ליצירת צורה של פולי קפה. 5. להכניס לתנור בחלק התחתון.......4 דקות של אפייה .....שימו לב (מוציאים את התבנית ולווחצים שוב עם קיסם רטוב - הצורה מטשטשת מעט).........להחזיר לתנור לעוד 5 דקות......להוציא ולשחרר בעדינות את העוגיות. לקרר ולאכסן בקופסה אטומה...ניתן להקפיא.

יוכי68

New member
וממולאות בגנאש ובקצפת ושימו לב לפולי הקפה

גם המצאה שלי שנולדה בטעותתתתתתתתתת.

למעלה